קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. *** אללה קיבלתי קידום בעבודה :D ***
    על ידי DaRk GoD בפורום דיבורים
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 02-08-2006, 20:49
  2. =-=-=- הרשמה לקבוצת קידום =-=-=-
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 18:21
  3. קבוצת קידום הרישום כנסו כולם
    על ידי TaMiR בפורום דיבורים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 14-10-2005, 16:41
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

קידום היחסים

ברירת מחדל קידום היחסים

בן 17 י"ב
    היא בת 16 י"א.
    אני מכיר אותה מביתספר.
    שלום שלום במסדרונות..
    יש לנו שיחות מאוד נחמדות במסנגר דווקא..
    היה לנו קצת SMS.. קיצור אני רוצה להתקדם ביחסים.

איך לעשות את זה?
    בביתספר אני תמיד רואה אותם עם חברות זה לא שאני יתפוס אותה לבד במסדרון ריק..

לאן להזמין אותה? (לא למסעדה)
    ונראה לי ש "לשבת בחוץ באיזה גינה" זה לא כזאת אטרקציה ולא יהיה לנו מה לעשות ויהיו הרבה שתיקות מעיקות כאלו..

רציתי לשאול על דעתכם..
    איך לעשות את זה ? להזמין אותה דרך המסנגר? \ פלאפון \ או שחייב פנים מול פנים (ידוע שעדיף)

חשוב לציין שאני ביישן גדול.. ואני ממתפדח מעצמי שאני לא מעז לדבר איתה מול חברות שלה וכאלו עזרה PLS

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

שמתי לב שאתה כבר חשבת על זה הרבה...
    נראה לי שאפילו זה משהו שתכננת הרבה זמן ולא העזת לעשות כי אתה מתבייש.
    ככה שהבעיה פה היא לא איך לקדם את היחסים אלא הבעיה האמיתית היא הביישנות והחוסר ביטחון שלך.

לדעתי ? הדרך היחידה היא לבוא לבחורות סתם ככה בבצפר,ולהתחיל שיחות,תשאל אותן מצידי מה דעתן על בובספוג מכנס מרובע,העיקר שתתחיל שיחה ותפתח אותה.
    אחרי שתעשה את זה,חלק גדול מהחששות שלך לגשת לבחורה שאתה רוצה,יירדו.

חושב שאני טועה? חושב שלהתחיל לדבר סתם ככה עם מישהי זה לא בעיה כי אתה לא נמשך אליה? בבקשה,תראה את זה כאתגר,נראה אם תצליח לעשות את זה,אם תצליח ואתה עדיין מרגיש שזה לא עוזר,תחזור לפה או אפילו תשלח לי הודעה פרטית אני יותר מאשמח לעזור לך.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

למה אתה מתרגש כל כך ומנסה לתכנן את זה? ואז למה אתה אומר שאתה ביישן ואתה לחוץ להזמין אותה לצאת?
    אם תשים לב שאלה אחת מובילה לשנייה.
    אתה נותן לבחורה הזאת יותר מדי חשיבות, בגלל זה אתה לחוץ וביישן לידה ולא משוחרר וחופשי, וככה זה סתם יחבל לך בסיכויים לפתח איתה קשר.

עצה שלי, תשים עוד מישהי על הכוונת, תפתח שיחות ואפילו תצא איתה, ככה שהחשיבות שנתת לבחורה מיא', תרד, ואז תרגיש יותר חופשי וזורם לידה, כי תדע שהיא לא עושה לך טובה אם הוא יוצאת איתך, וגם תשדר לה את זה והיא תימשך אלייך עוד יותר.

חייב שיחה פנים מול פנים... שיחת פלאפון או שתיים לפני זה תעזור כי תוריד את הלחץ מהשיחה הראשונה שהיא בעצם תהיה בתחילת הדייט.
    בקיצור אם היא רואה שבמסנג'ר אתה זורם בשיחות ופנים מול פנים אתה מתבייש ומפחד לדבר איתה, היא תסמן אותך פשוט כפחדן ותמשיך הלאה, אין מה לעשות, ככה בנויה בחורה ואתה לא יכול להאשים אותה אלא את המצב :/

אז או שתחזק את הביטחון שלך ותפסיק להתבייש לידה בגלל החברות שלה, שאין להן שום חשיבות, אתה צריך לפתח משיכה לפני שאתה מזמין אותה, אתה שנה מעלייה יש לך כבר את היתרון המובהק של הגיל!

בקיצור רק הרחבתי את דברי חכם הפורום שמעליי, אתה רוצה עוד עזרה או עצה שלך בפרטי אני אשמח לעזור לך אחי.

בהצלחה בכל מקרה, קצת חפרתי אבל זה שווה את זה
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מתחיל האוואטר של ofernis
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    אל תעשה היום מה שאפשר לעשות מחר

מחזק את השניים שמעליי,
    הבעיה האמיתית פה היא חוסר הביטחון שלך והוא מחסום, ברגע שתצליח לעבור אותו הכל יהיה לך פשוט הרבה יותר והדילמה שלך תיראה לך פתאום פשוטה ודבר ספונטני שאתה אפילו לא צריך לחשוב עליו.
    אני אומנם חדש פה אבל אני מאמין שיש לי מה להציע ולעזור אז אם אתה צריך עזרה כלשהי גם אם היא לא קשורה לבעיה הזאת אתה מוזמן לפנות אליי בפרטי.
    בהצלחה P:

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

אוקיי אם יש לכם שיחות מעיניינות דווקא במסן...אז כנראה שם אתה מרגיש יותר נוח לדבר איתה...זאת ההזדמנות בשבילך להזמין אותה לאנשהו דרך מסן (הכי ידידותי)...איכשהו דברו במסן בצחוקים וזה ואז תזמין אותה לצאת איתך ועם עוד חבר שלך ושתזמין אחת מהחברות שלה..כדי שלא יהיו שתיקות מביכות וכאלה...שיהיה לכם יותר נוח ככה..קודם תתחילו ככה יותר להכיר אחת תשנייה... ואז כבר תראה לאן זה מוביל... רק הזמן יראה : )
    בהצלחה !

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,432 | הודעות: 8,174,019 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect