בתור חובב (גיימר מטורף) של משחקי אקסבוקס ומחשב
רציתי לספר על החודשיים האחרונים שהיו ממש חוויה מדהימה בשבילי
זה התחיל מפיפא 10 אחד הפיפות הטובות אם לא הטובה ביותר BE A PRO מדהים ואני חושב שאפילו יותר טוב מפרו 10 בכל הזווית למרות שאני אוהד פרו בלעדי
NFS SHIFT אאת האמת לא אהבתי בכלל הNFS אותו דבר כמו קולין מקריי דירט 2 וכמו גריד והרגשתי שביזבזתי סתם עליו ועל דירט 2 ורבטים
WET משחק ממש ממש חמוד הזכיר לי את המשחק עם צ'או יאן פאט לא זוכר את השם שהיה למחשב מזמן ולא מזמן לXBOX
borderlands משחק ממש מוזר אבל מקורי אני לא חובב מפלצות וחארטות כאלו אבל נזרום
טקן 6באמת שמדהים אבל פה הבעייה בשלט של ה360 הייתי נהנה יותר בשלט של סוני המשחקיות טובה הדמויות יפות ומגיבות ממש טוב סביבות לחימה מדהימות.... שווה ביותר
GTA Episodes from liberty City אין משחק שאהבתי יותר מGTA 4 בגללו קניתי את ה360 אבל אני קמצן קצת ובצבבא הרבה אז אני לא השקעתי בנקודות אז חיכיתי חיכיתי וזה השתלם הLAD פשוט מדהים אני חורש עליו ומחכה לסיים אותו ולעבור לטוני הגיי
שלשום עקצתי אפטר אז חזרתי וצרבתי את הCOD החדש מדהים פשוט מדהים הגרפיקה הנשקים המשימות בשלג במים בכל מקום איןן פשוט מדהים כל פעם מחדש אני מתלהב מהמשימה הנשק כוונת אקוג אמיתיות תבורים עם מרס פלאטופ קומנדו עם מתפסים כמו שיש לי שקיבלנו ביחידה אין מדהים מושלם מגניב ויצירתי
וכל ההתלהבות הגיעה היום לשיאה המשחק שכל כך חיכיתי לו אחרי שחרשתי את הסבתא של הראשון ASSASSIN CREED 2 איזה משחק וווואי איזה משחק באמת שגאוני מלא משימות הדמות מוזרה קצת מציק המשפטים חצי אנגלית חצי איטלקית אבל זה אסאסין איןן על זהה
זהו רק רציתי שתדעו מה כדאי מה שווה שבת שלום

באמת שמדהים אבל פה הבעייה בשלט של ה360 הייתי נהנה יותר בשלט של סוני המשחקיות טובה הדמויות יפות ומגיבות ממש טוב סביבות לחימה מדהימות.... שווה ביותר
הלוואי עלי