1.בחורה יפה ובלונדינית וחבר שלה מגיעים לחבר של החבר שלה לבית, הם רואים אותו משחק עם הכלב שלו, וכשהם נעמדים לידו הוא אומר להם : תראו איזה טריק לימדתי את הכלב היום, הוא זורק לו עצם ואז נותן לו בעיטה בתחת, והכלב ישר רץ ומביא, אז הוא שואל את החברה של החבר אם היא רוצה לנסות גם, אז היא עונה : כן, אבל אל תבעט בי חזק !
2.איזה אחד מזדיין עם פולנייה, פתאום הוא מפסיק רגע ושואל אותה : תגידי הכאבתי לך ? אז היא עונה לו : לא, למה אתה שואל ? אז הוא ענה לה : לא יודע, כי זזת קצת..
3.איזה גבר אחד יושב בסאונה לבדו, לאחר שתי דקות נכנס גבר נוסף ושניהם ערומים יושבים בסאונה, לפתע אומר הראשון : אתה נראה לי ממש מוכר, אתה לא הקוסם הידוע מהטלוויזיה ? עונה לו השני שכן, זה הוא, אז הראשון אומר לו : בוא נראה אותך עושה קסם עכשיו כשאין לך בגדים עליך ! אז השני אומר לו : אין בעיה, בוא תעמוד עם הגב אליי, אז הוא נעמד אליו עם הגב, פתאום הוא מרגיש משהו בתחת והקוסם אומר לו : אתה מרגיש את האצבע שלי בתחת שלך ? עונה לו הראשון : כן ! אז השני מושיט ידיים קדימה ואומר : תראה, בלי ידיים !
4.איזה דתי אחד חרדי עומד בשירותים ציבוריים ומשתין באסלות הפתוחות, נעמד לידו כושי עם איבר מין מאוד גדול, שואל אותו החרדי : איך זה שאצלכם הכושים יש זין כזה גדול ? אז הכושי עונה לו : אנחנו מגדלים אותו בסקס, מכניסים לאט ומוציאים מהר, החרדי חוזר מהר הביתה, קורא לאשתו ומתחיל לעשות איתה סקס, מכניס לאט ומוציא מהר, שוב ושוב, אשתו מתעצבנת ואומרת לו : מה התחלת לזיין כמו כושי ?
5.פסיכולוג, פוליטיקאי ומהנדס קיבלו גזר דין מוות בבית המשפט, תופסים את הפסיכולוג ושמים את הראש שלו בתוך החבל, מזיזים את הכיסא אבל הקרש שהחבל היה קשור אליו נופל והוא ניצל, אחרי זה לוקחים את הפוליטיקאי וגם אצלו ברגע שהם קושרים לו את החבל לצוואר ומשחררים את הרצפה תחתיו הקרש שמחזיק אותו לא עומד בלחץ והוא ניצל, לבסוף מגיע המהנדס ורגע לפני שמשחררים את הכסא מתחת לרגליו הוא אומר : רגע, אני יודע מה הבעיה !
6.ילדה אחת באה שואלת את המחנכת שאלה באמצע השיעור אם אמא שלה יכולה להיכנס להריון, אז המורה שואלת אותה בת כמה אמא שלה והיא עונה לה שהיא בת 40, אז המורה אומרת שכנראה שכן, אז הילדה שואלת אותה ואני שאני רק בת 10 יכולה להיכנס להריון ? אז המורה ענתה : לא, אז הילדה פנתה לכיתה ואמרה : יופי, חברה אפשר לגמור בפנים !
7.שלושה תינוקות, אחד אמריקאי, אחד אשכנזי, ואחד כושי מתים בלידה ועולים לשמיים, המלאך אומר להם שהם הולכים לגיהינום, התינוק הראשון בוכה ואמר שלא מגיע לו כי הוא לא הספיק לעשות רע, המלאך אומר לו שהוא צודק ושהוא ייתן לו כנפיים והוא יהפוך למלאך, אחרי זה התינוק האשכנזי גם בוכה ומתלונן והמלאך מסכים גם לו לתת כנפיים שיהפוך למלאך, וגם התינוק הכושי מתחיל לבכות אז גבריאל אומר לו : בסדר, אני אתן לך כנפיים ותהפוך לעטלף..
8.איזה אחד מגיע לבית זונות, הוא נכנס לזונה והיא אומרת לו שיש לה מבצע מיוחד של תרגיל 69, הוא לא יודע מה זה 69 ושואל, והיא אומרת לו שיוריד וישכב על הגב, הוא נשכב על הגב, היא עולה עליו הפוך ויורדת לו, תוך כדי היא מפליצה, הוא נחנק לגמרי מהריח המסריח, אבל לא אומר כלום, אחרי רגע עוד אחד, הוא דוחף אותה ממנו, קם ומתחיל להתלבש, אז היא אומרת לו : למה אתה מתלבש ? אז הו ענה לה : אין מצב שאני סובל עוד 67 כאלו !

ציטוט ההודעה