תרגיל 2:
פתח ויישם אלגוריתם הקולט 3 משתנים המייצגים תאריך: יום,חודש,ושנה.
פלט האלגוריתם: התאריך של יום המחר.
תרגיל 2:
פתח ויישם אלגוריתם הקולט 3 משתנים המייצגים תאריך: יום,חודש,ושנה.
פלט האלגוריתם: התאריך של יום המחר.
|
|
קיבלת את זה כתרגיל לבית לא? כדי שתלמד עדיף שתעשה את זה לבד כי זה ממש פשוט.
יש לך את הסינטקס של ה switch עכשיו תיישם, ברמת העיקרון אם אתה רוצה לעשות את זה נכון אתה צריך לדעת אילו חודשים מכילים 30 \ 31 ימים בכדי לדעת בוודאות מה יהיה היום למחרת, במקרה שקולטים לדוגמאקוד:int caseSwitch = 1; switch (caseSwitch) { case 1: Console.WriteLine("Case 1"); break; case 2: Console.WriteLine("Case 2"); break; default: Console.WriteLine("Default case"); break; }
31.12.2009
יום למחרת יהיה
1.1.2010 - זה בעיקרון מקרה הקצה הכי קיצוני.
או שפשוט תעבוד עם אובייקט DateTime, שלדעתי עוד לא למדתם כי אתם רק בהתחלה.
הנה תשובה לתרגיל בצורה קצת יותר מתוחכמת ממה שביקשו ממך -
קוד:using System; class Program { static void Main() { Console.WriteLine("Today: {0}", DateTime.Today); DateTime d = GetTomorrow(); Console.WriteLine("Tomorrow: {0}", d); } /// <summary> /// Gets the next day, tomorrow. /// </summary> static DateTime GetTomorrow() { return DateTime.Today.AddDays(1); } }
אור עקפת אותי בדיוק בכמה שניות חחח ..
סיימתי כמעט לפתור .
ואחי באמת כדאי שתנסה לבד אם זה שיעורי בית .
לא אני חוזר על החומר יש לי מחר מבחן ולא בצלחתי לפתור את זה.
אור פתרת לי את זה בדרך שלא למדנו ..
נערך לאחרונה על ידי A&E; 16-11-2009 בשעה 22:57.
lir the king אם אתה יכול להעלות לו את הפתרון זה יהיה נחמד מצידך. אני יכול לכתוב את זה באלגוריתם אם תרצה.
switch זו בעצם פעולה שמקצרת הרבה if .
אני יכול לפתור לך ב JAVA כי אני לא יודע C#, ואז כבר תמיר את ה syntax למה שאתה רוצה.
לא התחשבתי בשנה מעוברת שבה יש 29 ימים בפברואר. לקחתי אותו בתור 28 יום.קוד:int day, month, year; day=reader.nectInt(); month=reader.nextInt(); year=reader.nextInt(); switch(day) { case 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 29: day++: break; case 28: if(month=2) { month++; day=1; } else{ day++; } break; case 30: switch(month) { case 4, 6, 9, 11: month++; day=1; break; case 1, 3, 5, 7, 8, 10, 12: day++; break; } break; case 31: switch(month) { case 1, 3, 5, 7, 8, 10: month++; day=1; break; case 12: year++; month=1; day=1; break; } } System.out.print(day+"/"+month+"/"+year);
והשתדלתי לא להשתמש ב if בכלל (חוץ ממקרה אחד שמיותר לשים switch) ואז נוצר לי switch בתוך switch...
נערך לאחרונה על ידי B1ackSn0w; 17-11-2009 בשעה 19:58.
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי