סער שיינפין

סער שיינפין ב- 5 מילים:
ישראלי טיפוסי, קצין בצה"ל, תל אביבי בנשמה, אשכנזי בשם, מרוקאי באופי, חולה ים
מהי התכונה הכי טובה והכי גרועה שלך?
הכי גרועה: מתעצבן מהר, הכי טובה: רגישות
מהו החלום הכי גדול שלך?
לעוף
מהי הפאדיחה הכי גדולה שהייתה לך?
הייתי בדייט, הרכבתי מישהי פצצה על האופנוע לאורך קו המים בחוף הים, בלי חולצות, בלי קסדות, בליל ירח מלא, רומנטי בטירוף. בשלב מסוים נתתי גז והתחלנו לנסוע מהר. בטעות נכנסתי לחול העמוק והאופנוע התחיל לזרוק זנב. במזל הצלחתי לבסוף להשתלט עליו וחזרתי לקו המים. רק אחרי כקילומטר שמתי לב שהבחורה כבר לא על האופנוע. הסתובבתי לאחור והתחלתי לחפש אותה בחול העמוק, עד שמצאתי אותה שוכבת בהלם מכוסה כולה חול.

מהו הפחד הכי גדול שלך?

ג'וקים, רופאי שיניים ואהבה
מי הבן אדם הכי קרוב אליך?
מספר חברים מצומצם
אם היית יכול להתחלף עם מישהו ליום אחד - במי היית בוחר ולמה?
הייתי מתחלף עם סופרמן, כי הוא יכול לעוף ובגלל תחושת החופש שיש לו. ואם חייבים מישהו אנושי, אז עם שמעון פרס בגלל הניסיון, הפרספקטיבה, החוכמה והמעמד. אולי גם עם יו הפנר בגלל איך שהוא חי
מה היית משנה בעצמך ?
הייתי משנה את התמונה המזעזעת בתעודת עורך הדין והייתי רוצה יותר שלווה, להירגע קצת מלחץ ומקצב החיים

מהו הבילוי האולטימטיבי מבחינתך?
כל דבר שקשור בים
מה הרגע הכי קשה שהיה לך בחיים?
שני רגעים. הראשון, רגע של בכי עם עצמי בתוך נגמ"ש, בלילה הראשון במבצע חומת מגן 2002. הרגע השני, כשהחלטתי להרדים את הכלבה שלי, מסוג דני ענק וכשקברתי אותה מאוחר יותר
מתי הייתה הפעם הראשונה שלך?
אם הכוונה לסקס, אז בבסיס בקורס קצינים
מי הגבר / אישה הכי סקסיים בעולם בעינייך?
גבר – ריצ'רד גיר, אישה – איילת זורר
מי היה הפייבוריט שלך מבין הדיירים ולמה?
לא צפיתי באופן קבוע ולכן לא היה לי מועמד עדיף
מהו הדבר שהכי מעצבן אותך?
אנשים כוחניים שלא מתחשבים בזולת, המצב הפוליטי/חברתי/כלכלי במדינה, השחיתות, העוני, החינוך והכיוון שאליו המדינה מתקדמת
מתי בכית בפעם האחרונה ולמה?
בכיתי פעמים בודדות בחיים שלי. כשנפרדתי מחברה, כשיצאתי למלחמה וכשקברתי את הכלבה שלי
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=QH58ANsFGCQ&feature=related"]YouTube- ‫האח הגדול 2 המתמודדים - סער‬‎[/ame]