הקב"א שלי 46 עד כמה עלוב זה? יש יותר עלוב מזה חח?
ואיך הקב"א ישפיע על המשך השירות שלי ?
הקב"א שלי 46 עד כמה עלוב זה? יש יותר עלוב מזה חח?
ואיך הקב"א ישפיע על המשך השירות שלי ?
|
|
זוהי קב"א נמוכה מאד, לא תוכל לגשת לקצונה,וכן היא תשפיע רק לרע בעתיד בשיבוץ שלך
זאת טעות גדולה שהרבה ילדים עושים שהם באים לצו ראשון עייפים,לא מרוכזים,בלי כוח ועושים אנד אן דינו בתשובות.
תקווה לטוב
הדבר היחיד שאתה יכול לנסות הוא פשוט לערער על תוצאות מבחני הפסיכוטכני והריאיון האישי שהיה לך, להגיד שזלזלת בכוונה ועכשיו אתה בא בגישה שונה לגמרי, שאתה רוצה לתרום ולתת מעצמך בתפקיד טוב, תצטרך לשבת עליהם המון ולקוות שזה ידבר למישהו שם.
בקשר לערעורים ...
מישהו מבין בזה משהו?
שלום, קוראים לי ניר ואני תלמיד בכיתה י"ב.
לפני כארבע חודשיים היו לי מבחנים ל8200+ראיון אישי שאת שניהם עברתי,קיבלתי זימון לגאמ"א.
אני חולה במחלת עור בשם פסוריאזיס(מחלת עור), בחודש ספטמבר הייתה לי ועדה רפואית ששם נקבע כי יש לי פרופיל 24 למשך חצי שנה ובחודש פבואר לשנת 2010 תערך עוד ועדה ששם יקבע פרופיל סופי
רציתי לשאול:
א.אם הפרופיל יכול להיקבע בוועדה שתערך ב02/10 פרופיל חדש שהוא21 רפואי או לעלות מעל 64 ( לא מעוניין שיקרו שני המקרים הללו)
ב. האם כל המיונים הופסקו בשל הפרופיל הזמני הזה,מה יקרה אחרי זה? האם יהיו לי מיונים חדשים? או שהצבא ישתמש בי "בלסתום חורים".
ג. אם ידוע לי תפקיד מיועד בתיק צבאי האם זה כבר חתום ונעול?
תודה לכל העוזרים מראש.
נערך לאחרונה על ידי N.C.S; 17-11-2009 בשעה 16:31.
כן אחי, קצונה זה מעל 52
איזה באסה יאאאאלללה מה אני עושה עכשיו
האמת שעוד יש לי גישה לספר הפרופילים הצבאי איכשהו, אז אולי אפשר לבדוק את זה ולחזור אליך עם תשובה עם כמה טלפונים. אבל בעקרון - אם זו מחלה שלא סביר שתחלים ממנה או שמצבה ישתפר, סביר להניח שתקבל 21, במידה והמחלה תעבור לגמרי ייקבע לך פרופיל זמני 45 לתקופה של כחצי שנה (על מנת לוודא שהיא לא חוזרת), ולאחר מכן אני מאמין שתוכל להשאר עם פרופיל 45 בלי בעיה.
-טעות שלי.
אתה עדיין תלמיד בי"ב?
אם כן, אין לך סיבה לדאוג, תוכל להתקשר ללשכת הגיוס ולשאול מדוע הפסיקו הזימונים,
הסיבה שהם יגידו לך היא לפי דעתי שתאריך הגיוס שלך הוא לא קבוע בגלל הפרופיל - תגיד שאתה מוכן לחתום דח"ש אם התפקידים חשובים לך.
נערך לאחרונה על ידי TheNuts; 17-11-2009 בשעה 18:10.
תודה רבה, מה זה דח"ש?
רשום לי בתיק אישי,פרופיל 45 ותפקיד מיועד הוא מנהל רשתות מחשוב.
אני חולה במחלה כרונית (באה וחוזרת) מה הסיכוי שאקבל פרופיל 45?
א. כמעט בטוח שלא יקבע לך פרופיל מעל ל64, הכל תלוי באיך שתרגיש בוועדה, אם המצב משתפר או לא, בעיקרון אם המצב ימשיך \ יחריף כנראה שתקבל פרופיל 21 ותיהיה לך אפשרות להתנדב לצבא.
ב. המיונים נכון לעכשיו הוקפאו, לא ניתן להמשיך בתהליך המיון ולהתבסס עליך כמועמד רלוונטי כשלא ידוע מה יהיה מצבך.
ג. מז"א ידוע לך תפקיד מיועד? מאיפה ידוע לך? תלמד דבר אחד על הצבא, שום דבר לא בטוח.
דח"ש = דחיית שירות.
באיזה תיק אישי רשום לך פרופיל 45? אמרת שקבעו לך פרופיל 24.
אחי פתחת פה נושא כולם עונים לך לא לי חחחחחחחחחחח
מה איתי מה אני עושה אני רוצה לצאת לקצונהההההההההההה חח
חחח 46 וואי וואי אחי שתהיה בריא
אז לא תצא לקצונה אחי לא מת העולם אתה תהיה בסדר
יש לי 51 אני מנחש כי לא קיבלתי יום סיירות אבל קיבלתי חריג ומה שאני יודע זה ש50 קב"א לא מתקבל ליום סיירות.
אז כן 46 זה די נמוך כנראה הכי נמוך אבל תנסה חריגים ואל תתייחס למספר המטופש הזה, המון עושים את המבחן הזה בזלזול ובעייפות.