1.פרסי נכנס לרכבת, ומתיישב ליד בחור, הפרסי מסתובב אליו ושואל אותו : אתה כורדי ? עונה לו הבחור : כן למה ? אז הפרסי אומר לו : נמאס איתך, מה אתה נדחף לכל בדיחה ?!
2.איש נשוי מגיע לייעוץ זוגיות לבדו, היועץ שואל את האיש, מה הבעיה, אז האיש עונה : אשתי בת 40 פלוס. אז היועץ אומר : נו, אבל מה הבעיה ? אז האיש עונה : שזה הפלוס היחידי..
3.בעל מתקשר לבית שלו : אישה עונה, הבעל אומר לה : איך הילדים ? האישה עונה : בסדר, הבעל שואל : נתת להם לאכול, בדקת מה עם הכלב בחוץ שהוא לא ברח ? עונה לו האישה : כן, הבעל שואל : את חרמנית מתוקה ? האישה עונה לו : כן מאוד, אני כבר מחכה שתבוא, אז הבעל אומר : מצוין, אני מגיע עוד שעתיים, תגידי לאשתי שצלצלתי לשאול מה קורה בסדר ?
4.איזה ארס צחק על אחת בכיתה שלו כל היום על זה שהיא שמנה, אחרי שעה הוא יוצא מבית הספר ובא ללכת הביתה כשהוא רואה את הילדה יושבת ליד עף ובוכה, הוא מתבאס קצת ומחליט לתקן את מה שהוא עשה, ניגש אליה עומד מולה וחושב לעצמו מה אני אגיד לה, ובסוף אומר : רוצה שוקולד פרה ?
5.נהג אחד נסע בכביש מהיר, לפתע עלה על מסמר, הגלגל התפוצץ והאוטו התחיל לנטות לצד ימין, הנהג ניסה בכל כוחו, אבל לא עזר לו, על הקבר שלו הוריו רשמו : נולד ומת בשל חור בגומי.
6.איך יכול לקרות מצב ש31 בלונדיניות תמימות יעמדו בתור אחת אחרי השנייה בתור לקניית כרטיסים למחזה תיאטרון ? רק אם יהיה רשום בשלט 30+

ציטוט ההודעה