בזמן שיש לכם חברה, לדעתכם זה בסדר לתת לבנות אחרות מחמאות? לא סתם בנות, אלה ידידות, ידידות שאתם מכירים יותר זמן מאשר את החברה, לדעתכם זה בסדר?
בזמן שיש לכם חברה, לדעתכם זה בסדר לתת לבנות אחרות מחמאות? לא סתם בנות, אלה ידידות, ידידות שאתם מכירים יותר זמן מאשר את החברה, לדעתכם זה בסדר?
נערך לאחרונה על ידי JustJey; 12-02-2010 בשעה 04:53.
|
|
מותר, בלי להגזים.
תגדיר "בלי להגזים"?
מותר לך להחמיא לבנות אחרות, אבל לא יותר מדי מחמאות לאותה בת נגיד, או בכללי יותר מדי מחמאות
פעם ביום ל-3-4 בנות מקסימום חח
קרדיט לJ0k3R השפיץ על הסוסה למעלה^^
~1000~
טוב אז אצלי אתמול היה ויכוח מאוד גדול עם חברה שלי בנושא.
בפייסבוק הגבתי לידידה בתמונה חדשה שלה(שהיתה בעמוד הראשון, שלא תחשבו אני מחפש תמונות יפות אצל ידידות, או משהו כזה). כתבתי לה בתמונה "CHEXY" תמונה שבה היא חושפת טיפה את הבטן שלה בפוזה.
והיו עוד מקרים שבהם הגבתי לעוד ידידה אחרת שלי ששם אמרתי שאהבתי את התמונה או את המבט או את הפוזה שהיא עושה בתמונה ספציפית. הסברתי לה שאני סה''כ אומר מחמאה, ושזה לא אומר כלום, במיוחד זה לא אומר שאני חושק בה בדרך כלשהי. והסברתי לה שזה לא שאני מחפש תמונות, זה פשוט אם במקרה מישהי מעלה תמונות חדשות ויש את זה בדף הראשי, אז אני נכנס לראות ולפעמים מגיב. גם לבנים אני מגיב דגובות דומות ולפעמים אפילו יכול לכתוב שהוא נראה טוב(זה סתם בין חברים הכי טובים שלי בצחוק ובלהיסתלבט, שלא תחשבו משהו). היא לא מבינה את זה ואומר שהתנהגות כזאת גוררת את מערכת היחסים לקרשים. והסברתי לה שככה זה אני. מה היא אומרת לי בחזרה? שגם היא כזאת אבל היא לא עושה דברים כאלה כשיש לה חבר. ואומרת שסבבה, שגם היא תעשה את זה. בתאכלס אם זה היה ככה מההתחלה, לא היתה לי בעיה עם זה. אבל, כשזה בא דווקה ממנה, זה כן יפריע לי, כי היא יצגה לי התנהגות שונה. גם פתאום אומרת לי שהיא רוצה לחדש קשר עם ידיד מאוד טוב שלה, שכמו שאני יודע היא בגדה איתו בבחור אחר. אני לא מוצא את המילים הנכונות להסביר לה שהיא ממש מגזימה וטועה בנושא, מה אני כבר עוד יכול להגיד לה בנושא?
נערך לאחרונה על ידי JustJey; 12-02-2010 בשעה 04:54.
אתה יכול להחמיא, בקטנה ולא בהגזמה.
אם לחברה שלך מפריע, אז תפסיק :| זה לא כזה קשה...
תכירו את שמוליק, אבא קנה לי
הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה
נכתב במקור על ידי אושרי
שאלה מוזרה האמת ..
אני בטוח שאתה יודע את התשובה .
בכל מקרה זה באמת תלוי בחברה שלך ,
אם היא קנאית וזה מפריע לה אז תפסיק .
אם זה לא מפריע לה ואתה נותן מחמאות במקום אז סבבה![]()
אתב יכול להסביר לה את המצב,אתה יכול להסביר לה את המקור של למה אתה עושה את זה..
אבל אתה לא חייב לה תירוצים ושום כלום,זכותך המלאה להחמיא לידידות,לפי דעתי היא סתם מקנאת שאתה לא מחמיא לה באותה מידה וזה עובד רק לטובתך כי היא תרגיש שהיא לא מספיקה בשביל ותשתדל יותר ואתה תראה אותה מתחילה להשקיע יותר בעצמה.
הגיוני שהיא תקנא, אתה בעצם מפלרטט עם בנות, זה נחמד לראות את זה רק בתור מחמאה, אבל תאכלס, על מי אנחנו עובדים? ברמת העיקרון הפייסבוק כולו הוא מקור לבעיות וריבים במערכות יחסית, צריך לנסות לשמור על השטח כמה שיותר שקט.
תסביר לחברה שלך שאתה אוהב אותה, ותתחיל להגיב בצורה קצת יותר מתונה לידידות..
חח אם חברה שלך מקנא משמע היא ממש אוהבת אותך
וחוץ מזה תחמיא למי שבא לך, תכלס אתה לא אמור להקשיב לה
זה מי שאתה. אין מה לעשות. אתה אוהב להחמיא.
חברה שלך קנאית.
תגיד לה שאתה יכול להגיד מה שאתה רוצה למי שאתה רוצה כי אתה בכל מקרה עושה את זה בגבול הטעם הטוב, ואתה לא בוגד בה.
זה תלוי, בסוג המחמאות ואם אתה לא מגזים.
וגם תנסה שזה לא יהיה ליד חברה שלך, היא עשויה לקנא וברוב המקרים זה לא נגמר בטוב.
אבל זה גם לא מומלץ, אז תשתדל כמה שפחות ואפילו מומלץ שלא.