רציתי לקנו אותו כשהוא יצא אבל חבר שלי אמר שהאקרים פרצו לגמרי את המשחק או משהוא כזה ומי שמשחק במולטי מקבל וירוסים....
עכשיו הוא אומר שתקנו את זה..., השאלה שלי אם זה באמת היה? אם באמת תקנו את זה? ואם אני אקנה עכשיו מקורי בבאג זה יהיה בסדר?
רציתי לקנו אותו כשהוא יצא אבל חבר שלי אמר שהאקרים פרצו לגמרי את המשחק או משהוא כזה ומי שמשחק במולטי מקבל וירוסים....
עכשיו הוא אומר שתקנו את זה..., השאלה שלי אם זה באמת היה? אם באמת תקנו את זה? ואם אני אקנה עכשיו מקורי בבאג זה יהיה בסדר?
|
|
א) אם לא בבאג אז אפה??
ב) בכמה ירד המחיר תוך חודשיים? עם זה 20 שקל אז אין לי מה לחכות חח
אני קניתי דרך פריק.
250 שקלים. משחק באמת אחלה.
אל תחפש כאן קהילה.
נכתב במקור על ידי The Picture of Dorian Gray" By Oscar Wilde"
א.לא תהיה פריצה מתי תבינו כבר
תביאו לי לפחות משחק אחד שעומד על תכנולוגיה שדומה לIWNET שגם GTA IV משתמשים במשהוא דומה ואי אפשר לשחק ברשת (LAN זה לא נחשב) ופלוס הכל הסטים שאין משחק אחד שעובד ברשת ותומך בסטים (פרוץ) אפילו קונטר
ב.תקנה איפה שבא לך אבל שתדע המחיר לא ירד לא עוד חודשיים ולא עוד חצי שנה ולא חושב שאפילו בשנה הקרובה כי בדרך כלל לא מורדים מחירים למשחקים ממש מהר
אני אישית קונה בבאג כי אין לי מקום אחר איפה לקנות וחבל אבל המשחק שווה כל שקל!
נערך לאחרונה על ידי ๖ۣۜAnton; 24-11-2009 בשעה 18:48.
גם אני קונה רק בבאג כי את האמת בעיר שלי יש רק חנויות מעפנות של זקנים שאם אני אומר להם שם של משחק הם יביאו לי משחק משנת 95 חחחח
בקיצר החלטתי שאני קונה... תודה רבה. אפשר לנעול.
אני מרגיש בדיוק כמוך -_-
חח גם בעיר שלי יש חנות של משחקים של זקנים מוכרים שם רק משחקים מהחברה 1C חחחחחחחחחחחחח
כנראה שבוע הבא אני קונה תנשחק בלב המפרץ בבאג ב300 ש''ח