קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [שאלה] ספר "אומנות הפיתוי"
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 34
    הודעה אחרונה: 09-09-2012, 03:26
  2. מזל טוב לגל מנהל אומנות הפיתוי והפיקאפ
    על ידי ירדן בפורום הכרזות
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 07-05-2010, 00:48
  3. תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 06-02-2010, 18:06
  4. [בקשה]אומנות הפיתוי
    על ידי ToNiC בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-12-2007, 21:03
נושא נעול
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

[מאמר]הסודות הקטנים של אומנות הפיתוי(קמצוץ קטן ביותר).

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    Jey
    לייקים
    2
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    I'm a drinking, smoking, fucking santa!

ברירת מחדל [מאמר]הסודות הקטנים של אומנות הפיתוי(קמצוץ קטן ביותר).

הסודות הקטנים של אומנות הפיתוי

כמו שהבטחתי לך לפני יומיים, אני אחלוק איתך את אחד הטיפים שהקפיצו דרגה את כל נושא ההצלחה עם נשים עבורי ועבור גברים אחרים רבים. למעשה, את מה שאני הולך לספר לך, יודע כל גבר שמושך נשים כמו מגנט.
    הנושא הזה, הוא מגע בתקשורת.
    נשים הרבה יותר רגישות מכל גבר, למגע פיזי. מגע עדין גורם לתגובות כימיות חזקות בגוף האדם. גם שלהן וגם שלנו. אם תיזכר, כיצד התחלת להרגיש כלפי מישהי ואיזה מחשבות התחלת לחשוב עליה, לאחר שהיא נגעה בך קלות, אולי אפילו במקרה, אתה מייד תבין למה אני מתכוון. אצל נשים, הדבר חזק פי 10!
    כמה נגיעות קטנות ועדינות יכולות לגרום לה להתחיל לחשוב עליך בצורה שונה לחלוטין, ואף לגרות אותה.
    בעת מגע, גוף האישה משחרר חומר כימי הקרוי Oxytocin, הנקרא גם הורמון האהבה.
    לחומר זה יש תפקיד מרכזי במשיכה האנושית ובהתאהבות, והוא עשוי ליצור רגשות שייכות. כמו כן השחרור של Oxytocin יכול ליצור "התמכרות" כלפי גבר מסוים. בעת שחרור Oxytocin, עולה רמת הטסטוסטרון בגוף האישה, הורמון האחראי על חשק מיני.
    כל מה שעליך לעשות, הוא לגעת בבחורה שאיתה אתה מדבר, נגיעות ידידותיות לחלוטין, ללא שום רמז מיני. כאילו אתה רוצה למשוך את תשומת ליבה. אתה אף יכול לסדר לה משהו בבגדים או לגעת בה, כדי להדגיש משהו חשוב שאתה אומר.
    זכור כמה כללים חשובים:
    1. המגע צריך להיות רך ונעים. גע בה עם כריות האצבעות. הנגיעות צריכות להיות קלות וקצרות. אין צורך לתפוס אותה עם כל כף היד.
    2.עליך לדאוג שהנגיעות יהיו לא פתאומיות, אלא כמשהו רגיל לחלוטין שאתה עושה מדי פעם במהלך השיחה. אם פתאום תתחיל לגעת בה, אחרי כמה שבועות, ימים או שעות שלא נגעת בה כלל, היא עלולה להיבהל וזה יראה לה מוזר. לכן התחל מהרגעים הראשונים שפגשת אותה.
    3. אל תשאל אותה אם מותר לך לגעת בה. פשוט תעשה את זה. כשאתה מושך תשומת לב של חבר, על ידי מגע קל, אתה הרי לא שואל אותו אם מותר לגעת בו.
    4. אל תסתכל למקום, בו אתה נוגע. אתה לא צריך להפנות את תשומת הלב שלה למה שאתה עושה. הגוף שלה מרגיש הכל מצויין ומגיב בהתאם, גם אם אינה שמה לב לזה בשניות הראשונות.
    5. דאג ששפת הגוף שלך תהיה חייה ואקטיבית. זאת אומרת שלא תהיה קפוא, ללא תנועה רוב הזמן וכאשר תרצה לגעת בה, זאת תהיה התנועה הכי קיצונית שלך. עשה את הנגיעות לחלק מהתנועות הרגילות שלך.
    איך לגעת בה?
    המגע צריך להיות ידידותי ולא לשאת משקל מיני כלל.
    תתחיל עם הדברים הפשוטים. כמו חברים טובים, בהתחלה מגע המסמל שלום ואחר כך מגע עדין של קרבה. תסתכל על חברות הכי טובות, הן נוגעות אחת בשנייה, זה מראה על קרבה.
    נגיעות פשוטות, נגיעה בכתף כשאתה פונה אליה, צידי הגוף כשיש לך משהו חשוב להגיד.
    התחל בדברים פשוטים והמשך לנגיעות בידיים, בבטן.
    גע לה בשער ותגיד משהו עליו.
    תריח את הצוואר שלה ותיגע בזמן הזה בגב שלה בעדינות. זה מטריף אותן!
    ככל שיותר תיגע בה, כך יותר Oxytocin ישוחרר, ורמת הטסטוסטרון תעלה.
    עם כל בחורה, התחל את המגע מהרגע שפגשת אותה. זה יגרום לה להרגיש שזה טבעי. תהיה לך האפשרות לגעת בה, והגוף שלה ירצה אותך.

קרדיט לאתר מאפי, www.mapi.co.il

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

נחמד..חידשת לי רק עם העיניין של "לא להסתכל לאיזור שאתה נוגע בו" ,באמת לא שמתי לב שאני עושה את זה ועכשיו במבט לאחור עשיתי את זה כמעט בכל נגיעה

אגב לא עדיף פשוט לשנות את הכותרת ל"קינו טבעי" ?

S h o n 6 0 4 e v e r האוואטר של Shon60
    לייקים
    3
    נקודות
    7,500
    משפט מחץ
    if you can't beat them, be them

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    נחמד..חידשת לי רק עם העיניין של "לא להסתכל לאיזור שאתה נוגע בו" ,באמת לא שמתי לב שאני עושה את זה ועכשיו במבט לאחור עשיתי את זה כמעט בכל נגיעה

אגב לא עדיף פשוט לשנות את הכותרת ל"קינו טבעי" ?
    חח איזה מצחיק אתה, זה כ"כ ברור הרי - ברגע שאתה מסתכל אתה מעביר את המגע למודע של הבחורה.
    וחוץ מזה אני לא מסכים עם הכותרת "קמצוץ קטן ביותר" - קינו מהווה 60-70-80 אחוז מהפיתוי

ציטוט נכתב במקור על ידי Shon60 צפיה בהודעה
    חח איזה מצחיק אתה, זה כ"כ ברור הרי - ברגע שאתה מסתכל אתה מעביר את המגע למודע של הבחורה.
    וחוץ מזה אני לא מסכים עם הכותרת "קמצוץ קטן ביותר" - קינו מהווה 60-70-80 אחוז מהפיתוי
    בוא נגיד שהשפת גוף שלך ומה שהיא משדרת ודיבור שלך [שהוא חלק מהשפת גוף] זה החלק הניכר בפיתוי..
    אתה יודע שכמעט כל הפיקאפרים בארץ מדברים לאט מדי או מהר מדי?
    שהשפת גוף שלהם לא נכונה?
    הם אלופים בפקה פקה אבל האחוזי הצלחה שלהם יורדים משמעותית כי יש להם שפת גוף עיגלת
    זזים יותר מדי, שהם מדברים הם מרימים את הידיים מעל החזה הרבה.. ועוד הרבה.. וראיתי את זה הרבה..

משתמש כבוד האוואטר של B1ackSn0w
    שם פרטי
    שחף
    לייקים
    15
    נקודות
    319
    משפט מחץ
    תעשו אהבה ולא מלחמה קונדום יותר זול מחומר נפץ!

השאלה האמיתית היא איך אתה מתחיל ליצור מגע עם ידידה שאתה מכיר הרבה זמן, ואף פעם לא ממש ניסית לגעת בה בצורה הזאת. אם פתאום תתחיל זה יראה לה קצת מוזר, לא כמו מישהי שפגשת רק עכשיו....
    בקטע הזה צריך להזהר
    תכירו את שמוליק, אבא קנה לי

הוא אוהב במבה, ביסלי ואת עודד מנשה

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי
    לפני כל יום שהיינו הולכים לישון אבאלה שלי היה בא מרביץ לנו בחורף להריץ דם בגוף כי היה קר זה היה כואב אבל מחמם וגם מרדים

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

ציטוט נכתב במקור על ידי GoldStar צפיה בהודעה
    בוא נגיד שהשפת גוף שלך ומה שהיא משדרת ודיבור שלך [שהוא חלק מהשפת גוף] זה החלק הניכר בפיתוי..
    אתה יודע שכמעט כל הפיקאפרים בארץ מדברים לאט מדי או מהר מדי?
    שהשפת גוף שלהם לא נכונה?
    הם אלופים בפקה פקה אבל האחוזי הצלחה שלהם יורדים משמעותית כי יש להם שפת גוף עיגלת
    זזים יותר מדי, שהם מדברים הם מרימים את הידיים מעל החזה הרבה.. ועוד הרבה.. וראיתי את זה הרבה..
    אהבתי.
    אבל כל זה מתייחס לשלב הראשון של פיתוי, לשלב של המשיכה (שפת גוף והכל).
    וזה לא ממש משנה כי אתה מכפר על השפת גוף בדברים טובים אחרים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

מה זאת אומרת "להריח את הצוואר" כלומר איך מגיעים לשם, מריחים פשוט? ואז מה?

משתמש מתחיל
    לייקים
    4
    נקודות
    0

ידוע.
    תודה בכל מקרה יעזור למתחילים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אחלה מאמר, דרך אגב, בסילבסטר התחלתי עם בערך רבע מהבנות שהיו שמה (אם לא חצי) והיה שינוי מטורף מהרגע שהתחלתי לגעת בבחורות. פשוט ככה. אם אתה מדבר עם מישהי בלי לגעת בה, חסר לה החלק הגברי המושך בך..אני לא יודע בדיוק איך להסביר את זה, אבל מהרגע שאתה נוגע בה אתה אשכרה כאילו מחבר שקע לתקע והכימיה ביניכם מתעצמת פי מאתיים בערך..

אור95- אם אתה כל כך תחשוב על זה ואיך לבצע את זה במקום פשוט לעשות את זה, זה יצא לך מטומטם ולא טבעי.
    לי אישית יצא כמה פעמים לעשות את זה לידידות ובחורות שסתם ראיתי במועדון. אני פשוט שאלתי אותה איזה בושם היא שמה ובו-זמנית מבלי לשאול או לחכות ל"אישור" ממנה למגע, פשוט הסטתי את הראש באלכסון מעבר לכתף שלה ועם האצבעות אתה מזיז את השעירות שלה מהצוואר ופשוט מסניף אותה..יש בנות שבאמת הדבר הזה יכול לטמטם אותן..בחורה אחת שעשיתי לה את זה הגיבה בצורה מאד מינית..היא אשכרה תפסה לי את הזרוע עם הציפורנים שלה..כאילו כמו חתול..אז עשיתי לה "תגידי, גם במיטה את מתנהגת ככה..? " אז היא חייכה ונתנה לי כאפה עדינה כזאת ללחי עם חיוך שובבי..

משתמש מתקדם האוואטר של StreetLight
    לייקים
    106
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי B1ackSn0w צפיה בהודעה
    השאלה האמיתית היא איך אתה מתחיל ליצור מגע עם ידידה שאתה מכיר הרבה זמן, ואף פעם לא ממש ניסית לגעת בה בצורה הזאת. אם פתאום תתחיל זה יראה לה קצת מוזר, לא כמו מישהי שפגשת רק עכשיו....
    בקטע הזה צריך להזהר
    אתה לא... יותר נכון, מאוחר מדי

תפסיקו לנשות לפתות ידידות עתיקות שאתם מאוהבים בהם
    לכו תתחילו עם בנות חדשות, זאת כל המטרה פה, להכיר נשים חדשות

זה אגב הרבה יותר קל מאשר לשנות מערכת יחסים מסויימת שכבר נבנתה
    יותר קל להתחיל את זה מחדש, אתה כול להנחות את כל האינטרקציה מההתחלה ולשים את הכל במסגרת שאתה רוצה
    Basic principles: no woman wakes up saying, "God, I hope I don't get swept off my feet today!" Now, she might say, "This is a really bad time for me," or something like, "I just need some space," or my personal favorite, "I'm really into my career right now." You believe that? Neither does she. You know why? Because she's lying to you, that's why. You understand me? Lying! It's not a bad time for her. She doesn't need any space. And she may be into her career, but what she's really saying is, "Uh, get away from me now," or possibly, "Try harder, stupid."

Hitch

משתמש כבוד
    לייקים
    469
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    אני חי מסוואל לסוואל , מהתקפה להתקפה , מגל לגל כשאין גלים אני כמו מת כשהים עולה אני קם לתחיה

ציטוט נכתב במקור על ידי StreetLight צפיה בהודעה
    אתה לא... יותר נכון, מאוחר מדי

תפסיקו לנשות לפתות ידידות עתיקות שאתם מאוהבים בהם
    לכו תתחילו עם בנות חדשות, זאת כל המטרה פה, להכיר נשים חדשות

זה אגב הרבה יותר קל מאשר לשנות מערכת יחסים מסויימת שכבר נבנתה
    יותר קל להתחיל את זה מחדש, אתה כול להנחות את כל האינטרקציה מההתחלה ולשים את הכל במסגרת שאתה רוצה
    טוב שהוא לא הקפיץ שנתים אחורה.
    The Pod

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:46.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,760 | הודעות: 8,173,347 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect