חדשותהפלייסטיישן 3, על כל מעלותיה, היא קונסולה שלא קל לפתח עבורה משחקים. יש חברות שמתמודדות עם האתגר הזה בכבוד ומצליחות להוציא את המיטב מהחומרה המשוכללת, ויש חברות שמעדיפות לוותר מראש ולהעביר את העבודה השחורה לגורמים חיצוניים - מהלך שהוא בדרך כלל מתכון מצוין להמרה חצי-אפויה שנופלת ברמתה מהמקור. מעריצי סוני ישמחו לשמוע ש-Bioware, המתמחה במשחקי תפקידים איכותיים, הודיעה השבוע כי היא מצטרפת לקבוצה הראשונה.
<H1 class=ImageHeader style="COLOR: #000000"> BioWare והפלייסטיישן 3: סיפור אהבה </H1>
לאחר ניסיון מוצלח מאוד עם Dragon Age, מבטיחים ב-Bioware משחקי פלייסטיישן 3 נוספים
ההחלטה נפלה לאחר שצוותי הפיתוח של Bioware התרשמו לטובה מהפלייסטיישן 3 במהלך העבודה על Dragon Age: Origins המשובח. "אנחנו חושבים שזו אחת הפלטפורמות המובילות, ועל כן אין ספק כי מעתה והלאה נפתח משחקי פלייסטיישן" אמר מנהל הסטודיו גרג זסשוק ל-Joystiq. "החוויה של פיתוח Dragon Age הייתה נפלאה, ועזרה לנו להתרגל ולהבין איך הפלייסטיישן 3 עובדת".
לאור הדברים הללו, מיהרו כתבי Joystiq לנסות ולהוציא מגרג הכרזה - או אפילו איזו רמיזה - על גרסת פלייסטיישן 3 עבור משחק התפקידים המבוקש Mass Effect 2 שצפוי לצאת בתחילת השנה הבאה (בינתיים רק למחשב האישי ולאקס-בוקס 360). ואולם גם לאחר שהופעל עליו לחץ פיזי מתון לא נכנע מנהל Bioware לחקירה, ולא הסכים להוסיף אף פרט. "אני לא יודע על זה כלום! אלו דיבורים מטורפים!" הייתה תגובתו הרשמית. לנו יש הרגשה שההכרזה הרשמית עוד תגיע, וכנראה נדחית בשל הסכם בלעדיות לזמן מוגבל.
דעה אישית: אני ממש ממש מקווה שזה רמיזה לmass efect 2 אני ממש רוצה שהוא יצא לps3.

ציטוט ההודעה