הורדתי את המשחק 4 פעמים מהורדות אחרות ותמיד אחרי שאני מתקין וניכנס זה ניתקע לי בהטענה שלו ולפעמים אני מצליח להיכנס אני עושה new game עושה משתמש חדש וניכנס למשחק ואז זה ניתקע לי עושה מסך שחור וריסט
?
הורדתי את המשחק 4 פעמים מהורדות אחרות ותמיד אחרי שאני מתקין וניכנס זה ניתקע לי בהטענה שלו ולפעמים אני מצליח להיכנס אני עושה new game עושה משתמש חדש וניכנס למשחק ואז זה ניתקע לי עושה מסך שחור וריסט
?
|
|
Windows XP
יש לי 160G כרטיס זיכרון
מעבד intel
pentium(r) D CPU 2.800GHz
1.00GB ,2.80GHz של RAm
יש לי Gta san andreas שיחקתי גם ב call of duty 4 וכולם רצו לי חלק בלי בעיות והמשחק הזה עובר את הדרישות מחשב שלי והכל טוב אבל זה עושה לי את הבעיות האלה .
מאיפה אני מעדכן את הכרטיס? אתה יכול להביא לי את מה שאני צריך?
תתן לי את הדגם של הכרטיס מסך ואני אוכל לתת לך (אפשר להשיג בקלות בעזרת תוכנה בשם GPU-Z, אם אתה לא תמצא שם את השורה עם השם של הכרטיס מסך אז פשוט תן תמונת מסך של המסך עם הנתונים).
אם תתן לי מערכת הפעלה אני אוכל לתת לך גם DIRECTX.
NVIDIA GeForce 7300 GT
ומזה מערכת הפעלה?
תקשיב עכשיו לקחתי מחבר שלי גירסת ריפ למשחק ועדיין זה עושה אותה בעיה זה ניכנס אבל אחי שאני עושה new game ומטעין לי להיכנס זה ניתקע ועושה מסך שחור עדיין.
עידכונים יעזרו לזה?
נערך לאחרונה על ידי Santana11; 01-12-2009 בשעה 23:11.
ויסטה
XP
ווינדוס 7
מאק
לינוקס
אני מניח שאתה יודע איזה יש לך...
אוי, עכשיו בדקתי את הדרישות של המשחק.
אתה צריך 2 ג'יגה RAM אם יש לך ווינדוס ויסטה, אז אם יש לך אתה לא תוכל לשחק.
זה לא יכול לפגוע במחשב או משהו ?
נערך לאחרונה על ידי Santana11; 02-12-2009 בשעה 09:47.
וואי עובד!!!! תודה אחי אבל בהתחלה זה רץ בסלו מושן כזה אתה יודע ודילי וזה ושהיא מסבירה לי איך לשחק זה יפה רץ טוב ובשלבים אחרי זה איטי כזה אני צריך לשנות משהו ברזולוציה ?
נערך לאחרונה על ידי Santana11; 02-12-2009 בשעה 11:01.
שמע הרזולוציה לא צריך להוריד אבל חבר שלי אמר לי להיכנס של לאפשרויות גרפיקה ולהוריד שם 2 אפשרויות ל 1 שזה משפיע עשיתי את זה ועדיין זה עושה את זה אני לא מבין למה וזה בערך אותם הגדרות כמו cod 4 ו cod 4 רץ לי חלק. בפתיחה ובהתחלה זה רץ חלק הכל חלק במשחק עצמו זה עושה בעיות לא יודע למה
נערך לאחרונה על ידי Santana11; 02-12-2009 בשעה 21:29.
תנסה את מה שאמרתי, תוריד רזולוציה והגדרות.
בהתחלה רץ חלק כי יש פחות מאמץ על הכרטיס מסך והמעבד.
AC הוא משחק הרבה יותר אינטנסיבי מבחינת מאמץ למחשב מאשרCOD4.