אהלן ח'ברה,קצת על עצמי, אז ככה קוראים לי עדן, ואני נמצאת בצבא כבר כמעט חודשיים, בתפקיד פקידה בחיל הים לצערי
הפרופיל שלי הוא 64 על סעיף המטוריה(דם מקרוסקופי בשתן)העניין הוא שמעולם לא היו לי בעיות בעניין הזה וגם יצא לי להכיר כאלה עם דלקות חוזרות בשתן שקיבלו 97 וכאלה שקיבלו 97 על בעיות יותר חמורות משלי!!שזה מה שממש מעצבן אותי, אני ממש לא רציתי עוד לפני שהתגייסתי להיות פקידה (ובכלל אמרו לי בבקום שאני אהיה שרטטת/גרפיקאית). באמת שאני חוזרת הביתה ממש בהרגשה חרא ורעה בהרגשה של בזבוז כי אני ממש מורעלת על הצבאואני ממש רוצה לעשות תפקיד משמעותי הרבה יותר, אני רוצה להיות מכ"ית או מדריכת קרב מגע, יש לי את הכישורים והיכולת לתפקידים האלו, אני מתאמנת קראטה כבר 12 שנה אימנתי 4 שנים וגם יש לי תעודת מדריך מווינגייט, אני בכושר טוב(מנצלת את זה שאני יומיות בינתיים וממשיכה בחדר כושר =])
העניין הוא שלהעלות פרופיל בשבילי זה לקחת סיכון(אני לא אפרט למה) ויכול להיות שאני לא אצליח כי ניסיתי לפני הגיוס ולא הלך לי
אני יודעת שיש דרכים אחרות כמו חריג פרופיל או התנדבות, אני אשמח אם תעזרו לי ותסבירו לי מה המשמעות של חריג פרופיל או התנדבות מה צריך לעשות, לאן לפנות למי לפנות, או אם לדעתכם יש דרכים אחרות לעשות את זה
ושבוע בכיף שיהייה לכם =]

ואני ממש רוצה לעשות תפקיד משמעותי הרבה יותר, אני רוצה להיות מכ"ית או מדריכת קרב מגע, יש לי את הכישורים והיכולת לתפקידים האלו, אני מתאמנת קראטה כבר 12 שנה אימנתי 4 שנים וגם יש לי תעודת מדריך מווינגייט, אני בכושר טוב(מנצלת את זה שאני יומיות בינתיים וממשיכה בחדר כושר =])
ושבוע בכיף שיהייה לכם =]
ציטוט ההודעה