קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדחות]-והפעם בדיחות כלליות......
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-12-2010, 15:52
  2. בדיחות כלליות 2
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-08-2006, 11:20
  3. [בדיחות]בדיחות כלליות
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 09:30
  4. כמה שאלות כלליות.. סתם כאלו.....
    על ידי zvovon בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 17:31
  5. כמה שאלות כלליות.. סתם כאלו.....
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 14:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 7 מתוך 7

כלליות

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    247

ברירת מחדל כלליות

הרפתקנים

שני הרפתקנים מגיעים לג'ונגל, כדי להעצים את ההרפתקה הם מחליטים להיפרד ושכל אחד ייכנס ליער למשך כמה שעות ובערב ייפגשו באותה נקודה, לקראת הערב שניהם מגיעים למקום ואח מספר לשני : כשנכנסתי ליער טיילתי להנאתי ופתאום הגיע נמר, היה לי מזל שהיה לידי עץ גדול והספקתי לטפס עליו והנמר גם ניסה אבל החליק ובגלל זה אני עדיין בחיים, השני מספר גם אחרי רדף נמר, ומרוב פחד השתנתי במכנסיים, אז הראשון אומר לו : נו אבל איך נשארת בחיים ? אז השני אומר לו : גם הוא החליק..

ללמוד אצל רב

אומר הכומר לרב, " הרבה דברים לימדת אותי אבל דבר אחד אני רוצה ללמוד ואתה לא מוכן – אני רוצה שתלמד אותי גמרא." אומר לו הרב, " אתה גוי ויש לך ראש של גוי, אין סיכוי שתצליח להבין גמרא." הפציר הכומר ברב עד שהסכים. אמר לו הרב, "אני מסכים ללמד אותך גמרא בתנאי שתענה לי על שאלה אחת." "טוב", משיב הכומר, "מה השאלה?" שואל אותו הרב, "שני אנשים נופלים דרך ארובה, אחד יוצא מלוכלך ואחד יוצא נקי מי מבין שניהם ילך להתרחץ?" "פשוט מאוד", עונה הכומר, " המלוכלך יתרחץ והנקי לא." "אמרתי לך שלא תצליח להבין", אומר לו הרב, "בדיוק להפך – הנקי מסתכל על המלוכלך, חושב שגם הוא מלוכלך והולך להתרחץ, המלוכלך לעומת זאת, מסתכל על הנקי חושב שגם הוא נקי ולא הולך להתרחץ." "על זה לא חשבתי", מסכים הכומר, "שאל אותי עוד שאלה." "טוב", אומר הרב, "שני אנשים נופלים דרך ארובה, אחד יוצא מלוכלך ואחד יוצא נקי, מי מבין שניהם ילך להתרחץ?" "פשוט מאוד", עונה הכומר בביטחון, "הנקי מסתכל על המלוכלך, חושב שגם הוא מלוכלך והולך להתרחץ, המלוכלך לעומת זאת מסתכל על הנקי חושב שגם הוא נקי ולא הולך להתרחץ." "שוב טעית", אומר לו הרב, "אמרתי לך שלא תצליח להבין, הנקי מסתכל במראה, רואה שהוא נקי ולא הולך להתרחץ, המלוכלך מסתכל במראה רואה שהוא מלוכלך והולך להתרחץ." "אבל לא אמרת שיש שם מראה", מתלונן הכומר. "זה מה שאמרתי לך", עונה הרב, " זה הראש שלך – אתה גוי ולא תצליח להבין – לפי הגמרא צריך לחשוב על כל ההבטים האפשריים – צריך לחשוב על כל האפשרויות." "טוב", נאנח הכומר, "בא ננסה שוב, שאל אותי עוד שאלה." "פעם אחרונה", אומר הרב, "שני אנשים נופלים דרך ארובה, אחד יוצא מלוכלך ואחד יוצא נקי, מי מבין שניהם ילך להתרחץ?" "זה נורא פשוט", מחייך הכומר, " אם אין שם מראה – הנקי מסתכל על המלוכלך, חושב שגם הוא מלוכלך והולך להתרחץ, המלוכלך לעומת זאת מסתכל על הנקי חושב שגם הוא נקי ולא הולך להתרחץ. אם יש שם מראה - הנקי מסתכל במראה, רואה שהוא נקי ולא הולך להתרחץ, המלוכלך מסתכל במראה רואה שהוא מלוכלך והולך להתרחץ." אומר לו הרב, " אמרתי לך שלא תצליח להבין – אתה גוי ויש לך ראש של גוי – תסביר לי איך יכול להיות ששני אנשים יפלו דרך ארובה - אחד יצא מלוכלך והשני יצא נקי?!"

שבט קניבלים

שבט קניבלים לכד בשבי צרפתי איטלקי וישראלי. בא ראש השבט אליהם אמר להם שלכל אחד יש בקשה אחת לפני שהם הורגים אותו ומכינים מהעור שלו סירת קאנו. פונים אל הצרפתי - "מה בקשתך האחרונה?" הצרפתי מבקש בחורה איכותית ללילה סוער לפני מותו.. ראש השבט מביא לו את היפה שבבנות השבט והצרפתי נהנה ויום למחרת הורגים אותו הקניבלים ועושים מעורו סירה. פונים אל האיטלקי ושואלים אותו מה בקשתו האחרונה האיטלקי עונה שהוא רוצה ארוחת גורמה טובה, כדי למות על בטן מלאה ומאושר. מביאים לו הקניבלים ארוחת גורמה של השף הטוב ביותר בשבט, האיטלקי אוכל וכשמסיים הורגים אותו הקניבלים ועושים מהעור שלו סירה. לבסוף פונים אל הישראלי ושואלים אותו "מה בקשתך האחרונה?" עונה הישראלי: "מזלג" בתמיהה על הבקשה המוזרה הולכים ומביאים לו מזלג. הישראלי לוקח את המזלג ומתחיל לדקור את עצמו בכל הגוף וצועק "זיןןן תעשו ממני סירה יא מניאקים!!"

בנמל תל אביב

בחור ובחורה יושבים על המזח בנמל תל אביב, ופתאום רואים יצור עם זקן מדובלל שמטפס לעברם מהים ומחזיק ביד בקבוק "אני שד", הוא אומר לזוג. "20 שנה הייתי בתוך הבקבוק הזה, ועכשיו אני חופשי". "וואלה", אומר הבחור . "כן", אומר היצור. "ולא רק זה - אני יכול למלא בשבילך שלוש משאלות ". " מה אתה אומר?", מתפלא הבחור . "אתה יכול למשל למחוק לי את האוברדרפט ולשים לי מיליון שקל בבנק?". " קטן עליי", אומר השד. "מחר בבוקר אתה מרים טלפון לעזרא מהבנק, תראה איזה כבוד הוא יעשה לך. לא מיליון שקל - מיליון דולר יש לך" . "המשכנתה על המגרש שלקחתי", ממשיך הבחור ההמום, "אני רוצה שהיא תעלם". " אין בעיה", אומר השד. "ומה עם המרצדס?". "עליי", אומר השד. "מרצדס בשבילך, אלפא ספורט בשביל אשתך". הבחור לא יודע מה לעשות מרוב אושר . "מבסוט?", שואל השד. "אז אולי תעשה גם אתה משהו קטן בשבילי?". "ברור", אומר הבחור, "מה תרצה?". "תראה", אומר היצור, "20 שנה בבקבוק זה לא פשוט. בקיצור, מה עם איזה סיבוב על אשתך?" . האיש חושב קצת, נזכר בדברים שהשד עשה בשבילו ומחליט לתת לו עשר דקות עם אשתו. השד מאושר, לוקח את האישה מאחורי השובר גלים, וכעבור רבע שעה בערך חוזר אל המזח כשהוא רוכס את המכנסיים. "תודה רבה", אומר השד ומחייך אל הבחור. "אגב, בן כמה אתה ?". "35", אומר הבחור . "וואלה ", אומר השד. "ועדיין מאמין בשדים..."

תגובות
    נערך לאחרונה על ידי DarkDevil; 05-12-2009 בשעה 16:36.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור האוואטר של Elegant
    שם פרטי
    TheKing
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונא את הפועל ! רק מכבי ת"א אני אוהב !

תודה רבה , היו כמה נחמדות !
    בברכה, ניב
    מנהל פורום הומור ובדיחות & סקרים & משחקיה לשעבר

משתמש כבוד
    הכאב הוא רגעי, הגאווה היא נצחית
    האוואטר של ExcluSive
    שם פרטי
    גבי
    לייקים
    1801
    נקודות
    2,325
    משפט מחץ
    Where there's a will, there's a way

נחמד אחי,
    אבל הבדיחות די ארוכות
    ".It always seems Impossible until it's done"

משתמש כבוד האוואטר של -HAIM-
    שם פרטי
    חיימוביץ
    לייקים
    1234
    נקודות
    83
    פוסטים בבלוג
    77

נחמד אחיי

The legend of Iatraf האוואטר של LikeMe
    לייקים
    655
    נקודות
    399

חחחח מצחיקות אבל ממש ארוכות!

קרדיט לRoyalCrimson על הסוס שלמעלה =]
    ספוילר:

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    0
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הכנסו לממציאים מרחוב שיריאלי

די אהבתי את הבדיחה הראשונה אבל תודה!
    הבדיחות היו גם ארוכות אבל לא משנה!
    כנסו:http://www3.diburim.co.il/index.php?forum=107116&alias=
    ותרשמו
    אם יש עצות לשיפור או שאתם רוצים להיות מנהלים תכתבו לadmin

משתמש כבוד
    משתמש כוסון
    האוואטר של sagivZ
    לייקים
    5
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    The one & the only

נחמד בדיחות ארכות...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:07.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,500,092 | הודעות: 8,200,685 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect