תיקון סתימה
לאחר שעה של תיקון סתימה בבית של הלקוח האינסטלאטור מבקש מהאישה תשלום של 400$ האישה בהלם אומרת לו : אדוני, בעלי שהינו רופא מנתח אינו מרוויח סכום כזה בשעה, אז האינסטלאטור ענה לה : גם אני קיבלתי שכר יותר נמוך כשעבדתי בתור רופא..
מסטיק
בחור ובחורה מתנשקים נשיקה ארוכה מאוד. אחרי כמה דקות הבחור אומר לבחורה: “אוי, אני חושב שבלעתי את המסטיק שלך". הבחורה עונה לו: “זה לא מסטיק, אני סתם מצוננת
שלוש משוגעים
שלוש משוגעים יושבים ומדברים משוגע אחד אומר: קראתי ספר עם הרבה עמודים משוגע שני אומר : קראתי ספר בצבע צהוב משוגע שלישי אומר : קראתי ספר עם הרבה מספרים פתאום השומר מגיע אומר לשלושת המשוגעים :מי לקח לי את הספר טלפונים
בחוף הים
איש אחד הולך בחוף הים, ופתאום רואה אישה בלי ידיים ובלי רגליים בוכה. האישה:אני בת 21,אין לי ידיים ורגליים ואף פעם לא חיבקו אותי. האיש מחבק אותה ומתכון ללכת. פתאום היא מתחילה ליבב. האיש:למה את בוכה? האישה:אני בת 21,אין לי ידיים ורגליים ואף פעם לא נישקו אותי. האיש מנשק אותה ומתכון ללכת. האישה מתחילה לבכות שוב. האיש:למה את בוכה? האישה"אני בת 21, בלי ידיים ורגליים ואף פעם לא דפקו אותי... האיש מרים אותה,נכנס לים וזורק אותה. האיש:רואה...עכשיו דפקו אותך!
לסוכנות מרצדס
לינדה נכנסת לסוכנות מרצדס. היא מסתכלת סביבה וכשהיא רואה את המכונית המושלמת היא ניגשת לבדוק אותה. כשהיא מתכופפת לבדוק את ריפוד העור משתחרר לה נאד רועש. מאד נבוכה היא מסתכלת סביב סביב כדי לבדוק אם מישהו שם לב לתאונה הקטנה ומקווה שאיש המכירות לא יצוץ לה פתאום. כשהיא מסתובבת בחזרה היא מגלה את המוכר עומד לידה. "שלום לך גבירתי, איך אפשר לעזור לך היום?" באי נוחות היא אומרת לו: "מה מחירו של הרכב הנחמד הזה?" עונה לה המוכר: "גבירתי, אם הפלצת כשרק נגעת בה, כשתשמעי את המחיר תחרבני במכנסיים ".

ציטוט ההודעה