שטר של 100 שקל
המורה נכנסת לכיתה ורואה שטר של 100 שקל על ריצפת הכיתה אבל כשהיא מנסה להרים את השטר היא רואה שזה רק ציור. שואלת בעצבים, "מי צייר את זה?" קם אחד התלמידים אומר, "אני המורה." "עכשיו אני רוצה את אבא שלך פה", היא אומרת. "אבל אבא שלי בבית חולים", הוא אומר, "הוא כולו שרוף." המורה העצבנית לא מאמינה ואומרת, "אם כך אז בוא נלך לבדוק." כשהם מגיעים היא רואה שהאבא באמת שרוף. טוב היא אומרת לעצמה לפחות אני אספר לו בעקיפין אם כבר הגענו, "אתה יודע יש לך ילד כישרוני מאוד, הוא צייר שטר של מאה דולר על ריצפת הכיתה..." "אני יודע שהוא מוכשר", מפסיק אותה האבא, "הזבל הזה צייר 200 שקל בשקע של החשמל..."
משרד החינוך
איזה מפקח מגיע ממשרד החינוך לבדיקה הוא ניכנס לאחת הכיתות והכיתה שהוא ניכנס אלייה רועשת ממש חזק הוא הוציא נער אחד שהיה הכי גבוהה מיכולם ודיבר הכי הרבה לאחר 15 דקות ניגש תלמיד מהוסס ושואל בפחד את המפקח :?אפשר לקבל את המורה שלנו בחזרה???
הרים בישראל
המורה שואלת את התלמידים איזה הרים אתם מכירים? אורי- הרי השומרון שאול-הרי יהודה דורון- והרי החדשות.
הלימודים באוניברסיטה
כשמגיע זמן הלימודים באוניברסיטה וכל הסטודנטים מגיעים כיצד אפשר להביע את זה מבחינה גיאומטרית ? כל המרובעים עם כל העקומות !
חטאי מנשה
מורה לתנ"ך שואלת בכיתה : מה היו חטאי מנשה ולמה נאמר שהם היו החטאים הגדולים ביותר ? אז אחד התלמידים ענה : כי כתוב וישכב מנשה עם אבותיו !
תגובות

ציטוט ההודעה

ספוילר: