פאב של ערפדים
בתוך פאב של ערפדים יושבים שניים אחד ליד השני ומדברים, אחד מהם מזמין שני ספלים של דם ושותה אותם והשני מבקש כוס של מים, הערפד השני והמוזג מסתכלים עליו ושואלים אותו : למה מים ? אז הערפד מוציא טמפון מהכיס ואומר : מה כבר אסור לי לעשות תה ?
שועל ביער
יום אחד השועל הלך ביער וראה את הארנב רץ כולו מלא בדם, תפס אותו השועל ושאל אותו למה אתה בורח ? הארנב נאבק בכל כוחו בשועל ואמר לו : תן לי ללכת, תן לי לרוץ אני אסביר לך אחרי זה וברח משם כל עוד רוחו בנשפו, השועל המשיך ללכת ופתאום דובה גדולה תפסה אותו הרימה אותו באוויר ושאלה אותו : ראית במקרה את הטמפון שלי ?
כבשה אחת רצה ביער
כבשה אחת רצה ביער וצועקת: "אני בתולה! אני בתולה!" שומע אותה הדוב שמתעורר משנת החורף, תופס אותה ומזיין לה את הצורה. כשהדוב גומר, הכבשה מתחילה לבכות. "אני כבר לא בתולה", היא מייבבת, "מה אעשה עכשיו?" "יאללה,מה הבעיה" אומר הדוב ומוריד לה סטירה, "לכי אל הקיפוד והוא כבר יתפור לך". הכבשה הולכת אל הקיפוד,והוא באמת תופר לה. מרוב שמחה על בתוליה שחזרו, היא שבה ליער וממשיכה לצעוק: "אני בתולה! אני בתולה!!" שומע אותה האריה,תופס אותה ומזיין לה את הצורה. "אני כבר לא בתולה",בוכה הכבשה שוב, "מה אעשה עכשיו?" , "חאלס עם היללות",אומר האריה ומעיף לה כאפה, "לכי אל הקיפוד והוא יתפור לך". הכבשה חוזרת אל הקיפוד, הוא תופר לה שוב, וגם הפעם היא יוצאת מהקליניקה וצועקת: "אני בתולה! אני בתולה שומע אותה הנמר, תופס אותה ומזיין לה את הצורה. כרגיל, הכבשה פורצת בבכי והנמר דופק לה בעיטה לצלעות ושולח אותה לקיפוד. "וואלה", אומר לה הקיפוד,"אם היתי יודע שאת כזאת זונה, היתי תופר לך ריצ'רץ'"
סוס ועגלה
שאלה: מה אומר הסוס לעגלה? תשובה: תודי שאני מושך אותך!

ציטוט ההודעה