קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מדריך] שהבאתי לכמה אנשים וגרם להם להתחיל להתאמן!
    על ידי TheKingMan בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 55
    הודעה אחרונה: 08-02-2008, 12:39
  2. אלה שיש להם משקפי שמש..כמה עלו לכם?
    על ידי Friend בפורום סקרים
    תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 17:27
  3. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-09-2005, 00:00
  4. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:02
  5. ChoseN אחי הנה החתימה שלך....
    על ידי BlackCrow בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 09-09-2005, 15:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

הנה הלכו להם שנתיים

ברירת מחדל הנה הלכו להם שנתיים

חברה שלי ואני ביחד כבר שנתיים.
    לפני כמה ימים נפגשנו והיה לה משהו להגיד, מה שהיה לה להגיד בעקרון
    זה שהיא לא בטוחה מה היא מרגישה,שאולי הקשר שלנו זה הרגל,תשאלו אותי מה הבנתי מהשיחה, אני אגיד לכם שאני לא הבנתי,נהייתי מבולבל
    שתיינו בכינו,היא אמרה לי שהיא אוהבת אותי לנצח...אבל אהבה מנצחת תמיד...לא?אם היא אוהבת אותי ואני אוהב אותה...אין שום סיבה שבעולם שהיא לא תדע מה היא מרגישה,אין שום סיבה שהיא תחשוב שזה הרגל...
    שתיינו בכינו והיא התחרטה על מה שהיא אמרה ופה הגיעה ההצעה של "הפסקה".
    מה דעתי על הפסקות?הדבר הכי מטופש שאפשר לעשות.
    צריכה הפסקה כדי לחשוב,להבין מה היא מרגישה...
    הוסכם...על הפסקה,שנאתי את הרעיון
    עוד באותו לילה הלכתי להיות עם חברים שלי(שאין להם מושג מה קרה) כדי שאני לא אהיה לבד,כי זה הכי קשה
    ערב אחרי,שכל היום הייתי בבאסה,ניסיתי להיות בחברת אנשים כל היום וכשלא היה מסביבי אנשים, הרגתי את עצמי מבפנים
    בערב שאחרי לא דאגתי לשלומי,כי אני יודע שרע לי,דאגתי לשלומה...שהיה לה טוב בבית הספר,שהיא לא בכתה.
    עוד כמה ימים אנחנו נפגשים שוב,לא הפסקה ארוכה,אבל עדיין זאת הפסקה.
    אני..אישית, כבר מוכן ללא,אחרי השיחה שלנו לפני כמה ימים, רק הרגשתי שהיא התחרטה רק מרוב שנפגעתי.למרות שהיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי,ניראה לי שהיא פחות אוהבת אותי מפעם.
    אני באמת לא מסוגל לחיות בלעדיה,לא יכול לדמיין את עצמי חיי בלעדיה.
    אם היא תגיד לי לא...הלך עליי,ואני לא מתכוון לנתיות התאבדותיות או משהו,אבל אני יעבד את עצמי,אני יהרוג את עצמי מבפנים פשוט לא מסוגל.
    ומה אם היא תרצה הפסקה ארוכה יותר? ואז מה?
    מצד אחד,אני חושב להגיד לה שאני לא מסכים להפסקה ארוכה יותר...
    מצד שני אם תהיה את ההפסקה הזאת יש סיכוי שהיא תבין שהיא עשתה טעות ואם היא בכלל תגיד לא?שהיא לא רוצה שנהיה ביחד?
    אני לא יודע מה לעשות עם עצמי,מה להגיד לה כשנפגש,לאיזה כיוון לפנות בשיחה....
    צריך עזרה...
    תודה רבה.

2. קישורים ממומנים

שמע אחי להחזיר אותה אליך זה לא בעיה אתה פשוט צרךי להתנהג שונה ואני אסביר ...
    הייתם בקשר שנתיים ואם היא באה אליך ואמרה שזה נראה לה הרגל אולי זה כי הקשר בזמן האחרון הפך להיות לה למשעמם לא היה שום דבר חדש לא הפתעת מה שניא מציע לך זה להכין הפתעה ובפעם הבאה שתפגשו פשוט בלי הרהב דיבורים תגיד לה שאתה רוצה להראות לה משוה עוד לפני שאתם מדברים תכין משהו יצרתי (לא כרטיס ברכה או משהו כזה ) משחק כזה רומנטי או משהו ...זה יעזור

אני אתן לך דוגמה: זה קרה לחבר שלי לפני דייה רהב זמן המ שהוא עשה זה חפש איתה תמטמון ....(ראה את זה בסרט טהחליט לזרום) הם נפגשו אחרי השיחה הרעה והוא אמר לי שהוא פשוט בלי הרבה דיבורים לקח את היד שלה והתחיל ללכת ואמר לה חכי ותראי את תופתעי וככה התחיל את המשחק במשך המשחק לאותו זמן הוא נעלם והפתק האחרון היה בפתח הבית שלו והוא כתב לה "את באמת חושבת שזה מה שיעשה לנו טוב להיפרד תראי איך את מחייכת עכשיו" ואז הוא אמר שהוא יצא מאיזה פינה בבניין והכניס אותה אליו לחדר שהחדר שלו ששם היה דובי גדל עם לב כזה (ברור שהיא לקחה אותו) והם התחילו לדבר ולצחוק קצת על המשחק ובסוף התוצא ההייתה שהם נשארו ביחד ...זה דיי הרבה עבודה לקח לו אבל שמע עם זה נשמע לך ארוך מידי ויותר מידי עבודה עשה משהו אחר

המון המון בהצלחה גבר ושוב נסה להיות יצרתי הפעם יותר מגוון ממה שהייתה בתקופה האחרונה איתה ..

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

אני יודע שזה מבאס,אבל בדרך כלל בגיל הזה בני נוער מעדיפים לא להישאר בקשרים כאלו ארוכים...מחוייבויות כל כך ארוכות מונעות מהבחורה וממך להיפתח לאנשים שונים להכיר כל מיני סוגים של חברים וחברות...בקיצור לצבור ניסיות וליהנות ולזרום עם הכול.

אני מבין שבניגוד לחברה שלך,אתה ממש לא מרגיש ככה וטוב לך איתך,ולמען האמת,אם זה מפריע רק לה,הייתי אומר שיש מצב שפשוט התמכרת אליה,וזה לא הקשר שטוב לך,אלא להיות בחברתה.

בכל מקרה,בשביל לנסות להחזיר אותה אליך,קודם כל תתן לה קצת זמן לחשוב,להישאר לבד,להתגעגע.
    לאחר מכן אתה צריך בדרך כלשהי להראות לה שאתה הכי טוב שהיא יכולה לקבל...אתה יכול לעשות את זה בכך שתשקיע בה שוב (אני לא מדבר על מתנות חומריות) ותוסיף מכתב רומנטי ותזכיר שם כל מיני דברים מהעבר שעשית בשבילה,זה יחזק את הרעיון.

כל הדברים האלו הם דברים שאתה יכול לעשות בשביל לשכנע אותה להישאר ולהבין שטוב לה איתך...אבל תזכור שבסופו של דבר זאת החלטה שלה.

בעלים
    לייקים
    233
    נקודות
    1,090
    משפט מחץ
    אם אין אני לי, מי לי.

חבר, אתה לא היחיד בעולם שהייתה לו חברה תקופה ארוכה ובסופו של דבר זה נגמר.
    אתה חייב להפנים, זה לא סוף העולם, אתה מרגיש חרא, אבל זה יעבור לך מהר מאוד.

אני רק מנסה להכניס לך קצת הגיון לראש, התקופה הזאת תיהיה תקופה קשה, בין אם תחזרו ובין אם לא.
    אתה חייב לדעת להסתדר בעצמך, צא עם חברים, תהנה, תראה את ההפסקה הזאת בתור דבר חיובי ולא בתור דבר שלילי, אם אתה תופס את עצמך מראש בקשר כזה כאחד שלא מסוגל להמשיך בלעדיה, אתה בקשר לא בריא - אתה מאבד כוח ואיזון במערכת היחסים, שלוט בעצמך, אתה יכול להחזיר אותה אליך בקלות, השאלה אם זה באמת מה שאתה רוצה? תפגין קצת יותר "נוכחות" במערכת היחסים.

בהצלחה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,473,376 | הודעות: 8,173,963 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect