תגידו מה הכתובת של האתר של טירת צבי שאפשר לשלוח פסטרמה בלחמניה לאנשים ? אני רוצה לשלוח לעצמי![]()
תגידו מה הכתובת של האתר של טירת צבי שאפשר לשלוח פסטרמה בלחמניה לאנשים ? אני רוצה לשלוח לעצמי![]()
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
|
|
חיפשתי ולא מצאתי.... סרט איתם חח
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
חחח ותפתיע את עצמך בברכה סטלן אתה חח
וואלה לא יודע אחי.
בלוג עיצוב גרפי עיצוב אתרים בניית פורומים פרום קידום אתרים
Maccabi Tel Aviv - You'll Never Walk Alone
"אולם צר לי לומר, כי עבור רבים בקהילה הבינלאומית - הוכחות אינן נצרכות. ישראל אשמה - עד שמוכחת אשמתה."
ראש הממשלה בנימין נתניהו - { מתוך נאום בעקבות ההשתלטות על המשט לעזה (ה-2 ביוני, 2010)
send-wich.co.il נראלי![]()
תודה על כל מה שנתת עבורי, אוהב אותך ורוצה להעניק לך משהו טעים על הדרך.
נראה לי שאיך שהשליח יגיע אני לא יעמוד בפיתוי ויעשה לו "חח שלחתי לעצמי, דפקתי את טירת צבי" חחחח
עריכה : דולב אתה תותח ! יאללה בתיאבון שיהיה לי
עריכה 2 :
בשעה 7 (עוד דקה) יש חידוש למלאי של הפרוסות ! חברה יאללה שלחו לעצמכם דחוף !!!!!!!!!
נערך לאחרונה על ידי clicker; 06-12-2009 בשעה 19:59.
A Fistful Of Dollars
חחחחחחחחחחחחחחחח בתאבון אחי..... תגיד לי אם הפרוסה הייתה טעימה
![]()
יאלללה נכנסתי
".It always seems Impossible until it's done"
מת אבא של טירת צבי ! הם שולחים את הפרוסה רק עוד 72 שעות ... יאללה אני מזמין כבר פיצה חחח בעסה
נערך לאחרונה על ידי clicker; 06-12-2009 בשעה 20:05.
A Fistful Of Dollars
עריכה: חחחחחח מתי הלוויהחחח סתם...
באסה רציתי לשלוח לאחותי לעבודה .... לעבוד עליה או משהו XD
לא נורא פעם אחרת![]()
נערך לאחרונה על ידי dolev891; 06-12-2009 בשעה 20:10.