מורה לאנגלית יושבת בכיתה ח' ומלמדת, רועי פתאום צועק המורה ראיתי לך את התחתונים, המורה אומרת לו : צא מיד מהשיעור ותחזור עם פתק מההורים ! אחרי שתי דקות עוד ילד מרים את היד וצועק ראיתי לך גם את התחתונים ! אז המורה אומרת לו, קום תלך תצא מהכיתה ואל תחזור לפה חודש ! פתאום קם הראל והלך למחוץ לכיתה, המורה שאלה אותו : לאן אתה חושב שאתה הולך ? אז הראל ענה לה : לפי מה שאני ראיתי יש לי חופשה שנתית..
רב מלמד את תלמידיו בשיעור תורה ואומר להם שהם הגיעו כבר לגיל הבגרות, ועליהם רק לדעת מספר דברים בחייהם ואז הם יוכלו להמשיך הלאה בלימודיהם, והוא אומר : אני אתאר לכם את זה ככה : אישה ופנינה, אישה משחילים בחור אחד ופנינה משחילים בשני חורים, אחד התלמידים החרדים מרים את היד ואומר : אבל את אשתי אני משחיל בשני חורים, אז הרבי קם ושואג : אישה יש לך ?! פנינה יש לך !
שבט קניבלים מחליט לעבור לעיר הגדולה ומגיע לעבוד בחברה גדולה בישראל, המנכ"ל שיודע שהם קניבלים מזהיר אותם ואומר להם : יש לכם פה תנאי עבודה מצוינים, יש לכם משכורות גבוהות וכל מה שתבקשו, אבל אני דורש מכם שלא תאכלו אף אחד בחברה הזאת, ראש השבט מסכים ולוחץ את ידו, לאחר 3 חודשים של עבודה במקום מכנס המנכ"ל את כל השבט של הקניבלים לישיבה חשובה ואומר להם : אתם עובדים מצוין אני מאוד מרוצה, אבל מישהו מכם ראה את המנקה שלנו ?! אז מנהיג השבט מבטיח לו לעשות בירור ולחזור אליו עם תשובה תוך כמה ימים, איך שהמנכ"ל יוצא מנהיג השבט מסתובב בזעם לעבר הקניבלים ושואל : מי ?! אחד מהם אומר לו שהוא אשם ומקבל על עצמו את האשם, אז מנהיג השבט אומר לו : אנחנו עובדים כאן כבר שלושה חודשים, אכלנו יועצים, סמנכ"לים, מנהלי שיווק וסוכני מכירות ואף אחד לא הרגיש, למה לעזאזל היית צריך לאכול את המנקה ?!
שני חברים טובים נפגשים ואחד מהם מספר לשני שהוא סובל בזמן האחרון מכאבי ראש כרוניים, ואם יש לו איזה רופא שהוא יכול להמליץ לו עליו, אז החבר שלו אומר לו שכן שיש רופא שקוראים לו ד"ר גרינברג והוא הרופא הכי טוב שהוא מכיר והוא אפילו הציל פעם את החיים שלו, שואל אותו החבר הראשון אבל איך הוא הציל את החיים שלך ? אז השני מספר לו : פעם לא הרגשתי טוב והלכתי לרופא אחד והוא נתן לי משחה למרוח על המצח וכדורים וקיבלתי גרדת, פריחה סחרחורות וכאבי ראש חזקים, אחרי זה הלכתי לרופא אחר והוא נתן לי כדורים אחרים ואז התחלתי להתעלף ולאבד את ההכרה ונפצעתי מאוד מהנפילות, ואז הלכתי לד"ר גרינברג הגעתי לשם זוחל עם פריחות, התעלפויות כאבי ראש וסחרחורות, כבר חשבתי שאני הולך למות, וכשהגעתי לד"ר גרינברג הוא לא היה בבית וכך ניצלו חיי !
קוסם אחד עבד על ספינה, כל פעם שהייתה הפלגה של אנשים הוא היה עושה להם קסמים, התוכי של הקפטן היה מתבונן כל הזמן בקסמים, עבר הזמן והתוכי התחיל להבין איך חלק מהקסמים עובדים ובכל פעם שהוא עשה קסם שהתוכי כבר הבין איך הוא עשה אותו, התוכי היה מספר למבקרים בסיפון איך הוא עשה אותו והקוסם הנבוך היה צריך לעשות טריקים חדשים, לאט לאט נגמרו לו הטריקים והקסמים שהתוכי לא הכיר והוא כבר ממש כעס על התוכי הזה שהורס לו את העבודה, הוא ביקש מהקפטן שייקח אותו משם אך הקפטן לא הסכים. יום אחד הייתה סערה חזקה בים, הספינה התהפכה וטבעה בים, ורק הקוסם הצליח להגיע לסירת ההצלה ולהתיישב בה, גם התוכי בא והתיישב לידו, ככה הם יושבים יום ויומיים ולא מחליפים מילה רק יושבים ובוהים אחד בשני, אחרי ארבעה ימים התוכי אומר לקוסם : זהו, אני נכנע ! תגלה לי, מה עשית עם הספינה ?
בחורה צעירה ונאה ניגשת למוזג בבאר, ושואלת אותו אם הוא יכול לקרוא לבוס שלו, הוא משיב לה שהוא לא יכול כי הבוס עסוק, היא לא מוותרת, ניגשת אליו, מלטפת את הראש שלו ואת הפנים שלו, יושבת לו על הברכיים ומכניסה את שתי האצבעות שלה לפה שלו שילקק, תוך כדי שהוא מלקק לה את האצבעות של הידיים הוא נהיה חרמן לגמרי, מתלהב ומלקק במרץ, היא קמה ואומרת לו : אז כשתראה את הבוס שלך תגיד לו שבשירותים של הנשים, אין נייר טואלט וגם אין סבון !

ציטוט ההודעה