היום אני וחבר הלכנו לג'ורג' חינאווי ביררנו מחירים, קונים מחר או מחרותיים שהוא יקבל משכורת.
דיברנו עם המוכר :2 סמירנוף, אבסינט (הזול יותר, ב110), טקילה (לא זוכר בדיוק איזה, אבל משהו די גרוע) וערק ראיאן ב280.
מה אתם אומרים ? (:
(תמונה בימים הקרובים)
היום אני וחבר הלכנו לג'ורג' חינאווי ביררנו מחירים, קונים מחר או מחרותיים שהוא יקבל משכורת.
דיברנו עם המוכר :2 סמירנוף, אבסינט (הזול יותר, ב110), טקילה (לא זוכר בדיוק איזה, אבל משהו די גרוע) וערק ראיאן ב280.
מה אתם אומרים ? (:
(תמונה בימים הקרובים)
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
|
|
שמע, בחינאווי יש אחלה מחירים יחסית לקיוסקים וסופרים.
אני אישית צריך לקבל משכורת ביום חמישי ואני קונה מחינאווי (יש סניף באיזור מגורים שלי) איזו שישית בירות
לפי דעתי יצא לכם מחיר טוב .. אבל אל תתפוס אותי במילה כי אני לא קונה בהרבה מקומות כדי לעשות לך השוואת מחירים
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
King
יש חנות סיטנאות ביפו שמוכרת לפאבים וכאלה..
מוכרת סמירנוף 45 שקל בקבוק
וייגרסטרום ב50
המלך חזר
לא ערק ב280, הכל ב280 ><
ואצלנו סמירנוף זה 50.
ואחי זה לא לערב, זה אני ועוד 3 חברים ועוד כמה בנות (ששילמו קצת, וכנראה ישתו ממש קצת) וזה צריך להיות ל3 פעמים שנשתה (בערך) וכמובן, בסוף אני כנראה מקבל את הבקבוקים (אוסף)
הכל שלי^^
חינוואי משקאות מקום יקר לעומת שר המשקאות ביפו.
עזוב את היחס שאתה מקבל בשר המשקאות
סמירנוף עולה 47.5 הכי זול שראיתי בינתיים, אבסינת' יש כלכך הרבה סוגים... אם זה הרודניקס זה נראה לי אחלה מחיר..
ערק עולה גרושים, ותלוי איזה טקילה.
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself
חולצות ובלייזרים אלגנט :
http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=878363
טקילה גרועה, 60 שקל לליטר.
ועזבנו את הערק, חבר משלם עוד וקונים את האבסינט היקר יותר וליקר מלון (זה מה שהוא רוצה..)
הכל שלי^^