Windows7 Codecs 2.1.9
[סיקור]
את המהדורה האחרונה מכילה הגדרות יישום חדש אשר מאפשר למשתמש לבחור Splitters שונים "במהירות הבזק" על סוגי קבצים ספציפיים. היישום גם תאפשר לך לבחור מתוך 10 תצורות שונות דובר 'זהה' הקלט ואת כל הדרך עד 7.1 הפלט מלא הערוץ.
Codecs להיות בעיה עבור רוב המשתמשים בזמן זה או אחר. זאת משום שיש ומעולם לא היתה "מחוץ לקופסה" הפתרון עובד שהמשתמש המחשב הממוצע יכול להתקין רק צריך לעבוד כמו שצריך הכל מהתחלה. יש כמה פתרונות הגון חבילת codec שם בחוץ, אבל אף אחד מהם עשה כל מה שרציתי. תמיד הייתי זקוק לצבוט, הסתגלות, או אפילו התקנה מחדש רק כדי לקבל את רכיבי ה-codec אני צריך / רוצה, רוב הזמן, את הקובץ עדיין לא לשחק כמו שצריך. אני מעולם לא טען להיות גורו התקשורת. התקשורת שלי ניסיון לקראת יצירת חבילות אלה היה כדי לחיצה כפולה על הקובץ שהורד ו אני מקווה שזה שיחק.
המתקין יהיה להסיר באופן אוטומטי אחר משחרר הפופולרי ביותר codec מהמחשב לפני התקנת חבילת תמציתית אך מקיפה. לקבלת רשימה של כל הדברים תוסר באופן אוטומטי על ידי תוכנית ההתקנה Win7codecs, לחץ כאן לא תצטרך לבצע התאמות או tweaks ליהנות תוכן התקשורת שלך מיד. Windows Media Player ו-Media Center יהיה לזהות מיד את כל הקבצים שלך כמו לשחק.
הוא אינו מכיל נגן מדיה וזה קובץ לא מקשרת בין סוגי. עם החבילה הזו מותקנת, תוכל להשתמש בכל נגן מדיה, מוגבל רק על ידי יכולות השחקנים ", לשחק את כל הסרטים וקטעי וידאו. סרט וידאו במדיה זורמת נתמך בכמה פורמטים בכל דפדפני האינטרנט הפופולרי. משתמשים של Win7codecs יש את היכולת לבחור מה מותקן ואיפה להתקין אותו באמצעות ההפצה לציבור. לאחר ההתקנה אתה יכול לבחור להסיר חלקים ספציפיים מבלי להסיר את כל החבילה. אתה יכול גם להוסיף מחדש את הפריטים להסיר בכל עת.
חבילה זו תומכת 18 localizations. ברירת המחדל היא אנגלית, תוכנית ההתקנה כוללת תמיכה בשפות אחרות הבאות: סינית / מסורתית, יפנית, צ 'כית, הולנדית, פינית, צרפתית, גרמנית, יוונית, איטלקית, נורווגית, פורטוגזית, רוסית, ספרדית, פולנית, שוודית וטורקית. שפות ניתן להוסיף לפי בקשה.
[הורדה]
http://rapidshare.com/files/31668880...-WaReZGaNG.rar
[קרדיט לאתר אחר]

ציטוט ההודעה