קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 18-11-2007, 18:36
  2. עוד סירטון קטן שלי(דיי קצר אבל למי אכפת :))
    על ידי HellGuard בפורום פלאש ואנימציה
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 27-08-2007, 00:52
  3. נהיה פה קצת בלאגן? אבל אחלה בלאגן :]
    על ידי Fabio בפורום דיבורים
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 20-09-2006, 20:27
  4. טיפ קטן למי שלא מכיר...
    על ידי CrAzY_BoY בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 06-01-2006, 00:14
  5. תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 13-11-2005, 20:54
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

טיפ|קטן וידוע לחלק מהאנשים אבל אחלה טיפ.

ברירת מחדל טיפ|קטן וידוע לחלק מהאנשים אבל אחלה טיפ.

אוקי אני קורא לדבר הזה עוגן(כן אני יודע שזה קשור ל-NLP אבל פה זה משמעות אחרת.)
    עוגן הוא מין דבר שתגידו בשיחה כלשהיא עליה או משו משותף וכל פעם בעתיד שתראה אותה או שהשיחה תהיה תקועה תוכל לשלוף אותו וזה יקדם את השיחה וגם ייחזק בינכם את הקשר בכך שיש לכם מין משו משותף.
    נגיד ואתם מדברים עם בחורה לא משנה איך (מסן\פנים-פנים\טלפון) אז אתם אומרים לה איזה משו נגיד תקראו לה קופה או תגידו שהיא הדובה שלכם ועכשו כל פעם שתראו אותה תגידו כמה פעמים יו את כזאת דובה חמודה ולבסוף זה יהפוך למין משו ישקשר בינכם גם אם זה נראה קטן וממש מטומטמם תחשבו שאתם נגיד סתם יוצאים בשישי ורואים אותה אתה אומרים שלום-נשיקה - חיבוק . עכשו כעיקרון פה אתם תקועים וחייבים להביא משו אז תדמיינו את המצב שאתם באים וצועקים בקטנה " וואי הנה הדובה שליי" ואז אתם אומרים שלום זה שובר מין קרח התחלתי ובסיס נורא טוב לשיחה (כי זה גם יצחיק אותה וגם זה מקרב בינכם שיש משו משותף .. )
    עוד יתרון בדבר הוא שנניח היא עם חברות אז במקרה והן לא יודעות עליך ותרצה ללכת איתה לצד לבד הן לא יתנגדו כי הן אומנם לא יודעות עד כמה אתה מכיר אותה אבל אם באת אליה וישר אמרת לה משו משותף בינכם כנראה שיש איזה משו .

בהצלחה עם זה.

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של TheNuts
    לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

אני אוסיף לך קצת.

אתה קובע עוגן בNLP כשיש מצב שאתה רוצה לעגון. שימו לב למה שסטאנדפיסטים עושים כל הזמן, הם מספרים בדיחה אחת מצחיקה, ומוסיפים לה פרצוף\משנים את הקול (לדוגמא שלום אסייג והפרצוף הגרוזיני, או שחר חסון והקול של הסבתא), מה שקורה בפועל זה שהם מעגנים את הפרצוף להרגשה של הצחוק, ולא את הבדיחה, ככה שבפעם הבאה שהם יעשו את הפרצוף, הקהל יקרע מצחוק.

דבר דומה אפשר לעשות עם פיקאפ - במידה ואתה יודע שיש לך נג שהולך להפיל אותה מצחוק, או סיפור שהולך להעיף את הDHV שלך לשמים, אתה מספר את הרוטינה, ושניה לפני שאתה נותן חיוך קטן שאומר שהכל בצחוק, אתה נוגע לה בכתף, או בכף יד. כך בכל פעם שתרצה להפעיל את ההרגשה של המשיכה שהרווחת מהנג או מהסיפור DHV, אתה נוגע באותו המקום ומחייך. (לצורך העניין אם אתה לא יודע מה להגיד, או שאתה רוצה לבודד אותה).

- חשוב שהעוגן יהיה להרגשה, ולא לתוצאה (זו טעות של מתחילים בדר"כ, גם בNLP, לאו דווקא בפיקאפ.)
    - אם לשדרג את המטרה של xzyzy, כשאתם מגיעים לשלב שאתם מספרים על עצמכם (מה השם, לדוגמא),
    תתנו פריט מידע מצחיק. המטרה של זה היא שכשתתקשרו אליה בטלפון אחר"כ לא תצטרכו להזכיר לה מי אתם, תוכלו פשוט להגיד "שלום מדבר האחראי על הרמזורים באזור שלך, נהרס לי הטוסטוס, אז סליחה אם תאחרי היום לעבודה." ואז אתם ממשיכים מאיפה שהפסקתם.

משתמש מתקדם האוואטר של Beatz
    לייקים
    24
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    החזקים חיים על חשבון החלשים, והחכמים - על חשבונם של החזקים.

תודה, לא הכרתי..

אבל היא לא תעלב אם אני אקרא לה דובה?!

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

ציטוט נכתב במקור על ידי Beatz צפיה בהודעה
    תודה, לא הכרתי..

אבל היא לא תעלב אם אני אקרא לה דובה?!
    אתה גם יכול להגיד "איזה זונה" בטון המתאים ובסיטואציה המתאימה, מה שנשמע אכזרי בכתב יכול להפיל אותה על הרצפה.

ואגב, אני ממש שמח שהוצאתם את זה על המקלדת, זה משהו שאנשים משתמשים בו ללא יודעין, וככה הם יוכלו למקד את העוגן בכל פעם שיתחילו עם מישהי
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    אני אוסיף לך קצת.

אתה קובע עוגן בNLP כשיש מצב שאתה רוצה לעגון. שימו לב למה שסטאנדפיסטים עושים כל הזמן, הם מספרים בדיחה אחת מצחיקה, ומוסיפים לה פרצוף\משנים את הקול (לדוגמא שלום אסייג והפרצוף הגרוזיני, או שחר חסון והקול של הסבתא), מה שקורה בפועל זה שהם מעגנים את הפרצוף להרגשה של הצחוק, ולא את הבדיחה, ככה שבפעם הבאה שהם יעשו את הפרצוף, הקהל יקרע מצחוק.

דבר דומה אפשר לעשות עם פיקאפ - במידה ואתה יודע שיש לך נג שהולך להפיל אותה מצחוק, או סיפור שהולך להעיף את הDHV שלך לשמים, אתה מספר את הרוטינה, ושניה לפני שאתה נותן חיוך קטן שאומר שהכל בצחוק, אתה נוגע לה בכתף, או בכף יד. כך בכל פעם שתרצה להפעיל את ההרגשה של המשיכה שהרווחת מהנג או מהסיפור DHV, אתה נוגע באותו המקום ומחייך. (לצורך העניין אם אתה לא יודע מה להגיד, או שאתה רוצה לבודד אותה).

- חשוב שהעוגן יהיה להרגשה, ולא לתוצאה (זו טעות של מתחילים בדר"כ, גם בNLP, לאו דווקא בפיקאפ.)
    - אם לשדרג את המטרה של xzyzy, כשאתם מגיעים לשלב שאתם מספרים על עצמכם (מה השם, לדוגמא),
    תתנו פריט מידע מצחיק. המטרה של זה היא שכשתתקשרו אליה בטלפון אחר"כ לא תצטרכו להזכיר לה מי אתם, תוכלו פשוט להגיד "שלום מדבר האחראי על הרמזורים באזור שלך, נהרס לי הטוסטוס, אז סליחה אם תאחרי היום לעבודה." ואז אתם ממשיכים מאיפה שהפסקתם.
    אחלה הסבר.תודה רבה, לא ממש הכרתי

כסיכום של מה שTHENUTS אמר ורק שיהיה יותר ברור..
    אתה יכול לקרוא לה קופה נגיד או כל כינוי אחר (שאגב זה יוצר נוחות..) ובכל פעם שהיא שמחה תקרא לה קופה או שמנה או אפילו זונה.. תחזור על הפעולה מספר פעמים ואז גם במצב שהיא לא תהיה שמחה ותקרא לה ככה היא תהפוך להיות שמחה כי ככה הגוף שלה יגיב..
    יש לי חבר שעשה לי עוגן על תנועה מסויימת ב2 אצבעות שאני תמיד צוחק לזה.. ואני לא מצליח לשלוט בעצמי מרות שאני לומד משחק ובדרך כלל לשלוט בצחוק זה ממש לא בעיה בשבילי

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

לקרא לה דובה או קופה או כל כינוי אחר, זה לא מה שאני אמרתי, זה מה שהבחור מעלי אמר,
    וזה חצי נכון. במידה והבחורה מקשרת את המילה לרגשות רעים באופן אוטומטי אתה דופק את עצמך. מה גם
    שאתה לא רוצה לגרום למישהי להרגיש נוחות בכל פעם שאתה רואה אותה, כי היא תהפוך להיות ידידה שלך מהר מאוד.

אם תדאג לקרוא לה בכינוי מסויים תמיד אחרי רגש חיובי היא אוטומטית תקשר את זה (בין אם במודע ובין אם בתת מודע) לרגש חיובי..

בקשר לנוחות זה ממש לא נכון.. ידיד זה לא גבר שיש לו יותר מדי נוחות עם בחורה.. כמה שיהיה יותר נוחות זה יותר טוב, ידיד זה גבר שלא גורם לבחורה שהוא רוצה למשוך להימשך אליו.. אם גבר יגרום לבחורה להימשך אליו ויצליח אין סיבה שהם יהיו ידידים..

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מה שאתה אומר נכון בהתחשב בעובדה שהבחורה שאתה מדבר איתה נולדה אתמול בדיוק, ואין לה הסטוריה רגשית. בחורות שיש להן בעיות עם המשקל שלהן (לצורך העניין, הן לא צריכות להיות שמנות.. דווקא לרזות יש יותר בעיות עם המשקל שלהן) ייקחו מילים מסויימות בצורה מסויימת, גם אם לא באופן מודע. לא פשוט כל כך לשנות עוגנים אצל מישהי בעיקר שמדובר בפוביות וטראומות.

ולאו דווקא, ידיד יכול להתחיל בתור גורם מושך ועם הזמן לאבד מהמשיכה שלו. בין אם זה בגלל שהוא התחיל לבנות נוחות מוקדם או מאוחר מידי, או בגלל שהוא בונה נוחות בלי מגע, או מאה ואחד דברים. אין סיבה אחת לעובדה שמישהו הופך לידיד.

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

כולכם טועים.
    עוגן זה בכלל קשור להרגשה.
    למשל כשבנאדם עצוב, הוא שומע איזה שיר, יום אחרי שהוא ישמע את השיר הוא יזכר בהרגשה ואולי ירגיש אותה שוב.
    קחו מאמר מבנאדם שמלמד NLP:
    http://alpha-il.com/articles.php?aid=141
    נערך לאחרונה על ידי songoku; 10-12-2009 בשעה 18:27.

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

ציטוט נכתב במקור על ידי songoku צפיה בהודעה
    כולכם טועים.
    למשל כשבנאדם עצוב, הוא שומע איזה שיר, יום אחרי שהוא ישמע את השיר הוא יזכר בהרגשה ואולי ירגיש אותה שוב.

מה-אתה-אומר..
    פשש.

קרה פה אחד משני הדברים:

א. או שלא קראת את מה שאנחנו כתבנו, וסתם רצית לצאת חכם ולתת קישור למישהו שכתב משהו על NLP.

ב. או שלא הבנת מה שכתבנו, וסתם רצית לצאת חכם ולתת קישור למישהו שכתב משהו על NLP.

כי אם יש משהו שגם הבחור מעלי, גם אני, וגם הכתבה מסכימים עליו, זה שעוגן קשור להרגשה.

ציטוט נכתב במקור על ידי TheNuts צפיה בהודעה
    מה שאתה אומר נכון בהתחשב בעובדה שהבחורה שאתה מדבר איתה נולדה אתמול בדיוק, ואין לה הסטוריה רגשית. בחורות שיש להן בעיות עם המשקל שלהן (לצורך העניין, הן לא צריכות להיות שמנות.. דווקא לרזות יש יותר בעיות עם המשקל שלהן) ייקחו מילים מסויימות בצורה מסויימת, גם אם לא באופן מודע. לא פשוט כל כך לשנות עוגנים אצל מישהי בעיקר שמדובר בפוביות וטראומות.

ולאו דווקא, ידיד יכול להתחיל בתור גורם מושך ועם הזמן לאבד מהמשיכה שלו. בין אם זה בגלל שהוא התחיל לבנות נוחות מוקדם או מאוחר מידי, או בגלל שהוא בונה נוחות בלי מגע, או מאה ואחד דברים. אין סיבה אחת לעובדה שמישהו הופך לידיד.
    אחי.. אתה מוסיף עוד נושא שלא דיברנו עליו בכלל..
    ברור שיכול להיות שיש לה עוגן כבר על הכינוי המסויים או הפעולה המסויימת שאתה עושה.. ואז יהיה הרבה יותר קשה לקשר לזה עוגן חדש, אבל לא דיברנו על זה.. דיברנו על איך לקשור עוגן לפעולה מסויימת- התשובה היא- לתת רגש מסויים בכל פעם שאתה עושה את הפעולה המסויימת הזאת, ובכל פעם שהרגש עולה מחדש אתה עושה את הפעולה.. עד שהבחורה מקשרת בין הפעולה לבין הרגש.. אם תעשה את הפעולה אחרי רגש חיובי.. הבחורה תקשר את הפעולה לרגש החיובי..
    אם יש לה כבר רגש שלילי על הפעולה הזאת זה עניין אחר.. ואם זה פעולה לא רגילה (כמו לגעת לבחורה באף) אז רוב הסיכויים שאין לה שום עוגן על זה

לגבי הידיד שים לב שבכל הדוגמאות שנתת הידיד הפך לידיד ברגע שהוא הפסיק לגרום לבחורה להימשך אליו.. יש אלף גורמים למשיכה וללמה היא יכולה להיפסק.. אבל הכותרת היא אחת: ידיד של מישהי זה גבר שלא גורם לה להימשך אליו (או לא עושה עם זה כלום)

וSongoku לא הבנת את הויכוח שלנו, תקרא שוב את ההודעות, אם לא תבין תגיד לי ואני אשמח להסביר..

לייקים
    212
    נקודות
    62
    פוסטים בבלוג
    1

מממ חשבתי שאתה מדבר על הנושא הספציפי של לתת שם למישהי בצחוק ולהמשיך לקרא לה ככה.
    (הנושא המקורי)

משתמש מתחיל האוואטר של BilleR
    שם פרטי
    ביל
    לייקים
    2
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    ♥losing everything, it's be free♥

ציטוט נכתב במקור על ידי songoku צפיה בהודעה
    כולכם טועים.
    אחי אתה צריך ללמוד לקרוא, זה מה שהם אמרו...

משתמש מתחיל
    לייקים
    0
    נקודות
    40

אז כנראה שלא הבנתי אתכם נכון.
    קורה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:58.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect