יהודי אחד אכל תפוח ושכח לברך עליו. כשנזכר בדבר היו לו נקיפות מצפון ולכן הלך לרב לשאול אותו איך לכפר על המעשה. הרב ענה לו שלמחרת בבוקר יתן 50 ש"ח צדקה לאדם הראשון שיראה ברחוב. למחרת האיש קם ויצא מן הבית, והאדם הראשון שראה ברחוב היתה, לא עלינו, פרוצה. מחוסר ברירה הוא הגיש לה את 50 השקלים. אמרה לו העלמה: "אני מצטערת אבל התעריף הוא 200 ש"ח". ענה לה האיש: "אבל הרב אמר לי 50 ש"ח". ענתה הבחורה: "כן, אבל הרב הוא קבוע אז יש לו הנחה".
-----------
אחד הולך לרופא עם כוויות באוזניים. הרופא שואל את האיש: " ממה הכוויות" ? עונה האיש: "גיהצתי ומישהו התקשר ואני הרמתי את המגהץ במקום את הטלפון". מקשה הרופא שואל: " וממה הכוויות באוזן השניה "? עונה האיש: "האידיוט התקשר שוב".
-----------
3 משוגעים טסים במטוס.משוגע אחד זורק אוטו,משוגע שני זורק תרופות ומשוגע שלישי זורק פצצה.שלושתם יורדים מהמטוס ורואים ילד בוכה, שאלו:מדוע אתה בוכה?
ענה:הלכתי עם אמא שלי לטייל ונפל אוטו מהשמיים והיא מתה!!!
בדרך ראו ילד מאושר ושאלו:מדוע אתה מאושר???
ענה:אבי היה חולה ראיתי תרופה שנפלה משמיים נתתי לאבי והוא הבריא.
בדרך,ראו ילד מתפקע מצחוק שאלו:מדוע אתה מתפקע מצחוק???
ענה: "הפלצתי על הבית והוא התפוצץ!"
--------------
למה פרסים אף פעם לא מאחרים?
כי אמרו להם שזמן שווה כסף.
-------------
איך קוראים לאמא לשלושה ילדים?
אם.פי.3
---------------------------
זה קרה ביום ראשון בבוקר, באוטובוס שנסע מבני-ברק לירושלים והיה מלא בתלמידי ישיבה חרדים. בתחנה האחרונה בבני-ברק עלתה בחורה בלבוש "מאד לא צנוע" והתיישבה במקום היחיד שהיה פנוי - ליד בחור ישיבה. הבחור לא איבד את עשתונותיו, הוציא מתיקו תפוח והגיש אותו לבחורה. היא היתה מופתעת מאד ושאלה אותו מדוע הוא נותן לה תפוח. השיב הבחור: "מכיוון שעד שחווה אימנו לא אכלה את הפרי, היא לא ידעה שהיא עירומה!" חלף שבוע והגיע שוב יום ראשון בבוקר. באותו אוטובוס ובאותה תחנה עלתה אותה בחורה. הפעם היא הייתה לבושה "כמו שצריך". היא התיישבה ליד אותו בחור חרדי ולאחר כמה רגעים הגישה לו תפוח. שאל הבחור הנדהם: "למה?" ענתה הצעירה: "כי עד שאדם הראשון לא אכל את הפרי, הוא לא ידע שהוא צריך לעבוד כדי להתקיים."
---------------
איזה צדיק שכל חייו הקדיש למעשי צדקה, מת ומגיע בטעות לגיהנום, רואה שם אנשים רוקדים, מוסיקה נהדרת, סקס, בירות, ממש חגיגה, כשהוא שואל ומבין שהוא הגיע לגיהנום, הוא זועק אל השם בטענה שהוא חושב שמגיע לו גן עדן, כשהק"ב מחליט להעביר אותו לגן עדן, הוא נכנס לגן עעדן דרך שערים ענקיים ויפים, הכל לבן וטוב, רואה עוד שני צדיקים כמוהו יושבים ומשתעממים, מתיישב לידם, ולאחר יומיים שלא קורה כלום, צועק לשם, איך זה שפה בגן עדן כל כך משעמם ושם בגיהנום כולם רוקדים ונהנים, אז הקב"ה אומר לו : מה אתה חושב שבשביל שלושה אנשים אני אזמין dj ?

ציטוט ההודעה