עם אפשר גם הסבר תודה רבה![]()
עם אפשר גם הסבר תודה רבה![]()
|
|
מטרת הreseed היא להעלות את כמות העלאה בטראקר מסוים בלי להוריד בטראקר הזה בשביל ליצור באפר (הפרש בין העלאה להורדה) גדול באתר וככה לא לדאוג מבעיות רטיו.
איך עושים את זה?
1) קודם כל, נכנסים לTL ובוחרים טורנט עם כמה שיותר מורידים וכמה שפחות מעלים (הרי אנחנו רוצים להעלות הרבה בשביל לשפר את הרטיו)
2) אחרי שבחרנו את הטורנט, אנחנו נוריד אותו מטראקר ציבורי או פרטי אחר שבוא יש לנו כבר רטיו טוב.
חשוב- צריך לדאוג ששמות הקבצים יהיו זהים, ואותו גודל של קבצים. (אם קובץ הNFO לא אותו דבר זה לא נורא).
3) מורידים את הטורנט, וזוכרים את התיקייה אלייה הורדנו את הטורנט
4) אחרי שסיימנו את ההורדה, מורידים את הטורנט מהטראקר שאנחנו רוצים לעשות בו באפר, במקרה הזה TL, ומורידים אותו בדיוק אל התקייה בא שמרנו את הקבצים.
5) עכשיו היוטורנט אמור לטעון את הטורנט, ואתה תתחיל ישר לשתף בלי שתוריד כלום וככה תוכל ליצור באפר טוב בשביל התחלה.
*ישנם טראקרים שאוסרים reseed כמו FTN, ולכן אתה חייב להוריד משם את הטורנט.
מקווה שעכשיו ברור.
מחר אני אפתח אשכול מסודר עם תמונות בו אני יעשה מדריך בשביל זה.
נערך לאחרונה על ידי theidan; 09-12-2009 בשעה 23:06.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אתה הולך לטראקר מסויים מוריד סרט/סדרה וקדומה....
לאחר מכן אתה הולך לטראקר שאליו אתה רוצה לעשות reseed מוריד את אותה הסרט/סדרה וקדומה...
הטורנט יטען ולאחר מכן יתחיל בהעלאה (ללא הורדה)
כמה דברים שחשוב לבדוק:
*שהטורנט שאותה קבוצת הוצאה:
לדוג' הורדת: Halloween.II.UNRATED.DVDRip.XviD-ARROW
אז כשאתה הולך לטראקר השני תחפש את אותו הקובץ בדיוק.
*בדוק שמספר החלקים שמחולק הקובץ שהורדת שווה למס' החלקים בטראקר שאליו אתה רותה לבצא את ה-reseed.
*תוודא שהטראקר שאליו את מבצע את ה-reseed מסכים לכך החוקים (למשל TL מסכים....)
זהו בכללי, בהצלחה!
תודה לשניכם אני יחכה למדריך עם תמונות בשביל שיהיה לי קובץ לדוגמא שאני יוכל לקחת
רע אחרי שהורדתי את הטורנט [מטרקר אחר] ושמרתי בתיקיה, הורדתי את הטורנט מהטרקר שאני רוצה לעלות אליו-באפר, אני מכניס את הטרונט של הבאפר ליוטורנט מחדש ?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992
כן.
הויטורנט אמור לעשות צ'אק, עד לכמעט 100 אחוז במקרה והNFO שונה, וזהו, אתה מתחיל להעלות.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
^^היום אתה עושה מדריך נכון? אל תשכח להראות כמה טורנטים לדוגמא
יש מצב אתם מביאים כמה לינקים מטרקרים פתוחים שאפשר להוריד אותם ויש אותם גם ב TL..?
Two years he walks the earth. No phone, no pool, no pets, no cigarettes. Ultimate freedom. An extremist. An aesthetic voyager whose home is the road…Ten days and nights of freight trains and hitchhiking bring him to the Great White North. No longer to be poisoned by civilization he flees, and walks alone upon the land to become lost in the wild. - Alexander Supertramp May 1992