שלום.
שאני מעשן נשאר עלי ריח של סיגריות להבדיל מאנשים אחרים שמעשנים יותר כבדים ממני וכמעט לא מריחים כולם מהם!
ממה זה יכול להיות?
|
|
King
יש שתי אפשריות
1) אתה מדמיין.. הריח שאתה מריח מעצמך הוא בדרך כלל יותר חזק ממה שאתה מריח מאחרים..
2) אתה מעשן סיגריות יותר מסריחות ויותר כבדות שעושות יותר ריח כמו (טיים,נובלס פאל מאל אדום וכו..)
והם מעשנים משהו יותר קל עם פחות ריח (מלבורו לייט,נקסט לייט,)
המלך חזר
קנה ת'ה סבון הזה שלא צריך מים הוא עושה מלא ריח לידיים + סוכריות מנטה חריפות במיוחד.. אחרי זה אני בספק אם נשאר לך ריח... (זה אם אתה לומד בבצפר .. שים בתיק.. חח) ובבית זה הכי קל לשטוף ידיים ואיזה סוכרייה בטעם מנטה.. וכדי שיהיה פחות ריח תעשן במקומות פתוחים..
פשוט תרחיק מעצמך את הסיגריה ותדאג שהעשן שיוצא ממנה לא יגע לך בבגדים, העשן שיוצא לך מהפה כבר חסר יכולת והוא לא יכול להסריח אותך, הריח שנדבק זה מהסיגריה
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
ברוב המיקרים אתה מדמין, ביגלל שיש לך גם טעם בפה אתה חושבת שכול העולם מריח אותך... מוכר והגיוני..
אם בכול זאת אומרים לך יש לך ריח של סיגריות, תעשן ככה שהעשן של הסגריה יעלה למעלה" ולא עליך..
אחרי זה תמיד אפשר לקחת איזה סוכרית מנטה או מסטיק (ארוויז הירוק- שחור הזה, הוא חזק אעשששש)
=]
אם זה מפריע לך זרוק לעשן
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
אנשים שיריחו אותך תמיד יריחו ריח יותר חזק ומגעיל ממך.
אתה צריך לדאוג שלא ידבק לך הריח לבגדים, אם אתה רוצה לפני יציאה תשים קצת דאודורנט על הבגד עוזר נגד הריח.
כמו שאמרו לך , לשטוף ידיים, מסטיקים / סוכריות וכו'.
אם אתה ממש קיצוני אתה יכול לקנות ג'ל לניקוי ידיים ( ללא צורך במים ובשטיפה ).
תעשן במקומות פתוחים ותרחיק את הסיגריה ממך
תסתובב עם אורביט או משהו
תהפוך לנחש ותשיל את העור שלך.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
כמו שאמרו פה
סביר להניח שאתה מריח מעמך ואתה סתם בפטרנויות
קח איתך מסטיק ושים דאודוראט באוטו שיהיה לך לרענון חח
כמה עוד נוב' 10?!