חח כזה דברתי עם חבר ומוציא ת'סיגריה לא מסתכל מכניס לפה מדליק ולא מבין למה לא נדלק חחח איזה סיפור דפוק >.< חח
חח כזה דברתי עם חבר ומוציא ת'סיגריה לא מסתכל מכניס לפה מדליק ולא מבין למה לא נדלק חחח איזה סיפור דפוק >.< חח
|
|
פול פעמים אחרי זה יש טעם מעפן בפה
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
קרה לי גם שכמעט הכנסתי לפה סיגריה שנפלה לי הפוך (מזל שהיה חבר שלא שתה.....)
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
קרה איזה פעמיים .
מי רוצה כבוד לא מבקש כבוד
חתימך נערכה מאחר ועברה על סעיף בחוקי החתימות.
ספוילר:
King
קורה לפעמים שאני מסטול רצח חח..
המלך חזר
חח יוואוו אני כזה עולה למרפסת.. מת לעשן.. בא להדליק, אחרי 5 דקות אני קולט שלא נדלק.. אני מסתכל כזה יוצא לאור פתאום אני קולט שכל הפילטר נשרף סעמקקק
אחרי זה אני בטראומה אני שם לב כל הזמן חח
לא אבל יצא לי שבאתי להזיז את הסיגרה מהפה, היא נדבקה לי לשפה והאצבעות שלי החליקות ונגעו בראש חחחח אני מקווה שאני לא היחידי שזה קרה לו פה כי שמעתי מעוד כמה שזה קורה לפעמים D:
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
כן,אבל הכי זיין זה הדלקתי את הסיגריה נורמאלי,ואז התחלתי לשחק איתה,ואז לא שמתי לב והכנסתי אותה לפה הפוך כול השפתיים שלי נשרפו.
CR7 + MANCHESTER UNITED = MACHINE
CR7 + REAL MADRID = GAY
חחחחחחחחחח קרה לי פעם אחת שבאתי לבית ספר והייתי מסטול כזה של הבוקר אז הכנסתי את הסיגריה לפה בלי להסתכל ושמתי אותה הפוך ואני מדבר עם חברים כזה ומדליק פתאום אני שם לב שלא יוצא עשן אני כזה מוציא אותה החוצה ורואה נשרף הפילטר חחחח זרקתי אותה וכולם נקרעו מצחוק
שאני מסטול זה קורה לי לפעמים..