לנעול
לנעול
נערך לאחרונה על ידי e8mile; 14-12-2009 בשעה 15:32.
|
|
King
לא שווה כאילו ממש אבל ממש לא שווה..
מי קונה באתר =\? פנים מול פנים אתה יכול להוריד תמחיר בהרבה..
גם מה שקניתה זה בנגילה זה קטן פי-3 מנרגילה עגבניה.. בהתחלה זה יגניב אותך אבל זה מחניק רצח ולא כיף לעשן עם זה ..
100 חתיכות נייר כסף? לא חבל ב4 וחצי שקל אתה קונה גליל נייר כסף עבה טוב..
החוטר לגוף זה חוטר ענק לא נראה לי הוא יתאים לבנגילה שלך ביכלל..
קיצר לדעתי לא שווה אבל העיקר מה שאתה החלטת ..
המלך חזר
מי קונה חתיכות נייר כסף?
חבל על הכסף. תרתי משמע.
אתה ממש גנוב חח אינה קח את זה : http://www.nargilot.co.il/2/3/Syrian-hookahs.asp
ממליץ ואיתה אתה מקבל גם ראש קרמי
צלחת
מלקחים
חוטר
שתי חבילות טבק אל נחלה
10 פיות
חבילת גחלים 2
גומיית חיבור
צינור סורי איכותי
וכול זה במחיר של 180 עזוב שטיות ואל תקנה תנרגילה הקטנה הזאת זה דבר ליופי לא בשביל לשבת ולעשן
אז ככה:
אין לי אפשרות להגיע אל החנות שמוכרת זה רחוק לי ובגלל זה הזמנתי משלוח..
אני יודע שזה קטן זה מתאים לי לא בקטע של יאלה אני יצא עם 5 אנשים ונתחיל לעשן זה לא נוח אבל אני צריך יש לי סיבות מסויימות בכוונה בחרתי בה כי אני באמת צריך אותה.. יש לי 3 נרגילות אחרות בגודל שאני רוצה..
כולה 10 שקל לא היה לי מה להוסיף המינימום הזמנה כמו שאמרתי זה 75 שקל אז הוספתי ניירות מה כבר למי יש זין להתעסק עם חתיכות נייר כל הזמן לחתוך ופתאום לא טוב/מקומט וכו' ככה יש לי מסודר ומוכן וכמו שאמרתי המינימום הזמנה 75 שקל אז לקחתי דברים שאין לי ויהיה לי שימוש בהם..
החוטר מתאים יש לי כבר אחד בדיוק כזה שקיבלתי מחבר אבל הוא נהרס אז קניתי אחד חדש.. וזהו בעיקרון לא סתם קניתי אותה "וואו היא קטנה אני חייב אותה" אלא אני באמת צריך ואם כבר יש מינימום סכום אז למה לא לקחת דברים שאין לי זה הכל
וסתם לא יודע עשיתי מה שבראש שלי הטבק והגחלים אני לא מצטער שאני הולך לקבל את זה כי בסביבה שאני נמצא אין לי איך להשיג וכל הדברים שהזמנתי אני צריך אותם אז מה שאני מתייחס כנראה זה הנרגילה
נערך לאחרונה על ידי e8mile; 13-12-2009 בשעה 23:34.
חרא של דבר, מחניק רצח כי בקושי יש מים.
שלא נדבר על זה שאתה תצטרך לחתוך את הגיחלים לחצי כי הם ישרפו את כל הראש בשאכטה אחת.
בזבוז של כסף!
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."
אין משמעות למה שאתם אומרים..
כי אין לכם אותה אז אתם סתם אומרים דעה קודם אני יקבל אותה ואם אשכרה היא תחניק והכל אני יכתוב וימכור כבר למישהו..
פורום של אנשים מגעילים זה מה יש פה.. והאחר בכלל אומר שאני בן 12 לך אתה תעשה פוזות עם זה שאתה מנהל
יאלה לנעול
נערך לאחרונה על ידי e8mile; 14-12-2009 בשעה 15:33.
ננעל לפי בקשת פותח האשכול
A Fistful Of Dollars
"רוחוס שם, בקסטרים שם, ואני בדיוק באמצע..המשוגע עם הפעמון צדק, אפשר להרוויח כסף במקום כזה."