1.בראשון אתה אמור לתת את השמות של החפצים..או את הID שלהם..ולא משהוא כללי כמו כיסאות וכו'..(וכמובן אם אתה עושה את זה..לפחות תגיד לאיזה גירסא..)
2.בשלישי הכוונה היא לID של החנות..לא של NPC (הID של החנות זה הגדרה כל שהיא בSQL..אני יכולה פשוט לרשום מספר כמו 6736 אבל אם קיים חנות כזאת זה לא יעבוד)
3.ברביעי..זה גם הגדרה כל שהיא בSQL..דומה מאוד למה שיש ב2..רק שזה נוגע לחפץ ולא לחנות.
אז אם תוכל לרשום את השמות של החפצים..וכמבון עדיף ID..אני יעשה לך את החנות..
1.בקשר לNPC הראשון..תביא את הIDים של הNPCים שמשגרים לכל הPQים שאתה רוצה..(וכמובן תגיד לאן כל אחד משגר..) ואני יכין לך..
2.אתה מתכוון כמו NIMAKIN וKIN בNPC אחד..? לאיזה גירסא? ואפשר שהוא יעשה את הבחירה אוטומטית..(בין בת לבן..) כאילו שהוא יבדוק אם הוא בן אז הוא יתן לו ישר את האפשרויות של בן..ואם הוא בת..הוא יתן לו את האפשרויות של בת..(זה סתם הצעה..אם אתה רוצה כמו שביקשת..תגיד..

)
3.בקשר לNPC השלישי..אתה לא צריך קוד חדש..אתה יכול ללכת לתיקיה של הסקריפטים..לחפש את הסקריפט של ספינל..ולשנות את השם של הקובץ לID של הNPC שאתה רוצה שהוא יהיה במקומה.
4.בקשר לרביעי..50NX....ב1 מזוס? או הפוך..?
והמשתמש אמור להכניס מספר של כמה הוא רוצה?
5.מה שביקשת בחמישי ..זה יותר חנות מאשר NPC..אז תמלא את הטופס של החנות..(וכמובן אם זה לכל עבודה בניפרד אז תמלא לכל עבודה טופס נפרד..

)