שני מגבניקים מטיילים בעזה 5 דקות לפני הסגר, ועובר לידם איזה ערבי, לפתע אחד המגבניקים טוען תנשק ומכניס לערבי כדור בראש, המגבניק השני תופס תראש וצועק לו למה הוא עשה את זה? המגבניק היורה ענה לו : אני יודע איפה הוא גר, בחיים הוא לא היה מצליח להגיע בזמן !
שוטר כורדי עוצר מכונית, השוטר: אתה נוסע ברנו-4? כן,עונה הנהג. השוטר: איפה 3 הנוסעים הנוספים? הנהג אומר בתמימות: סליחה אבל זה שם המכונית. הכורדי: לא מעניין אותי... תמצא שלושה נוסעים מיד. לאחר דקות של ריב, אומר הנהג: או.קיי, תתקשר לשוטר אחר. התקשר הכורדי: הי אחי תשמע יש נהג שנוסע ברנו-4... מיד השיב לו השוטר השני ואמר אני לא יכול לדבר, אני עסוק ברנו-100...
שוטר אחד עצר נהג שיכור על נהיגה במהירות מופרזת. שוטר ניגש אליו ואמר: "רשיונות בבקשה." השיכור השיב לו: "איחרת קצת, אחד מהחברים שלך לקח לי אותם לפני חצי שנה..."
שוטר אחד עוצר נהג שלא עצר בתמרור עצור, ניגש לנהג ושואל אותו : מה לא ראית את התמרור, למה לא עצרת ? אז הנהג אמר לו : את התמרור ראיתי, הבעיה שאותך לא ראיתי !
תייר פונה ברחוב לאיש לבוש מדים כדי לבקש ממנו עזרה. "סלח לי אדוני", הוא פונה אליו, "האם אתה שוטר?" "לא", עונה האיש, "אני בלש, ובלשים משרתים בלבוש אזרחי." התייר המבולבל שואל אותו, "אז למה אתה לובש מדים?" משיב לו הבלש, "היום זה היום החופשי שלי..."
למה הדביקו לשוטרים מדבקה על הכובע עם סימן של משטרה ? כדי שהם לא יישכחו מאיפה הם באו.

ציטוט ההודעה