סין - ארץ הקניות הגדולה ביותר . כל מה שרציתם לדעת על קניות בסין D:
הקדמה
סין היא המדינה עם מספר בתושבים הגדול ביותר בעולם וממוקמת במזרח אסיה. המטבע הלאומי שלהם הוא יואן (Yuan ) וכל דולר שווה בערך 7 יואנים. איך אני מזהה יואן אמיתי ? - כל יואן שרשום עליו YUAN , ליד הסכום למטה הוא יואן אמיתי
דוגמא למקורי :
איך מתבצעות הקניות שם ?
בסין יש שלושה סוגי קניות . אני אכתוב בעיקר על קניות בשווקים . אבל לפני זה אני אסביר טיפה על ה-2 האחרות.
קניונים - כמו בכל מדינה, גם בסין יש קניונים ושם מוכרים את הדברים המקוריים והאיכותיים. המחירים שם הם כמו המחירים בארץ , האיכות מעולה , רק העשירים של סין הולכים לקנות שם , אני אישית לא ממליץ
קניות רחוב - רוכלים (מוכרי רחוב) מציקים ומטרידים , אני אישית לא ממליץ להרביץ להם , המשטרה עושה את זה ( [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/biggrin.gif[/IMG] ) .
יבואו אליכם אנשים עם תיקים ויציעו לכם לקנות מהם כל מיני דברים , בעיקר שעונים . אני מבטיח לכם שכל שמי יסע לסין יקנה שם לפחות שעון אחד.
כמובן שהשעון מזוייף ולא באמת תמצאו רולקס שעולה דולר XD
ועכשיו לחלק המרכזי שכולכם חיכיתם לו .. השווקים [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG] , פה מתחיל המדריך באמת.
מהו שוק ?
שוק כשמו כן הוא מקום שבו מתרחשות קניות (כמה שאתם אוהבים קניות חחח ).
השווקים בסין לא כמו בארץ , הם נקראים שווקים אך ניראים מבפנים ומבחוץ בדיוק כמו כל קניון בישראל , עם חנויות.
הוא בנוי מלפחות 6-7 קומות - קומת נעליים , קומת משקפיים וכובעים ,קומות תיקים , 3 קומות בגדים ובד"כ גם קומת מזון מהיר
תמונות (שוק יאשו בבייג'ין , כן אני הייתי שם , חלום ! ) לשואלים , הוא השוק הכי קטן בביג'ין XD
מחירים וסחורה .
קודם כל , אני חייב לציין שהסחורה מזוייפת , אבל (!), הוא ניראה אחד לאחד המקור , לא תבחינו בשום דבר שונה , לא בתנין של לאקוסט ולא בסוס של ראלף לורן , פשוט אחד לאחד , והאיכות חלום !
קודם כל , לפני שאני יפרט לכם על המחירים המומלצים אני יסביר לכם איך מתבצעת קנייה בשוק .
המוכרת זורקת מחיר על מה שאתם רוצים (היא רושמת אותו על מחשבון ) , וכמובן שאתם צריכים לסרב למחיר הזה (היא תגיד לכם 700 יואן על פולו , ותוציאו אותו ממנה ב-30 , לול).
אני רואה מחיר מטורף שאני לא מוכן לשלם, מה לעשות ?!
אתם חייבים להגיד למוכרת " NO , IT'S TOO EXPENSIVE " כלומר , שהמחיר שהיא אמרה מאוד יקר . היא תאמר לכם להגיד את המחיר שלכם , ואני אמליץ לכם על מחירים בהמשך. אתם תחטפו מכות (לא חזקות במיוחד XD ) עד שתצליחו להשיג את המחיר שלכם . כמובן שחשוב לשחק אותה נעלבים ולעשות כאילו אתם הולכים כשהמוכרות לא מסכימות על המחיר שלכם , הן בד"כ ירדפו אחרייכם ויסכימו ואז יתנו לכם את הפריטים בכעס ועצבים או שהן פשוט יזרקו עלייכם אותם XDDDD
נשמע הזוי ? - זה באמת ככה , מניסיון .
ועכשיו לחלק שחיכיתם לו , מה תמצאו ומחירים מומלצים
ביגוד -
טי שירטים פשוטים של מותגים כמו בילאבונג וכו'- 40 יואן
חולצות פולו - 30 יואן
חולצות מכופתרות של מותגים גדולים - 40 יואן
סווטשירטים ( בילאבונג וכו' ) - 60 יואן
בוקסרים - 20 יואן
גרביים - 10 זוגות ב-30 יואן
ג'ינסים (דיזל) - 70-80 יון
ג'ינסים (ארמני , פולו ) - 90 יואן
מכנסיים אלגנט - 100 יואן
כובעים (ניו ארה ) - 35 יואן
כובעים (רשת\סגורים -בילאבונג , אדידס וכו' ) - 25 יואן
חגורות - 20 יואן
הנעלה -
נייקי שוקס - 90 יואן
אולסטאר - 30 יואן
די סי \ ואנס וכו' - 60 יואן
אדידס סופרסטאר - 60 יואן
נייקי דאנק - 70 יואן
נעלי דיזל - 40 יואן
טימברלנד - הדגמים שם ממש מכוערים , 60 יואן
סנדלים - 70 יואן
לאקוסט - 80-100 יואן.
סיכום .
סין הוא המקום הטוב ביותר לקניית ביגוד לדעתי ולדעת 99% מהעולם [IMG]http://images.***.co.il/smilies2/smile.gif[/IMG]
חשוב , תצטיידו בהרבה כסף ותיזהרו מגנבים
אבל הכי חשוב , תהנו [=

ציטוט ההודעה