קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 22-04-2011, 17:38
  2. [קונה] 3 שירים של יוסי אזולאי
    על ידי הקוסם האפל בפורום עשינו עסק - ארכיון
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 04-09-2005, 16:48
  3. תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 01:31
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

[שירים]של יוסי גיספן

משתמש מכור האוואטר של maor2008
    שם פרטי
    מאור
    לייקים
    4
    נקודות
    769
    משפט מחץ
    איש אחד הלך הלך ראה אותך......ברח

ברירת מחדל [שירים]של יוסי גיספן

אחד הכותבים

• לאייל גולן כתב את השירים "סרט שחור לבן" (לחן: רונן ירקוני), "מלכת היופי שלי" ו"שמועות" (שניהם ללחן של עדי לאון), "זה אני" ו"יפיופה".
    • לשרית חדד את "קח את הכל" ו"לראות את הכאב" (ללחן של שמואל אלבז), את "אתה תותח" (לחן: טוליב קוליאב) ואת "אני לא מדונה" (לחן: צביקה פיק).
    • לזהבה בן את "ללכת עם האור" (לחן: מיכאל וקנין), "שחק אותה קוסם" ו"חלק ממך" (לחנים: שמעון בוסקילה), "חיה בשבילך" (לחן: עדי לאון), ואת הדואט שלה עם עופר לוי "שאני איתך". לאחותה התאומה אתי לוי כתב את "השחור והלבן" שיר מחאה חברתי ללחן של שמואל אלבז.
    • לשמעון בוסקילה את "את המחר שלי", "לא מוותר", "מה שהיה היה", "הנצח הוא קצר" ואת "איך את לא רואה" יחד עם מיכאל וקנין כולם ללחניו של שמעון בוסקילה.
    • לליאור נרקיס את "דוקטור" ואת "אוהב" (לחן: עדי לאון) "תגידי" (לחן:שמעון בוסקילה), את "מילים לאהבה" (לחן: יוני רועה) שהשתתף בתחרות האירוויזיון, את השיר "החיים כמו סרט" ללחן של אלבז לפסטיגל ואת השיר "המלכה שלי" (לחן: ליאור נרקיס).
    • למושיק עפיה את "סך הכל נשיקה" (לחן: ואסיליס קאראס), "יש לי אותך" (לחן: סוטיס וולאניס) ואת הדואט "חלום מתוק" עם שלומי סרנגה שהוציא את עפיה מאלמוניות.
    • לשלומי סרנגה גם את "הזמן הישן" ללחן של יהודה פוליקר, ואת המילים לשיר "מונו",ואת המילים לשיר "כל הנשים יפות".
    • לחיים משה ויואב יצחק את השיר "עד סוף העולם" (לחן:שמעון בוסקילה), ליואב יצחק את "גלגלי השנים", "מי יאהב אותך כמוני" ועוד.
    • למרגלית צנעני את "אחותי" ואת "בשבילי אתה היסטוריה" ללחנים של צנעני.
    • לצמד סטלוס ואורן חן את "הילד שביקשתי", "אבינו מלכנו" ו"זה לא עושה לי כלום" ללחנים יווניים ואת "שלך" ללחן של שמעון בוסקילה.
    • לעופר לוי את "אני ואת", "אני חוזר", ואת "שאני איתך" שבוצע בדואט עם זהבה בן. לרגב הוד כתב את "אין מחיר לאהבה" (לחן: מיקי גבריאלוב) ואת "אני לא מלך" ללחן של עדי לאון.
    • לקובי פרץ את "חי איך שבא לי" ללחן טורקי "נשמה טובה" ללחן של שרית חדד ואת "מה קורה" כתב וגם הלחין.
    • לאבי פרץ את "קטנטנה" ואת "לך" ללחניו של אבי פרץ. לאבי קורן את "בואי נישאר" ללחן של אתי זילברשטיין ומאיר עמר.
    • ללירן טל את "אין סוף לאהבה" ללחן של שמעון בוסקילה. לפיני חדד ונתי לוי את הדואט "אוהב אבל מציאותי" ללחן של נתי לוי. לאיציק קלה את "אלף ימים ולילות" ו"רק איתך".
    • לאליאל הילל את "את העולם שלי" ללחן של עדי לאון.
    • לנטלי אלייב את "כאילו אין מחר" ללחן של עדי לאון.
    לחצו על הלוגו למעלה

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק
    F.c Maccabi Haifa
    האוואטר של Lampi
    שם פרטי
    שונצצצ' D:
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    שונצ'ול חזר ובגדול (:
    נערך לאחרונה על ידי Durden; 18-05-2010 בשעה 03:34.
    מנהל יוצרים , דאוס , מדריכים וטיפים ו VIP Movies לשעבר .
    ------
    -------

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:17.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,456 | הודעות: 8,173,043 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect