הנה כמה שאלות נפוצות ששואלים פה הרבה עם התשובות שלהם...
אם יש למישהו מה להוסיף/להעיר שיכתוב בתגובות...
האם ראש כפול זה דבר טוב או רע ?
לדעתי זהסתם בזבוז של עוד ראש...
לעצלנים הראש יכול להיות טוב, פשוט מכי שני ראשים ומדליקים רק צד אחד (כאשר השני בלי חורים) ושהראש הראשון נגמר מעבירים לשני (ועושים חורים) ואת השני סותמים עם נייר כסף בלי חורים כדי שלא תהיה בריחה...
למרות שלדעתי זה לא מומלץ
איך אני יכול לנקות את הנרגילה?
1.הכי חשוב לא לנקות עם סבון! אם אתם רוצים נרגילה שאפשר לעשן בה אל תשתמשו בסבון לנקיונה...
2. על הגוף מעבירים מטלית עם מים חמים ובלי שום חומר כימי שהחברים המליצו עליו...
3.ממלאים דלי עם מים רותחים ומלח לימון(כל סופר/מקום שמוכרים תבלינים מוכר את זה...)ומשאיר בפנים את הגוף עד שהמים מתקררים ואז מעבירים חוטר בגוף וכל הלכלוך יוצא..(תבדקו שהנרגילה היא אלחלד לפני כי אם לא היא הלכה...)
4. לחריצים של חריטות אפשר להשתמש בסקווץ' כדי להוציא את השחור ביניהם...(לא בכל נרגילה,חלק מהנרגילות ישתפשפו ויעשו לכם בצבע זהב)
5. את הוואזה ממלאים במים חמים ומשאירים עד שהמים מתקררים בה ולבסוף שוטפים עם מים קרים, בכך כל הריח והטעם לוואי נעלם והוואזה כמו חדשה...
6. את הראש אפשר לטבול בקפה ואז כל הטבק השרוף ירד עם האצבע בלי מאמץ...
7. את הגומיות לא טובלים במים חמים, אישית אני גוזר אותם במקום שנשרפו טיפה וכאשר אין כבר מה לגזור מבקשים גומייה חדשה לנרגילה...
איך קרח בכד עוזר לנו?
הקרח בכד עושה את העשן סמיך ונותן טעם רענן יותר...
באיזה צינור הכי כדאי לעשן?
כבר ידוע שהצינור השקוף של המזגנים הוא העדיף ביותר, הוא לא מכיל סליל ברזל שמחליד לרוב המקרים, כמו בצינורות הסורים והקוברות.
מה עושים שהראש כבר מסריח?
טבילה בקפה בוץ עם מים רותחים למשך 20 דק' תפתור את הבעייה...
*** לרוב, הגומייה היא זאת שעושה את הריח הלא נעים... ***
מה נותן החלב בוואזה
אישית אני רואה את זה כרק גורם מטנף לנרגילה שיחמיץ ויסריח ויגרום לכם לבחילות, אבל יש כאלה שאוהבים וטוענים שהחלב גורם לנרגילה להיות רגועה יותר בטעמה, אני לא מסכים איתם וחושב שזה סתם מטנף את הנרגילה וגורם לבחילות
קרדיט לאיזה אתר אחד שלקחתי חלק מהדברים משמה

ציטוט ההודעה