אוקי יש לי מחשב 4 ליבות וראיתי שלI7 יש 8 ליבות
רציתי לדעת בכללי מה זה ליבה ואיך היא משפיעה על המחשב(יש 4 וירטואליות מה זה אומר?)
תודה לעוזרים
אוקי יש לי מחשב 4 ליבות וראיתי שלI7 יש 8 ליבות
רציתי לדעת בכללי מה זה ליבה ואיך היא משפיעה על המחשב(יש 4 וירטואליות מה זה אומר?)
תודה לעוזרים
קרא חוקי חתימות
|
|
עקרונית,
כמות הליבות = מס' הפעולות שהמעבד יכול לעבוד אליהם במקביל.
זה הכי כללי שיש.
ליבה וירטואלית זה לא ליבה אמיתית אלא ליבה אחת שמתפקדת כמו 2.
יש מעט מאוד תוכנות שמשתמשות בליבות הוירטואליות וזה לא מעלה בהרבה את הביצועים ובחלק מהמקרים גם מוריד מהביצועים.
זה כללי.
נ.ב
אין מעבדים עם 8 ליבות אמיתיות, רק 4 אמיתיות ו 4 וירטואליות (כל ליבה כפול 2).
תאמין לי הכי טוב 2 ליבות ל OC
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
תגיד מה אתה קשור לחיים?! מה הקשר OC? מה הבחור שאל מה אתה עונה?
א. יש מעבדים גם עם 90 ליבות אז שמונה זה דבר ברור שיש.
ב. גם עם ליבה אחת המחשב יכול לעשות אין ספור פעולות במקביל זה מה שנקרא צינורות עיבוד ו OUT OF ORDER זה משהו שהומצא עוד משנות ה 90.
ג. הליבה זה המעבד, כשיש שני ליבות זה אומר שיש לך שני מעבדים הם פשוט עטופים במעטפת אחת ונראית ומתפקדים כמו ליבה אחת אך הכוח עיבוד כאן הוא כפול ומכאן שההשפעה על המחשב היא ביכולת עיבוד גבוהה יותר לעומת מעבד בעל ליבה אחת אך צריך כמובן שהתוכנה של המחשב תדע לנצל את ריבוי הליבות אחרת לא רואים שיפור.
ד. ליבה וירטואלית זה דימוי של המעבד למערכת ההפעלה כאילו יש שני מעבדים הליבה האמיתית והליבה הוירטואלית מה שיוצר למערכת ההפעלה אפשרות לחשב יותר מידע למרות שבפועל לא קיימת הליבה הזאת אך השיפור הוא לא מורגש בתאכלס.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!