במעבדה לקחו כמה מטורפים ילד יהודי בן 9 וחתכו לו חצי מהמוח אחרי זה ביקשו מהילד שיספור הילד ספר : אחד שניים שלוש ארבע, ועד עשר, ניגש אליו אחד המטורפים חתך לו עוד רבע מהמוח ואמר לילד שיספור שוב והילד ספר : אחד שניים שלוש ארבע, ועצר. ניגש אליו אחד המטורפים והוריד לילד את הכול ואמר לו עכשיו תספור, אז הילד אמר : ואחד, תנין, תלתה, ארבעה(ערבית).
מוסלמי שהתאבד מגיע לשמיים, ורואה שם מישהו בחלוק לבן שמגיע אליו, האדון בחלוק הלבן אומר לו, אני משה זה שהביא את התורה מהר סיני, אומר לו המוסלמי : זה כבוד גדול בשבילי, אבל אני מוסלמי, אני רוצה לראות את מוחמד, משה אומר לו שיעלה במעלה המדרגות, הוא עולה ועולה, 500 מדרגות, ובנוסף מגיע לשערים ענקיים שנפתחים לבדם והוא רואה אור חזק שאומר לו, אני הקב"ה, אומר לו המוסלמי, וואי איזה כבוד, אבל אם אני כבר פה אני רוצה לראות גם את מוחמד, אומר לו הקב"ה אתה רוצה אולי קפה ? אז המוסלמי אומר לו שבסדר, אז הקב"ה צועק : מוחמד פעמיים קפה !
בואש וקיפוד נפלו מצוק גבוהה וקיבלו מכה חזקה בראש, ימים ולילות עברו וכך הם נשארו שם, יום אחד הם התעוררו והתחילו לנסות להיזכר בדברים, אז הבואש אומר לשני, אתה עם קוצים את קטן וכדורי, אתה בטוח קיפוד, אומר לו הקיפוד, תודה אתה באמת צודק ואומר לו : אתה מסריח ושחור, אז אתה בוודאי ערבי !
ברשות הפלסטינית הוציא אבו מאזן בול ראשון מטעם הרשות ועליו תמונה של ערפאת והקים סניפי דואר, הגיעו תלונות מכל עבר שהבול לא נדבק טוב והרשות הפלסטינאית לא ידעה מה לעשות, אבו מאזן קרא אליו את עוזרו האישי ושלח אותו לבדוק ולמצוא את מקור הבעיה, לאח שבוע חזר אליו העוזר ואמר לו : אבוא מאזן, הבעיה בבול שהוא לא נדבק כי האנשים יורקים על הצד הלא נכון !
ערבי נוצרי ויהודי מתערבים בניהם מי יכול להישאר עם חזיר מסריח מאוד בתוך תא קטן יותר זמן, היהודי נכנס וכעבור 2 דקות יצא ואמר : אני לא מסוגל, הנוצרי נכנס, אחרי 5 דקות יצא כולו אדום וחנוק ואמר : אני לא יכול יותר, הערבי נכנס, אחרי 2 דקות יוצא החזיר ואומר : אני נכנע !

ציטוט ההודעה