רדיו בלה בלה הוא אלבומה השלישי והנמכר ביותר של להקת החברים של נטאשה, אשר יצא בשנת 1994. רדיו בלה בלה הוא אחד מאלבומי הקונספט המורכבים שיצאו בישראל.
האלבום מספר על א. וקסמן שיש לו פיצול אישיות שכול חלק מהפיצולים שלו מקבל חלק באלבום, החלק הוא של פרדי והוא החלק הכי דכאוני באלבום החלק השני הוא של הפי ווקסמן שהוא החלק השמח שרובו הוא מוזיקה דנאס, החלק שלישי הוא של שץ שהוא החלק הכבד והאנרכיסטי והחלק הרביעי הוא של ליזה והוא מוזיקה קלאסית הוא החלק הכי קצר באלבום (לא סובל את החלק הזה אני מדלג עליו)
א. וקסמן מקים תחנת רדיו פירטאית והאלבום הוא כאילו שידור מלא של תחנה
לאורך כול האלבום משתתפים אמנים ושדרנים אורחים כמו פבלו רוזנברג, מאיר בנאי ועוד
אלבום פשוט ענקקק פשוט הייתי בשוק שיש דברים כאלה בישראל אני לא מפסיק לשמוע אותו.
קשה קצת לסקר אותו כי הוא מאוד ארוך (2 דיסקים עם 23 שירים) אבל אני ינסה
שבע דקות לשש
השיר הזה הוא השיר הפותח של האלבום, בהתחלה שומעים כאילו רעשים של רדיו שמכוונים אותו ואפשר לשמוע חלק מהשירים באלבום
אוטוביוגרפיה
השיר השני באלבום, שמספר על חייו של א. וקסמן אפשר להבין מהשיר הזה שהוא היה בן אדם נורמלי ואז הוא השתגע ונשלח לבית משוגעים
פרדי על הבוקר
השיר הזה לדעתי השיר הכי טוב באלבום שמתחיל בסולו גיטרה ענק ש
בהתחלה אתה לא מבין על מה השיר הזה מדבר ושאתה ממשיך לשמוע את האלבום אתה מבין שפרדי הוא חלק מהפיצול האישיות שלו
השיר מזכיר קצת את Shine Like a Crazy Diamond
נרקומנים
שיר מחאה נגד רשימת הקניות של משפחה ממוצעת השיר
דירוג סופי : 10/8 דיי מושלם אבל יש כמה שירים שהם קצת לא הסגנון שאני אוהב אבל אחלה אלבום
אם אתם רוצים לשמוע את האלבום תחפשו רדיו בלה בלה ביוטיוב או שתבקשו ממני הורדה בפרטי

ציטוט ההודעה