לפני כמה זמן אמרתי לעצמי שאני רוצה קצת לחזק את הזרועות שלי מהסיבה שאני רזה מדי (לטעמי)
עכשיו מה שקורה זה שקניתי משקולות 2 שכל אחת 6 קילו
העניין הוא כזה , יש לי בעיה של אכילה , יש לי קיבה קטנה שגורמת לי להיות שבע ממנה קטנה שבנאדם אחר לא יישבע ,
אני לא אוכל כ"כ הרבה בגלל זה ובנוסף יש לי חילוף חומרים מהיר וזה נבדק בבדיקת דם וגילו חילוף חומרים כמעט הכי גבוה בגוף ,
כל זה ועוד לא מאפשר לי לפתח מאסה של שומן ,
בכל אופן התחלתי להתאמן עם המשקולות וכל יום כשאני מתעורר ולפני שאני הולך לישון אני עושה כמה סטים שהולכים בצורה כזאת :
ישיבה , שם יד אחד על הרגל ומרים את המשקולת 10 פעמים ב-3 סטים בכל יד , ואחר"כ אני עובר ליד השניה , וככה גם כשאני הולך לישון ,
בנוסף אני נעמד עם שני משקולות בכל יד ומרים אותם ביחד באותו זמן ומוריד , ככה 10 פעמים 2 סטים
לאחרונה התחלתי להרגיש קצת שוני בזרועות , זאת אומרת שאני מרגיש כאילו יש טיפה מתח בשרירים אבל ממש טיפה ובקושי אני מרגיש את זה בנוסף אני מבחין ביכולת סיבולת יותר גבוה בזרועות , למשל , פעם בקושי הייתי יכול לעשות שכיבות סמיכה , והיום אני אמנם קשה לי אך אני מצליח לעשות לפחות 20 שכיבות סמיכה ,
וזאת לכל אור העובדה הבעייתית עם האוכל והחילוף חומרים המהיר שיש לי,
השאלה שהיא היא האם באמת זה עוזר , האם באמת יהיה שינוי ? או שזה לפי דעתכם הכל בראש שלי ?

ציטוט ההודעה