שמעו בבקשה לכם תעזרו לי הורדתי את המשחק IV
יש לי כרטיס מסך 8600GT ו 2GB ראם סבבה עד לכאן, עכשיו כשאני משחק המסך כאילו מסטול הוא מסתובב לבד לא השחקן מסתובב רק המסך בבקשה, עזרה.
שמעו בבקשה לכם תעזרו לי הורדתי את המשחק IV
יש לי כרטיס מסך 8600GT ו 2GB ראם סבבה עד לכאן, עכשיו כשאני משחק המסך כאילו מסטול הוא מסתובב לבד לא השחקן מסתובב רק המסך בבקשה, עזרה.
נערך לאחרונה על ידי lemongrass; 20-12-2009 בשעה 23:37.
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לא הבנתי את הקטע של המסך שהוא מסתובב לבד? כשאתה מזיז את העכבר מה בעצם קורה? אתה רואה ימינה ושמאלה והשחקן לא זז? או כשאתה מזיז את השחקן עם החיצים רק המסך מסתובב והשחקן לא? תסביר את עצמך כדי שנוכל להבין טוב יותר כי אולי זה שייך לקטגורית משחקים ולא לכאן.
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
שמע אח שלי אני נכנס למשחק פתאום המסך מתחיל להסתובב יענו כמו משהוא בסטלה? מסתבב ככה ואם אתה נכנס לאוטו האוטו יוצר ממנו עשן שחור הוא נוסע לבד אח שלי אף אחד לא רוצה להסביר לי איך פותרים את זה
אתה רוצה סרטון של זה אח שלי תביא לי תכונה של שמצלמת את המסך אח שלי ותראה בבקשה אחי
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אמרת שאתה רוצה להעלות סירטון איפה הוא? איך אני אדע מה הבעיה שלך?
Intel Core 2 quad q6600 | Asus maximus formula | 2X2GB OCZ Reaper-X 800MHZ CL4 | Asus 9800GTX | 6x500GB WD YS | Corsair HX620 |Antec 1200
כנסו לאתגרים החדשים שלנו זאת הדרך הפשוטה ביותר להשיג נקודות!
אתגר זהה את החומרה!
אתגר הכן את המפרט!
אם אתה לא יודע אם איזה תוכנה לעשות את הסרטון יש לך את Fraps
ארים ראשי, אשא עיני אל ההרים במרחקים
וקולי ישמע כזעקה, כתפילת האדם
וליבי יקרא מאין יבוא עזרי
דובדבן נוב 05
כבוד עד המוות
זה בעיה ידועה.
קוראים לזה Drunk camera
חיפוש קצר בגוגל:
http://lmgtfy.com/?q=drunk+camera