מפתחת משחקי המחשב האגדית אינה פוסלת פיתוח משחקים עבור הקונסולות
במהלך שני העשורים האחרונים, בליזארד פיתחה מגוון משחקים משובחים עבור המחשב האישי. משחקיה הם בין הכותרים האהובים על שחקנים רבים וסיבה טובה לוותר על הטלוויזיה ולהשאר דבוקים לעכבר ולמקלדת.
בראיון לאתר Gamasutra, סאמוויז דידייר ואלן ברק, שני מנהלים בחברה, מספרים כי בעתיד יש כוונה לעבוד גם על משחקים לקונסולות. "אנחנו חברה של גיימרים," אומר ברק "יש לי שתי קונסולות בבית. לסאם יש קונסולות. זו תרבות של גיימרים. אנחנו בהחלט נעבוד על משחקים לקונסולות בעתיד, אין לי ספק בכך. השאלה היא איזה משחק? מה הכי הגיוני?"
לפני מספר שנים בליזארד עבדה על פיתוח משחק פעולה לקונסולות בשם Starcraft: Ghost. הפיתוח הוקפא ב-2006, עם כוונה להמשיך את המלאכה בעתיד. יתכן כי נזכה לחידוש הפרויקט בשנים הקרובות. לחילופין, בליזארד תמיד יכולה לחדש את The Lost Vikings, משחק הקונסולות האחרון שלה מ-1992.
קרדיט-גיימר
----
אני לא יודע למה לא הכניסו את זה אבל:
תרגום (לא של גוגל XD):When asked about the existence of any current console game development, they jokingly added how the company is working on seven games, and that StarCraft 17 is in the works for the Xbox 870. To bad we got rid of our Xbox 870 earlier this year.
כשנשאל לגבי האם קיימים משחקי קונסולה הנמצאים כרגע בפיתוח ע"י בליזארד, הוא הוסיף בגיחוך שהחברה עובדת על 7 משחקים, ושStarcraft 17 נמצאת כרגע בפיתוח לXBOX 870. חבל שנפטרנו מהXbox870 a בתחילת השנה.
וואו - כרגע הבנתי שהם ניסחו את זה בצורה נוראית באנגלית... כל הסימני פיסוק במקומות עקומים
דעה אישית:
לא!@!@!!!!
לוקח להם מלא זמן כל משחק- אז למה לבזבז את הזמן על קונסולות?

ציטוט ההודעה