קבוצת הפאר הגרמנית, באיירן מינכן, רוצה לראות את הכישרון העולה של מכבי חיפה, אייל גולסה, במדים האדומים שלה כבר בעונה הבאה וצפויה לפנות לירוקים בפגרת החורף על מנת לסגור את ההעברה, כך על-פי דיווחים בגרמניה.
ה"בילד" פרסם הבוקר בעמוד השער שלו, שהמועדון המפואר רוצה מאוד לראות את הכישרון מהכרמל כבר בקרוב במדים האדומים, כאשר על-פי הדיווחים, באיירן תשלם מיליון יורו על השחקן בן ה-18, שחוזהו בכרמל מסתיים בסוף העונה. כמו כן התנוססה תמונתו של גולסה במשחק מול באיירן מליגת האלופות מלפני שבועות ספורים. כידוע, גולסה צריך להתגייס בקרוב ולפי הידיעה, הוא מעוניין לסגור את המעבר שלו לגרמניה עוד לפני שיגיע הגיוס.
בנוסף, מצוין כי לא רק באיירן בעקבותיו של גולסה, אלא גם בורוסיה דורטמונד והופנהיים, שתיים מקבוצות הצמרת בבונדסליגה. בחיפה הופתעו לנוכח הפרסומים ונשיא האלופה, יענקל'ה שחר, אמר ל-ONE בנושא גולסה: "לא ידוע לי על הנושא, אני לא נמצא כל היום במשרד ואני לא יודע ששום דבר סגור".
סוכנו של השחקן, דדה חדד, הוסיף: "גם לי לא ידוע על מעבר כזה ואין לי מושג מאיפה לקחו את הפרסום הזה". גולסה אמר את אותם הדברים.
קרדיט לONE
חיפה צריכה את גולסה, הוא שחקן מוכשר שבעתיד יתרום הרבה יותר למרות התרומה המספקת שלו עכשיו, שחר צריך להילחם לדעתי כדי להשאיר אותו.

ציטוט ההודעה
ספוילר: