למרות שלא שיחקתי IV כי לא עובד אצלי(יש לי מחשב טוב ברוך ה' אבל יש בעיה ב-IV)
מה אתם יותר אוהבים ?
משימות של GTA SA
או
משימות של GTA IV ?
כולם אמרו שהמשימות של SA הרבה יותר טובות !~
GTA SA
GTA IV
למרות שלא שיחקתי IV כי לא עובד אצלי(יש לי מחשב טוב ברוך ה' אבל יש בעיה ב-IV)
מה אתם יותר אוהבים ?
משימות של GTA SA
או
משימות של GTA IV ?
כולם אמרו שהמשימות של SA הרבה יותר טובות !~
|
|
ברור SA אם היה באותו גרפיקה היה משחק בן זונה
חח iv איזה שאלה...יש משימות ענקיות san andres לא אהבתי כל כך..
משימות של GTA SA
עם כול הכבוד לגרפיקה של IV
SA זה רמה אחת מעל כולם
נערך לאחרונה על ידי rocknroll22; 24-12-2009 בשעה 20:43.
כל מי שאומר שsa יותר טוב זה אומר שאו שהוא לא שיחק בiv או שהוא שיחק רק איזה דקה או חצי שעה גג.
גם אני חשבתי שזה גרוע בגל הנהיגה הקשה (מתרגלים לזה ואז זה יותר כיף כי אפשר לעשות יותר תרגילים) ושיורד החיים מדברים שבsa לא יורד וכ'ו.
בiv זה הרבה יותר כיף המשימות כי למשל בsa עליך ללכת לפה ואז יש סרטון ואז המשימה מתחילה.
בiv למשל אני אתן לכם דוגמא מאחת המשימות באמצע שאתה סתם משחק בשביל הכיף, או קונה בגדים, קיצור סתם ברחוב חברה של בן דוד שלך מתקשרת אליך ואומרת שהיא לא מוצאת הבן דוד שלך. אחרי יומיים (במשחק) היא מתקשרת אליך ואומרת שהיא חושבת שהוא נחטף. ואז דימטרי (היריב שלך) שולח לך sms שכתוב שהוא חטף ת'בן דוד שלך ואם אתה רוצה אותו בחזרה עליך ללכת ל...בלה בלה ושולח לך, תמונה של עם רובה מכוון לראשו. ואז אתה הולך למקום ובמקום משא ומתן אתה מכסח את כולם ומציל ת'בן דוד שלך.
וגם בiv נגיד נותנים לך הצעה לעבוד עם משהו שהוא היריב השנוא עליך. או להרוג אותו כי גילו לך איפה הוא נמצא. וזה משנה ת'עלילה לא כמו בsa אומרים לך להרוג מישהו אז אתה חייב להרוג אותו וזה.
מצטער שזה ארוך אבל מי שאין לו iv ולא שיחק בזה איזה 3 ימים שבוע שלא יגיד שsa יותר טוב כי iv חוץ מהגרפיקה יותר טובים. אולי הם היו יכולים להשקיע יותר אבל זה עדיין יותר טוב.
סוף נאום!
דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירו ג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::די רוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:: דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג::דירו ג::דירוג::דירוג::דירוג::דירוג:![]()