אוקיי קניתי נרגילה קטנה חדשה.והרכבתי אותה נכון אבל ברגע שאני מכניס את הראש כאילו הצינור שנמצא במים יורד עד לתחתית הכד.למישהו יש רעיון איך לגרום לזה לא לזוז? ד"א ניסיתי עם גומייה וכאלה.
אוקיי קניתי נרגילה קטנה חדשה.והרכבתי אותה נכון אבל ברגע שאני מכניס את הראש כאילו הצינור שנמצא במים יורד עד לתחתית הכד.למישהו יש רעיון איך לגרום לזה לא לזוז? ד"א ניסיתי עם גומייה וכאלה.
|
|
לא הבנתי כל כך...
הכל שלי^^
אני לא חכם במיוחד, אל תתיחסו ברצינות להודעותיי, תודה
לא הבנתי את הפיתרון עם הנייר כסף.
תגיד אם אני ידביר את זה עם דבק חם זה עלול לעשות משהו רק ?
מזאת אומרת שאתה מכניס את הראש כאילו הצינור שנמצא במים יורד עד לתחתית הכד????.....
ממה שהבנתי משתי התגובות שהגיבו פה...
או שהצינור יותר מידי ארוך והוא נוגע בתחתית או שתקנה צינור שמתאים או שתנסה לנסות כמו שאני וחבר עשינו אבא שלו מתקן מזגנים אז יש לו כלי כזה שחותך צינורות נחושת יצא אחלה או משהו כזה תימצא כבר.....
או שהראש לא יושב טוב ואתה צריך לקנות גומייה שהראש ישב טוב יש כמה סוגים אתה תיראה כבר מה מתאים(קח איתך את הנרגילה ואז תיהיה הכי בטוח) או שתיקח חתיכת נייר כסף או נייר טואלט תקפל אותו כמו הנייר כסף של המסטיק אוריביט הזה ותעטוף את הגומייה (כאילו תשים מסביב לגומיה) ואז תשים את הראש אל הנירר שעטפתה ותילחץ טיפה את הראש.. אם זה לא מה שכתבתי לך פה אז תסביר את עצמך יותר טוב.....סלאמתק