זקן אחד נכנס לתוך רכבת כולו קרוע מצחוק, בקושי נושם מתיישב ליד איזה מבוגר ואומר לו, אתה חייב לשמוע בדיחה על כורדים, זה משהו חזק, בחיים שלך לא שמעת משהו כל כך מצחיק, עונה לו המבוגר, אבל אני כורדי, אז אומר לו הזקן, אין בעיה, אז אני אספר אותה לאט.
ילד פרסי בא לספר לאבא שלו איזה מעשה חכם הוא עשה ולהתגאות במעשיו, הוא בא לאבא שלו ומספר לו : אבא היום במקום לעלות לאוטובוס חסכתי 5 שקל ורצתי אחריו עד לבית הספר. אז האבא אמר לו : טיפש ! אם היית רץ אחרי מונית היית חוסך עשרים שקל !
שני כורדים הולכים ברחוב ולפתע אומר אחד לשני : אני חושב שציפור חרבנה לי על הקרחת, מה אני יעשה ? אז השני ענה לו : תיקח נייר ותנגב, אז הראשון אמר : אבל מה איך אני אגיע עכשיו לתחת של הציפור ?
פרסי נכנס למונית, ושואל כמה עולה נסיעה לאדם אחד מפה ועד לרחוב ברלין, אז הנהג מונית אומר לו 100 שקלים, אומר הפרסי בסדר, והם נוסעים, כשהם מגיעים לשם מושיט הפרסי רק 50 שקלים לנהג, אז הנהג שואל אותו : למה 50, אמרתי 100. אז הפרסי ענה לו : נכון, אבל מה אתה לא נסעת ?!
ישראלי ורומני טסים במטוס, הישראלי מוציא את היד מהחלון ואומר אנחנו מעל ישראל, שואל אותו הרומני : איך אתה יודע ? אז הישראלי עונה לו : הרגשתי את מגדלי עזריאלי, הם ממשיכים לטוס ולפתע מוציא הרומני את היד מהחלון ואומר אנחנו מעל רומניה, אז הישראלי שואל אותו : ואיך אתה יודע ? אז הרומני ענה לו : כי גנבו לי את השעון !

ציטוט ההודעה