אם היום אני פותח חשבון ב Paypal, מעביר אליו חמש דולר ושולח אותם למשתמש אחר. האם הוא יקבל את כל ה 5$ או שתלקח עמלה והוא יקבל לדוגמא 4.5$? אם יש עמלה - זה יגיד לי כמה אני צריך לשלוח בשביל שהוא יקבל נטו חמש? תודה.
אם היום אני פותח חשבון ב Paypal, מעביר אליו חמש דולר ושולח אותם למשתמש אחר. האם הוא יקבל את כל ה 5$ או שתלקח עמלה והוא יקבל לדוגמא 4.5$? אם יש עמלה - זה יגיד לי כמה אני צריך לשלוח בשביל שהוא יקבל נטו חמש? תודה.
|
|
כמעט בטוח שהוא יקבל 5$
לא כשאתה שולח אתה צריך לבחור באפשרויות הבאות:
Personal
V
Other
ואז זה יהיה בלי עמלה? הוא יקבל את כל החמש דולר? אני צריך תשובה וודאית.
אם אתה בוחר gift אז הוא יקבל את כל ה5.
היכולת לחוש כי מאחורי כל דבר שאפשר לחוות נמצא משהו שמוחנו אינו מסוגל לתפוס, משהו שיופיו ושגיבותו מגיעים אלינו רק בעקיפין ובהשתקפויות רפות, זוהי דתיות, במובן הזה אני דתי.
אלברט איינשטיין
אין לי אפשרות gift, אתה מתכוון כמו שכבר אמרו, Personal > other ? נראה לי הכי הגיוני אבל אני מעדיף להיות בטוח..
מתי שאני ב "Send money" יש לך Amout, מטבע (דולר , שקל וכו') ואימייל למי לשלוח, חוץ מזה יש אפשרות לבחור למה התשלום, ואין שום קטגוריה Gift.. אני כמעט בטוח שזה Personal > Other אבל אם מישהו יודע בוודאות אני אשמח לשמוע.
אתמול שלחתי דרך Personal > Other, ועדיין שילמתי עמלה. משהו קטן, אבל אם זה מפריע לך אז כן.
יקבלו בין 4.9$ - 5$
מה העניין? העמלות ממש קטנות אם יש בכלל
זה תמיד קשור בסכום השליחה , ולאיזה ארץ השליחה.