מטוס של אל-על נחת בבן גוריון, ובזמן שהמטוס זחל לכיוון המסופים, הודיעו במטוס: "נוסעים יקרים, נא להישאר חגורים במקומכם עד עצירה מוחלטת.. אנו מקווים שנהינתם... לאילו שעומדים כבר עם התיקים על הגב, שיהיה לכם חג חנוכה שמח. לאילו שעדיין יושבים חגורים, חג מולד שמח!"
הקג"ב, השב"כ והאף בי איי עשו תחרות מי מצליח להביא ארנבת מהיער הכי מהר. האף בי אי הצליח להביא ארנבת אחרי שעה. הקג"ב הצליח להביא ארנבת אחרי שעתיים. השב"כ לא חזרו בכלל. שעתיים.. שלוש.. השב"כ לא חזרו. יצאו כמה שליחים לחפש אותם.. חפשו וחפשו... לא מצאו. נכנסו יותר עמוק ליער, עד שמצאו שם שני אנשי שב"כ שם, תופסים איילה כשעוד אחד מהשב"כ צועק: "תודי שאת ארנבת! תודי!"
משוגע נכנס למונית ואומר לנהג: "אני רוצה שתסיע אותי מאה פעמים סביב השכונה הזאת...", הנהג היה מופתע, אבל לקוח זה לקוח.. הוא הפעיל את המונה והחל לנסוע. לאחר ארבעים סיבובים המשוגע אומר לנהג: "אולי תלחץ קצת על הגז? אני ממהר!"
שתי פרות בשדה שוחחו ביניהן. הראשונה: "שמעת על המחלה החדשה שנקראת הפרה המשוגעת?" השנייה: "כן, איזה מסכנות הפרות האלה.. מזל שאנחנו תנינים..."
איש אחד שנסע בתל אביב חיפש מקום חניה ולא מצא. ביאושו, הוא הרים את ראשו לשמים והתחנן: "אלוהים, אם אתה מסדר לי מקום חניה אני מבטיח שאני מתחיל לאכול רק כשר, לשמור שבת ולכבד את כל החגים". בדיוק איך שסיים לבקש את בקשתו, ראה אל מול עיניו רכב אחר שבדיוק בא לצאת, ומפנה מקום אחד לחניה. הרים שוב ראשו לשמים ואמר: "טוב אלוהים, לא חשוב, הסתדרתי כבר בעצמי..."
חייל שהוכנס לכלא למאסר חמש שנים, נשאל על ידי חברו לתא: "מה? על מה חטפת חמש שנים?" חברו ענה: "על שבירת חלון." "מה?" הודהם החבר, "על שבירת חלון..? מה קרה, המפקדים שלך השתגעו? איפה אתה משרת.?!" ענה החייל: "בחיל הים.. בצוללת..."
שוטר עוצר נהג שעבר באור אדום ושואל: "תגיד, לא ראית את הרמזור?" הנהג: "האמת.. את הרמזור ראיתי... אותך לא!!!" =]
מטופל: "דוקטור! דוקטור! אני כל בוקר עושה את צרכי בשבע בבוקר!" רופא: "מצויין! העקביות הזאת ממש טובה! מה הבעיה בזה?" מטופל: "אבל דוקטור... אני קם בתשע!"

ציטוט ההודעה