קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לגבי כיתה ט'
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 08:46
  2. טוב יש לי שאלה לגבי מוטורלה E1000
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:43
  3. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

לגבי אינון

מורחקים
    שם פרטי
    שימי
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שימי

ברירת מחדל לגבי אינון

למה אסור לאונן ? וגם מותר לעשות סקס לא למטרת ילדים ?
    נערך לאחרונה על ידי stoozi; 26-12-2009 בשעה 20:59.

2. קישורים ממומנים

ציטוט נכתב במקור על ידי stoozi צפיה בהודעה
    למה אסור לאונן ? וגם מותר לעשות סקס לא למטרת ילדים ?

למטרת ילדים, מותר. אחרי חתונה כמובן, אבל אתה צריך לברר לגבי "נידה", חשוב מאוד.

ולאונן ? אסור בתכלית האיסור ! האחד האיסורים החמורים ביותר בתורה !

למה אסור ? ומה האיסורים וכל מה שקשור ? פתחתי אשכול במיוחד, בבקשה: http://www.iatraf.co.il/showthread.php?t=533874
    נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 26-12-2009 בשעה 21:27.

מורחקים
    שם פרטי
    שימי
    לייקים
    0
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    שימי

תודה

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

אינון נשמע כמו איזה פוקימון חשמל..
    אסור לאונן כי בתנ"ך או בהלכה קיים פסוק שאוסר "הוצאת זרע לבטלה".
    אני אישית חושב שזה חארטה בריבוע, בניגוד לאנשים שאומרים שזה גורם להרס גורדי שחקים ורעידות אדמה (לו רק הזין שלי ידע כמה כוח יש לו).
    אבל אני אומר תעשה מה שטוב לך (בגבול הטעם הטוב, בלי ילדים כן?).

טוב לך לאונן? תאונן. טוב לך לעשות סקס לפני הנישואין? תעשה. בסופו של דבר, אחרי 80 שנות חיים, אם תסתכל אחורה בהרגשה של פיספוס רק בגלל איזה פסוקון בתנך שפורש לא נכון, תרגיש קאקהמייקה :]

ושחף, באימא שלך ובכל שאר בנות המשפחה שלך, אל תפתח עכשיו דיון למה מותר או אסור לאונן כי אין לי זין לזה =/
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

ציטוט נכתב במקור על ידי Rolsrois צפיה בהודעה
    אינון נשמע כמו איזה פוקימון חשמל..
    אסור לאונן כי בתנ"ך או בהלכה קיים פסוק שאוסר "הוצאת זרע לבטלה".
    אני אישית חושב שזה חארטה בריבוע, בניגוד לאנשים שאומרים שזה גורם להרס גורדי שחקים ורעידות אדמה (לו רק הזין שלי ידע כמה כוח יש לו).
    אבל אני אומר תעשה מה שטוב לך (בגבול הטעם הטוב, בלי ילדים כן?).

טוב לך לאונן? תאונן. טוב לך לעשות סקס לפני הנישואין? תעשה. בסופו של דבר, אחרי 80 שנות חיים, אם תסתכל אחורה בהרגשה של פיספוס רק בגלל איזה פסוקון בתנך שפורש לא נכון, תרגיש קאקהמייקה :]

ושחף, באימא שלך ובכל שאר בנות המשפחה שלך, אל תפתח עכשיו דיון למה מותר או אסור לאונן כי אין לי זין לזה =/

רואים שאתה לא מבין אפילו רבע ממה שכתוב בתורה ומה פוסקת ההלכה.

1. לא זכור לי שזה הורס גורדי שחקים ועושה רעידות אדמה.. לא יודע מאיפה המצאת את החרטא הזה. אני רק יודע שזה מביא מחלות וכד' לעולם ( אין פורענות בעולם, אלא בשביל ישראל ) ואתה צריך כדי להבין את זה, ללמוד את הדבר ולהבין אותו, ולא סתם לזרוק דברים.

2. אם היית מבין בכלל מה אני מדבר, היית שותק. כי ע"פ התורה אסור באיסור מוחלט לקיים יחסי מין לפני חתונה, אך אחרי החתונה הדבר מורכב ורבות הדעות ( אחפש בשבילך גם תשובה של רב, או של מישהו שמבין בנושא ) , זה נמצא במסגרת כלשהי, חציצה ונידה, ובכלל צריך לשאול רב על דבר כזה.

3. לא כל דבר שטוב לך, אתה תעשה אותו. כמו שמחר מישהו יעצבן אותך אז חלילה אתה תירצח אותו..
    וכל האיסורים והחטאים שאסור לעשות - אסורים באופן מוחלט !

נערך לאחרונה על ידי shahaf1; 27-12-2009 בשעה 17:21.

משתמש מכור
    שם פרטי
    ד'
    לייקים
    7
    נקודות
    183
    משפט מחץ
    מי שלא מוחא כפיים - יהל"ם

מה תשובה של רב מעניינת אותי? בשבילי הרבנים של היהדות הם לא יורדים מהרמה של הכמרים בסיינטולוגיה...
    Something In The way she moves,"
    Wha she moves like a whoe nigga!"

מנהל ההתקנים האוואטר של rcl-nadav
    לייקים
    267
    נקודות
    6,593

שחף, כל תשובה שלך מתחילה ב: "רואים שאתה לא מבין".
    זאת הבעיה באנשים דתיים/חרדים כמוך, אתם לא אובייקטיביים.

הרי ברור שבישבילך התורה זה הכי נכון ואף אחד לא מבין,
    אז הדעה שלך פשוט לא אובייקטיבית, אתה עם צד אחד בלבד.

אנשים שמחפשים תשובות אמיתיות ואובייקטיביות,
    לא ימצאו אותן אצלך, כי אתה מן הסתם דבק בצד אחד.

"Adults with imaginary friends are stupid"
    ...

ציטוט נכתב במקור על ידי rcl-nadav צפיה בהודעה
    שחף, כל תשובה שלך מתחילה ב: "רואים שאתה לא מבין".
    זאת הבעיה באנשים דתיים/חרדים כמוך, אתם לא אובייקטיביים.

הרי ברור שבישבילך התורה זה הכי נכון ואף אחד לא מבין,
    אז הדעה שלך פשוט לא אובייקטיבית, אתה עם צד אחד בלבד.

אנשים שמחפשים תשובות אמיתיות ואובייקטיביות,
    לא ימצאו אותן אצלך, כי אתה מן הסתם דבק בצד אחד.
    לא ימצאו אותן אצלי ? אולי טעית. אולי התכוונת ל"לא רק אצלי" ואתה יודע למה ?

כי האיסור של הזרע לבטלה הוא ע"פ דעת כל הרבנים בעולם ובכל הלכה ואיפה שלא תחפש, ושע"פ התורה זה איסור גמור ומוחלט.

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

ציטוט נכתב במקור על ידי shahaf1 צפיה בהודעה
    לא ימצאו אותן אצלי ? אולי טעית. אולי התכוונת ל"לא רק אצלי" ואתה יודע למה ?

כי האיסור של הזרע לבטלה הוא ע"פ דעת כל הרבנים בעולם ובכל הלכה ואיפה שלא תחפש, ושע"פ התורה זה איסור גמור ומוחלט.
    זאת הבעיה, שאנשים רוצים להבין למה יש את האיסור הזה.

במקום לרדת על אנשים שהם לא מבינים,
    תסביר להם למה זה רע לשפשף, אל תרד עליהם.

...

Ori
    אורח

לא ביקשתי יפה לא לדבר על זה?
    באמת שזה לא יעזור, אין פה שום קשר ישיר בין אוננות לבין מחלות מלחמות או סתם משהו רע שקורה

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    לא ביקשתי יפה לא לדבר על זה?
    באמת שזה לא יעזור, אין פה שום קשר ישיר בין אוננות לבין מחלות מלחמות או סתם משהו רע שקורה
    לא לדבר על זה ? אתה טועה, אני לא שואל אותך בכלל כי לשם זה מיועד הפורום. אני גם ידבר עם אביעד בנוגע לעניין הזה שאתה נכנס פה לפורומים ומפריע לנושאים שקשורים לאותו עניין, גם אם זה לא נראה לך ואתה לא מאמין בזה.

איסור זרע לבטלה הוא איסור מוחלט בתורה ואסור לפגום בברית ע"פ התורה, אתה רוצה - תאמין. לא רוצה - אל תאמין. רק שלא תגיד שלא ידעת, אתה יכול לשאול את מה שאמרתי לך לאיזה רב שאתה רוצה והוא יגיד לך בדיוק אותו הדבר.

" אין פורענות באה לעולם, אלא בשביל ישראל " - צריך להבין את המשפט הזה לעומקו וכד'..

ומלחמות וכד' ודברים רעים שבגלל החטא הזה באה "פורענות" לעולם ולישראל וכד', גדולי התורה אמרו אבל שוב, זו בחירה שלך האם להאמין בזה, זה קשור ליהדות ולדת שלנו, ואני ממש לא עובד אצלך ולכאן הנושא קשור.

Ori
    אורח

לא לדבר על זה ? אתה טועה, אני לא שואל אותך בכלל כי לשם זה מיועד הפורום. אני גם ידבר עם אביעד בנוגע לעניין הזה שאתה נכנס פה לפורומים ומפריע לנושאים שקשורים לאותו עניין, גם אם זה לא נראה לך ואתה לא מאמין בזה.

איסור זרע לבטלה הוא איסור מוחלט בתורה ואסור לפגום בברית ע"פ התורה, אתה רוצה - תאמין. לא רוצה - אל תאמין. רק שלא תגיד שלא ידעת, אתה יכול לשאול את מה שאמרתי לך לאיזה רב שאתה רוצה והוא יגיד לך בדיוק אותו הדבר.

" אין פורענות באה לעולם, אלא בשביל ישראל " - צריך להבין את המשפט הזה לעומקו וכד'..

ומלחמות וכד' ודברים רעים שבגלל החטא הזה באה "פורענות" לעולם ולישראל וכד', גדולי התורה אמרו אבל שוב, זו בחירה שלך האם להאמין בזה, זה קשור ליהדות ולדת שלנו, ואני ממש לא עובד אצלך ולכאן הנושא קשור.
    תשמע לא הכרחתי אותך להפסיק לדבר שטויות..
    פשוט ביקשתי, אתה יכול לצעוק את זה עד שלא ישאר לך אויר וגם קצת אחרי לי באמת שלא מפריע אני רק אומר לך שאתה צריך להבין משהו אין שום הוכחה לקשר ישיר בין אוננות לבין כל האסונות האלו!
    תן לי הוכחה שמקשרת באופן ישיר אסון לאוננות שלי ואני חוזר בתשובה
    נערך לאחרונה על ידי Ori; 27-12-2009 בשעה 22:43.

ציטוט נכתב במקור על ידי Ori צפיה בהודעה
    תשמע לא הכרחתי אותך להפסיק לדבר שטויות..
    פשוט ביקשתי, אתה יכול לצעוק את זה עד שלא ישאר לך אויר וגם קצת אחרי לי באמת שלא מפריע אני רק אומר לך שאתה צריך להבין משהו אין שום הוכחה לקשר ישיר בין אוננות לבין כל האסונות האלו!
    תן לי הוכחה שמקשרת באופן ישיר אסון לאוננות שלי ואני חוזר בתשובה
    באופן ישיר ? מי אמר שזה באופן ישיר ? בכלליות, וגם אמרתי שהדעות חלוקות, שהפגימה בברית, בגלל שהיא כל כך אסורה בתורה אז גדולי התורה אומרים שגם בגלל שהרבה מהנוער חוטא את החטא הזה, ולא רק נערים. באים עלינו גם אסונות ומחלות וכד'.

הוכחה שמקשרת באופן ישיר ? מצחיק אתה. זה כמו שתגיד: " אם אני יראה את ה' אני חוזר בתשובה " באמת שאתה מצחיק.. לה' יש את ההחלטות שלו איך לנהל את העולם, וגם אם לא כל אסון קשור לפגימה בברית או הרבה מהאסונות, זה לא אומר שמותר לחטוא את החטא הזה. בשבילך הכל זה הוכחות, הייתי נותן לך לראות את הסרט: "the exodus decode", סרט של מיטב החוקרים בעולם ( ויש להוסיף גם: טובי המדענים והפרופסורים ) שמוכיח באופן מדהים, גם לאלו שלא האמינו, מצליחים להראות באופן לא יאומן שיציאת מצריים אכן קרתה, הן באופן מדעי, ארכיאולוגי וכד'.

אני לא יגיד לך מה לעשות, אם לבחור בדרך התורה או לבחור בדרך החילונית, זו ההחלטה שלך. אני באתי להציג את החטא, להסבירו, להגיד את דעת גדולי התורה בעולם עליו, את האיסורים וכד', ונושא זה קשור ב100% לפורום זה.

זו לא הבחירה שלי, זו הבחירה שלך.

יום טוב.

לייקים
    267
    נקודות
    6,593

שחף, אתה לא מבין נקודה מאוד מאוד פשוטה.
    אתה לא אובייקטי ואתה מסתמך רק על אמונה.

"לך שאל איזה רב שאתה רוצה" - מעניין מאוד מה תהיה התשובה שלו.
    תן לי הוכחה שהזרע שלי מסוגל להפיל בניינים ולהביא פורענויות לעולם.

ואל תגיד לי "אתה לא מבין" או "אתה יכול שלא להאמין" או "לך שאל רב", מיצית.

...

Ori
    אורח

באופן ישיר ? מי אמר שזה באופן ישיר ? בכלליות, וגם אמרתי שהדעות חלוקות, שהפגימה בברית, בגלל שהיא כל כך אסורה בתורה אז גדולי התורה אומרים שגם בגלל שהרבה מהנוער חוטא את החטא הזה, ולא רק נערים. באים עלינו גם אסונות ומחלות וכד'.

הוכחה שמקשרת באופן ישיר ? מצחיק אתה. זה כמו שתגיד: " אם אני יראה את ה' אני חוזר בתשובה " באמת שאתה מצחיק.. לה' יש את ההחלטות שלו איך לנהל את העולם, וגם אם לא כל אסון קשור לפגימה בברית או הרבה מהאסונות, זה לא אומר שמותר לחטוא את החטא הזה. בשבילך הכל זה הוכחות, הייתי נותן לך לראות את הסרט: "the exodus decode", סרט של מיטב החוקרים בעולם ( ויש להוסיף גם: טובי המדענים והפרופסורים ) שמוכיח באופן מדהים, גם לאלו שלא האמינו, מצליחים להראות באופן לא יאומן שיציאת מצריים אכן קרתה, הן באופן מדעי, ארכיאולוגי וכד'.

אני לא יגיד לך מה לעשות, אם לבחור בדרך התורה או לבחור בדרך החילונית, זו ההחלטה שלך. אני באתי להציג את החטא, להסבירו, להגיד את דעת גדולי התורה בעולם עליו, את האיסורים וכד', ונושא זה קשור ב100% לפורום זה.

זו לא הבחירה שלי, זו הבחירה שלך.

יום טוב.
    אנשים כמוך הם בדיוק הסיבה שחזרתי בשאלה..
    אתה פשוט יותר מידיי עם הראש בקיר אומרים לך משהו והוא הופך למשעת נפש עבורך כי איזה רב מלומד (שדרך אגב בדיוק כמוך אמרו לו) אמר את זה..
    קיצור עזוב הויכוח הזה לא יגמר אף פעם אתה תמשיך לחיות את החיים שלך כפי שנכון בעינייך ואני אמשיך את חיי באותה הדרך שאני חיי אותם כעת.
    אומנם זה פורום דת אבל יש גבול של הסתה שאני לא אהיה מוכן שיעברו אותו!
    אתה לא יכול לבוא ולהפחיד ועוד לצפות שיתנו לך לגיטימציה, זכותך להביע את דעתך אבל בשום פנים ואופן לא להפיל את האחריות לכל האסונות ככיבול שקוראים על ילד בן 14 או 17 או אפילו אדם בוגר בן 22 שיבואו ויקראו מה שאתה כותב פה!

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 04:48.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,499 | הודעות: 8,198,092 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect