קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 100
    הודעה אחרונה: 03-06-2006, 15:33
  2. איך רוקדים עם בחורה במועדון?
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 18:45
  3. משהו שכיף להגיד לבחורה ואחרי זה היא אדומה :D
    על ידי Roje בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 21:19
  4. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 08-03-2006, 14:47
  5. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 14-02-2006, 19:15
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

לגשת לבחורה במועדון

ברירת מחדל לגשת לבחורה במועדון

אני רגיל לצאת למועדונים מסיבות וכו' אבל זה לא מקומות שיש מוזיקה רגועה ואפשר לדבר בלי לצעוק או להתקרב אל האוזן. אז נגיד אני יושב על הבר שותה במועדון ואני רואה בחורה יושבת במצד השני וקרה והיה ביננו מבט. סבבה אני קם אליה ניגש אומר היי ואחר כך מה? כאילו זה טיפה בעייתי פתאום להתקרב אליה על הפעם הראשונה לאזון ולהתחיל לדבר גם השאלה על מה..בדר"כ אם אני עושה איזה שיה פעולה במועדון זה פשוט ניגש לבחורה תופס לה את היד אחרי שהיה ביננו איזה חיוך או מבט ארוך ומתחיל לרקוד איתה אבל זה נגמר אחרי כמה דקות והיא נעלמת. הייתי רוצה איזה משהו שאני יוכל לבוא לבחורה ולדבראיתה במועדון ואולי גם לקחתמספר ולהמשיך איתה את הבילוי.

2. קישורים ממומנים

שמע עצםה שאתה לוקח לה את היד ורוקד איתה זה מעולה..אחרי זה אתה תמיד יכול להתקרב לה לאוזן ולהגיד לה אני עייף בואי נלך לשבת(היא לא תסרב לך) שב איתה במקום הכי פחות רועש במועדון בתקווה שיש כזה ..אם לא שב איתה במקום שתהיו יחסית מבודדים.

ברגע שאתה מתיישב איתה אתה פשוט מתקרב כל פעם ואומר לה הכל באוזן (והיא תעשה בדיוק ככה שהיא תדבר) זאת גם אחלה דרך לסגור נשיקה ...
    לא פעם ולא פעמיים תוק כדי דיברו נישקתי להן את הצוואר(כי אתה כל זמן מדבר לה לאוזן היא רגילה לזה שאתה מתקרב . שיטה שהרוב מכירים זה שאתה מדבר לה לאוזן ואומר לה שיש לך ריח טוב בשיער תריח ואז רד לצאוור ואתה תמיד יכול להגיד לה באוזן שאתה עוצר את עצמך מלנשק אותה ואז הנשיקה כבר תבוא לבד אתה תראה ) אני בכל אופן תוך כדי דיבור מנשק להן את הצוואר אחרי זה כמה שניות שהן מסתכלות לך בעיינים ואתה סוגר נשיקה צרפתית..
    נערך לאחרונה על ידי keddan; 28-12-2009 בשעה 16:13.

כן אבל רוב הבנות מעדיפות להשיאר ברחבה או שאיפה שהם עומדות ורוקדות ליד חברים שלהם/חברות שלהם וצריך ככה משהו זריז כזה כדי לקחת אותם, משהו שיגרום לה להסתקרן ולבוא אוטומטית או לזרום בריקוד בלי התנגדות

ציטוט נכתב במקור על ידי SINGIN צפיה בהודעה
    כן אבל רוב הבנות מעדיפות להשיאר ברחבה או שאיפה שהם עומדות ורוקדות ליד חברים שלהם/חברות שלהם וצריך ככה משהו זריז כזה כדי לקחת אותם, משהו שיגרום לה להסתקרן ולבוא אוטומטית או לזרום בריקוד בלי התנגדות

שמע אחי לרוב הן רוקדות ליד החברות שלהן וברחבה אבל אם אתה תבוא ותוך כדי ריקוד איתה פשוט תמשוך אותה ביפה מהרחבה היא לא תתנגד עצם זה שהיא מסכימה לרקוד איתך זה אומר שהיא נמשכת אליך . הבעיה היא החברות שלה שינסו לעצור אותך מאשר הבחורה כי היא תמיד תזרום וזה בדוק...וגם אם תתנגד בהתחלה נימוק אחר מספיק כדי להוציא אותה מישם בקלות .
    ובמידה ונתקלת בבחורה קשה שלא תיצא מהרחבה ואני לא מאמין שזה יקרה אני פשוט סוגר את כל האופציות פשוט נשק אותה ברחבה אני רוב הפעמים מנשק את הבחורות ברחבה יותר קצר יותר כיף, זה הולך ככה בד"כ : במהלך הריקוד אם היד מעביר לה ליטוף על הלחי ממשיך לכיוון השערות מוזיז אותן למאחורי הכתפיים ואז שוב מחזיר את היד ללחי שלה מתקרב אליה עם הפנים תוך כדי שאני מסתכל עליה ומנשק או שאפשר לעשות לה את אותו קטע של ההסנפה של הצוואר ואז נשיקה זה פועל גם בעמידה אחינו^^
    בקיצור לך ותתנסה ותאמין לי רק טוב יצא מיזה !
    בהצלחה אחינו !!

במועדונים? קודם כל תשחק טיפה עם המבטים ..
    תלחש באוזן "איך קוראים לך "
    אחרי זה תזמין אותה לרקוד , אם אתה רואה שזורם תיצמד אליה ונשיקה..
    לא עניין בנות באות לשמה לזרום .

טוב אחרי כמה ניסיונות שהתחילו מסתם חיוך ומבטים גילתי שבמועדון רועש וצפוף הדרך הכי טובה היא פשוט ללחוש משהו באוזן ומשם פשוט לקחת את היד לריקוד ואחר כך הכל הסיטוריה

משתמש משקיע האוואטר של snopkin
    לייקים
    6
    נקודות
    654
    משפט מחץ
    אל תחשוב,פשוט לך על זה !

ציטוט נכתב במקור על ידי keddan צפיה בהודעה
    שמע עצםה שאתה לוקח לה את היד ורוקד איתה זה מעולה..אחרי זה אתה תמיד יכול להתקרב לה לאוזן ולהגיד לה אני עייף בואי נלך לשבת(היא לא תסרב לך) שב איתה במקום הכי פחות רועש במועדון בתקווה שיש כזה ..אם לא שב איתה במקום שתהיו יחסית מבודדים.

ברגע שאתה מתיישב איתה אתה פשוט מתקרב כל פעם ואומר לה הכל באוזן (והיא תעשה בדיוק ככה שהיא תדבר) זאת גם אחלה דרך לסגור נשיקה ...
    לא פעם ולא פעמיים תוק כדי דיברו נישקתי להן את הצוואר(כי אתה כל זמן מדבר לה לאוזן היא רגילה לזה שאתה מתקרב . שיטה שהרוב מכירים זה שאתה מדבר לה לאוזן ואומר לה שיש לך ריח טוב בשיער תריח ואז רד לצאוור ואתה תמיד יכול להגיד לה באוזן שאתה עוצר את עצמך מלנשק אותה ואז הנשיקה כבר תבוא לבד אתה תראה ) אני בכל אופן תוך כדי דיבור מנשק להן את הצוואר אחרי זה כמה שניות שהן מסתכלות לך בעיינים ואתה סוגר נשיקה צרפתית..
    עצה קטנה : אל תריח לה את השיער באמת ,זה פשוט כמו להסניף סיגריה מרוב כל המעשנים שיש במועדון.

ציטוט נכתב במקור על ידי snopkin צפיה בהודעה
    עצה קטנה : אל תריח לה את השיער באמת ,זה פשוט כמו להסניף סיגריה מרוב כל המעשנים שיש במועדון.
    וואלה צודק אחי השיער שלהן תופס ריח של עשן משהן עצבני....אבל תצחק בזמנו הייתי מריח עד שיום אחד אשכרה נחנקתי והתחלתי להשתעל לה חחח

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

שלום.

מבחינתי , כדי להצליח במועדונים פה בארץ חובה להיות ברמה מאוד גבוהה של פיקאפ.

למה?
    1.ערסים,ערסים ושוב ערסים. אתה חייב למצוא דרך להבדל מהם. עד כאן, מצויין! אז מה הבעיה?
    הבעיה היא כמו שאמרת, קשה לתקשר במועדון. המוזיקה ברוב המועדונים בארץ(ואני פאקינג לא מבין למה ה"DJS" הדפוקים שלנו לא מנמיכים תפאקינג מוזיקה חוץ מכמה מקומות ששמה הווליום מצויין...בהרצליה בעיקר)
    מאד מאד חזקה. אתה חייב VIBE מטורף, שפת גוף מעולה, ובאמת אין לך הרבה מקום לטעויות בגלל המפגרים שציינתי כי הם כבר שרפו את כל הסטים עוד לפני שנכנסת למסיבה.

2.CB - מלא קוקבלוקריות. שאני במועדון אני מעדיף לא לפתוח סטים של 2 לבד. אני מוצא מישהו ומשדך לו תחברה של המטרה או משהו, אחרת היא פשוט תמשוך את חברה שלה . אז אם שתיהן כוסיות סבבה אני זורם עם שתיהן ביחד (עדיין בסוף קשה לבודד לבד) ואם אחת מהן מכוערת...בעיה

3. והבעיה הכי קריטית מבחינתי היא לוגיסטית. אין לך איפה להתקדם איתה במועדון(בהנחה שלא תזיין אותה על רחבת הריקודים) ואם אתה רוצה להתקדם אתה צריך להוציא אותה החוצה, מה שגורר יציאה שלך מהמועדון ובזבוז זמן (שאין לך, כי יש מלא בנות ורק PUA אחד )

בגלל זה אני ממש מעדיף פאבים ודאנס בארים. אפשר לדבר, מוזיקה יותר חלשה, בירות לכולם , וכיף כיף כיף. את המספרים היותר איכותיים שלי הוצאתי בפאבים דווקא ...מועדונים זה יותר בית זונות כזה מבחינתי..פשוט הולכים ומתזמזים עם כולם עד שבסוף הערב אתה רואה שאתה עם איזה סלקטור רוסי בין הידיים...

שלא תבין לא נכון אני לא אומר שאם הגעת למסיבה אז תשב בצד ותהיה איזה אפס, להפך. אתה במסיבה , תעלה רמה. יותר קשה שם (במיוחד כי הישראליות משום מה חושבות שהן משהו מיוחד - תוכיחו להן שהן לא.)

בהצלחה ,
    1o1x

גם שמתי לב שכל השיטות של להתחיל עם בנות בצורה עקיפה/לבקש דעה או כל דבר אחר בכאילו לבוא להתחיל איתה, כמעט ולא עובד איתם. זה פשוט נראה כאילו הם התרגלו לשמפטי פתיחה המעפנים ולהתנהגות המגעילה של כמו שאמרת-ערסים.אבל עדיין תמיד יש כמה יוצאי דופן ואם כבר מצאתי מישהי ויש זרימה אז אין לי בעיה להוציא מהמועדון, כי ברגע שיצאנו הדרך לרכב/בית מאוד קצרה

משתמש כבוד האוואטר של Xanax
    לייקים
    16
    נקודות
    -20,439
    משפט מחץ
    PickupHome.com - המקום שלך להצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי SINGIN צפיה בהודעה
    גם שמתי לב שכל השיטות של להתחיל עם בנות בצורה עקיפה/לבקש דעה או כל דבר אחר בכאילו לבוא להתחיל איתה, כמעט ולא עובד איתם. זה פשוט נראה כאילו הם התרגלו לשמפטי פתיחה המעפנים ולהתנהגות המגעילה של כמו שאמרת-ערסים.אבל עדיין תמיד יש כמה יוצאי דופן ואם כבר מצאתי מישהי ויש זרימה אז אין לי בעיה להוציא מהמועדון, כי ברגע שיצאנו הדרך לרכב/בית מאוד קצרה
    לא קרה לי שלא נפתח סט עם פתיח עקיף. אני דווקא חושב שזו הדרך הכי טובה עם ישראליות, בגלל שהן רגילות לערסים24\7 ואתה פתאום בא ושואל מה דעתה על משהו ... או שאתה לא אומר משהו ישיר כמו "בובה את כזאת שווה"... אפילו אם תזרוק משהו כמו ' השירותים פה הם גם לבנים וגם לבנות?' (ככה למשל פתחתי עם מישהי אתמול ובסוף כמובן יצאתי עם המספר שלך) אותו דבר התחלתי עם כמה בנות בים אני לאזוכר מה אמרתי אבל אני זוכר שהן אמרו לי משהו בסגנון זה שמלא גברים התחילו איתן היום ומוזר להן שאנילא התחלתי איתן או משהו כזה (ברור שהתחלתי איתן פשוט זה היה ממש עקיף שהן לא שמולב)..שוב יצאתי עם מספר (מוזר כמה שזה קל)

אם היא עונה לך כאילו היא שמה לב שהתחלת איתה סימן שהעקיף שלך ישיר מדי או שלא היית עקיף מספיק.(זה היה שקוף או שאתה בעצמך האמנת שזה שקוף ושידרת לחץ \ כל דבר שמרמז שאתה לא באמת רוצה את דעתה אלא מתחיל איתה)...
    בקיצור עקיף זה ה-דבר פה.
    נערך לאחרונה על ידי Xanax; 10-01-2010 בשעה 06:49.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect