קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בדחות]-והפעם בדיחות כלליות......
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-12-2010, 15:52
  2. בדיחות כלליות 2
    על ידי Mr.Black בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 12-08-2006, 11:20
  3. [בדיחות]בדיחות כלליות
    על ידי שאול בפורום הומור וצחוקים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2006, 09:30
  4. כמה שאלות כלליות.. סתם כאלו.....
    על ידי zvovon בפורום Counter Strike
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 28-11-2005, 17:31
  5. כמה שאלות כלליות.. סתם כאלו.....
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 27-11-2005, 14:13
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2

כלליות

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    איתמר
    לייקים
    0
    נקודות
    0

ברירת מחדל כלליות

1.נהג בלם לפתע את מכוניתו,שכן מולו חוצה ברנש אחד את הכביש בעודו
    מתבונן מעלה,לעבר השמים
    צעק הנהג:"היי,אדוני! אם לא תסתכל איפה שאתה הולך,תלך לאיפה שאתה מסתכל

2.דני:"תגיד אבא זה נכון שהחסידה הביאה אותי אליכם
    אבא:"נכון"
    דני:"וגם אותך הביאה חסידה לעולם?"
    דני:"וגם את סבא?"
    דני:"וואללה! אז אתה רוצה להגיד לי שכבר שלושה דורות לא מקיימים יחסי מין במשחפה שלנו"

3.כושי כורדי ואינדיאני רצו לעבוד במסעדה יוקרתית, נכנס הכושי למקום ובעל המסעדה אמר לו שהוא מצטער אבל לא כל הלקוחות אוהבים כושים ולכן הוא לא יכול להעסיק אותו, אחרי זה נכנס האינדיאני ובעל המקום אמר לו שאם ישמעו הלקוחות שהוא אינדיאני הם לא יגיעו יותר, אחרי זה מגיע הכורדי והתקבל, בעל המקום אמר לו להגיע יום אחרי ב-8:00 בבוקר, חוזר הכורדי לבית שלו ואמר לאינדיאני שיעיר אותו ב-7:30 כי הוא גם ככה כל יום גם ב-7:00, האינדיאני הסכים, הכורדי הלך לישון ובינתיים הכושי והאינדיאני שקינאו בו צבעו אותו בלילה בשחור, בבוקר מעיר אותו האינדיאני והוא הולך לעבודה, מנהל המקום אומר לו : אני לא מעסיק כושים, אז הכורדי אמר לו : אבל אני לא כושי, אני כורדי ! אבל מנהל המקום התעצבן ואמר לו תעוף מפה כבר ! הכורדי נעלב והתחיל ללכת חזרה לבית, בדרך הוא ראה ראי, הוא הסתכל בראי ואמר : איזה אידיוט האינדיאני הזה, במקום להעיר אותי, הוא העיר את הכושי !

4.האף.בי.איי, הק.ג.ב והשב"כ עשו תחרות בניהם מי מצליח לתפוס ראשון ארנב, האף.בי.איי נכנס עם חיישנים ומסוקים לתוך היער וחוזר עם ארנב, הק.ג.ב נכנס בפנים עם מכשירי האזנה וחיילים ויוצא כעבור כמה דקות עם ארנב, השב"כ נכנס, אחרי שהאף.בי.איי והק.ג.ב רואים שהשב"כ לא יוצאים מהיער, הם נכנסו לתוכו וראו כמה סוכני שב"כ מרביצים לדוב ואומרים לו : תודה בזה, תודה שאתה ארנב !

5.ישראלי נוסע לטיול בארה"ב נוסע ונוסע ורואה שלט MAXIMUM 55, מוריד ל-55 קמ"ש וממשיך לנסוע, לפניו עוברת ניידת משטרה ואז הוא רואה שלט MAXIMUM 25, הוא נלחץ בגלל הניידת ומוריד ל-25 קמ"ש אחרי רבע שעה הוא רואה שלט MAXIMUM 10, הוא לא יודע מה לעשות, אבל לא רוצה להיתפס על מהירות במדינה אחרת, ומוריד את המהירות, ואז הוא רואה שלט כעבור 10 דקות נוספות : WELCOME TO MAXIMUM !

6.ישו תפוס על הצלב מתחיל לצעוק לעבר אחד מתלמידיו בשם פיטר, פיטר בוא מהר, פיטר קם לעזרת מנהיגו, השומרים באים וכורתים לו, יד, אך התלמיד ממשיך לרוץ ובינתיים ישו צועק לו, פיטר בוא מהר, פיטר בכל כוחותיו רץ וממשיך, השומרים חותכים לו, עוד יד, ואחרי זה אוזן אחת, רגל אחת ואת האף, לבסוף הוא מגיע לישו עם רגל אחת אוזן אחת ובלי ידיים, ואומר לו : כן ישו מה רצית ? אז ישו אומר לו : תסתכל איזה קטע, מפה למעלה אפשר לראות את הבית שלך.

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    שם פרטי
    אילן
    לייקים
    0
    נקודות
    247

את הבדיחה החמישית אהבתי חח מקסימום .
    תודה רבה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 14:19.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,498,918 | הודעות: 8,199,511 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect