אני רוצה שתתנו לי אתר כלשהו שצריך להשקיע בו סכום כסף קטן והוא אמין וקיבלתם ממנו כבר כסף.. כי נמאס לי מכל האתרים האלה שאתה לוחץ על 2000 פרסומות ומקבל דולר חודש אחרי..
ועוד שאלה, מה זה הייפ?
אני רוצה שתתנו לי אתר כלשהו שצריך להשקיע בו סכום כסף קטן והוא אמין וקיבלתם ממנו כבר כסף.. כי נמאס לי מכל האתרים האלה שאתה לוחץ על 2000 פרסומות ומקבל דולר חודש אחרי..
ועוד שאלה, מה זה הייפ?
|
|
הייפ זה תוכנית שנותנת לך 150% לאחר כמה ימים .
או 30% כל יום למשך מספר ימים .
כרגע אני לא יודע ממש להמליץ לך כי הרבה הייפים\אוטוסרפים נפתחים בשביל קריסמס ..
ויש מצב הם גם סקאם .
לפי דעתי תחכה עד אחרי החג...
הייפ ללא הקלקות\צפייה אוטומטית ב20 הודעות =אוטוסרף ..
מממממש לא נכון :\
הייפ לא בנוי על אחזים קבועים
לכל הייפ יש אחוזים אחרים ,
יש הייפים הבנויים על מערכת :
של X% לאחר Y ימים
(לדוגמא 118% לאחר 4 ימים)
ויש על מערכת:
X% כל יום , למשך 4 ימים.
(לדוגמא 28% יומי , למשך 4 ימים)
בכל הייפ אתה אמור להשקיע סכום כסף מסויים ואם ההייפ שורד את זמן ההשקעה אתה מוציא את הכסף שצברת.
לגברי האתר -
אתה מחפש השקעות כמטריקס או השקעות כהייפ?
כמו שאמרו מעליי לא מומלץ להשקיע בתקופה זו של השנה
יש הרבה סוגים של הייפים יש הייפים לתווך ארוך ויש הייפים לתווך קצר רוב ההייפים לתווך אורך שורדים יותר זמן
כי הם גם מביאים לך פחות אחוזים.
אחי תווך ארוך יכול להיות מחודש + אבל זה שווה אתה יכול לעשות 130% אבל אתה יודע שאתה לוקח פחות
סיכון אבל בכול זאת יש עדין סיכון.
זה עדין החלטה שלך תמיד שרוצים לעשות כסף יש סיכון ואם אתה רוצה לעשות כסף אתה חייב לקחת את הסיכון הזה.
ואם אתה מתכוון להשקיע 1$ אני לא ממליץ לך תשקיע מ5$ או 10$ לפחות כי אתה תעשה כסף קטן שלא שווה
שאתה תוכל לעשות בבאקסים יותר.
אני מעדיף הייפ כי מטקיס צריך להביא מלא אנשים ואני לא מכיר הרבה אנשים שיסכימו להקיע כסף, וחוץ מזה לאף אחד מהחברים שלי אין PayPal..
אני רוצה להשקיע סכומים כמו דולר בגלל שאני רוצה קודם כל לראות אם האתר אמין ואחרי כמה קאשאווטים אני ישקיע הרבה.. אתם יכולים לתת לי כתובות של הייפים אמינים, ושאפשר להשקיע בהם גם סכומים נמוכים כמו דולר למשל?
תודה!
תבין שאם תשקיע דולר
על 118%
אתה תרוויח 0.18 , שאפשר להרוויח את זה בבאקס
ואת רוב ההיפים לא בודקים לפי זה שאתה נכנס עם סכום קטן ואז יוצא מהר
כי הייפים לא שורדים הרבה סיבובים
בגלל זה המינימום להשקעות טובות זה 10$. מומלץ 30$.
ומטריקס עדיף כי זה תלוי בך ולא באדמין
אז אתה יכול לתת לי לי הייפ אמין שכבר קיבלת ממנו, שאפשר להשקיע בו 10$?
ואתה מכיר הייפ שבו נותנים סכום התחלתי?