כול מני דברים שאפשר לעשות? אל תגידו קולנוע כי אין באזור....
דברים ככה מעניינים.. מפנקים כאלה..
כול מני דברים שאפשר לעשות? אל תגידו קולנוע כי אין באזור....
דברים ככה מעניינים.. מפנקים כאלה..
|
|
מסעדה אפשר,ספא,לונה פארק אממ מה עוד...בית מלון,או אפילו סתם בבית להישאר לראות סרט להכין את החדר יפה בשביל החברה..מצטער שלא עולה לי עוד כלום בראש
ללכת למלון דורש חופש... כרגע אני תקוע עם מלא בגרויות.. אני מחפש משהו שאפשר לעשות ככה בין לבין.
תודה על הרעיונות..
עוד מישו?
קמפינג.
Something In The way she moves,"
Wha she moves like a whoe nigga!"
שמע אחי לא חייב רק אטרקציות כדי להנות עם בת הזוג שלך אתה יכול גם להכין סוג של משחקים כאלה ששניכם תהנו בעם ...חפש את המטמון אחי עם רמזים וכאלה שתשים לה בלכ מיני מקומות,ללכת לפארק אחי לפרוס שם סדין לשבת שם שניכם ,ללכת לים אחי לשבת בחוף לטייל בטיילת יש עוד מלא דברים אחי
אם אתה באמת גר בקריית שמונה אז קח אותה לטיול רומנטי מעבר לגבול..
חחחחחחחחחחח חזק אתה
הקטע הוא שאתה לא אמור להיות בכלל תלוי "באטרקציות" לבניית הקשר הזוגי שלך
ברגע שאתה מחפש את האטרקציות אתה אומר "אני לא יודע כבר איך ליצור משיכה",
תאמין או לא אתה לא צריך אטרקציות בשביל ששתיכם תגמרו מרוב רומנטיות
כתבתי את זה פעם אחי על קטע של חפש את המטמון שחבר שלי עשה לחברה שלו שהעיניינים לא היו כל כך טובים וזה מה שגרם להם לחזור אני אישית מאוד אהבתי ...אבל עזוב את זה קבל
דברים מעניינים זה גם בדברים הקטנים לדוגמה תעשה לה הפתעה ,שים בלונים עם דובי ועליו מכתב, פזר כמה פרחים על הריצפה בחדר שלה (יש מוכן לא בעיה) שהאור יהיה מוכבה עם נרות רחיינים דלוקים שיתן אוירה (תדאג שתהיה מיטה ^^) שיר יפה ברקע ,שים לה כיסוי עיינים ותגיד לה לא להוריד עד שתגיד לה ,תכניס אותה תוציא לה תכיסוי , ותגיד לה שתקרא רק שתלך (כי הדבר הראשון שהיא תשים לב אליו זה המכתב ,כתוב משהו שאתה יודע שיעשה לה את זה אתה חכם אני לא צריך לפרט לך^^) תאמין לי אחרי שתראה את כל זה היא תקבל צמרמורת !
דרך אגב אם אין באיזור אולי תסעו קצת לטיילת בתל אביב או במקום אחר קרוב יותר איפה שיש ים אני בטוח שזה ממש יתרום לך לאוירה איתה ..שניכם תהנו במידה וזאת לא טירחה !
נערך לאחרונה על ידי keddan; 04-01-2010 בשעה 23:53.
תעלה לצפת ואני אסדר את שתיכםאתה מוזמן..
לגבי השאלה שלך,קח אותה קצת לסנטר בראש פינה או לחאן [החדש] תוציא קצת כסף אבל אני בטוח שזה שווה את הקשר שלכם.
אולי מסעדה.. או אפילו סתם לאיזה בר לשתות כוסית..
תיהיה יצירתי, תפתיע..
בהצלחה
אגב, אתה מכיר את שליו וקנין ? הוא מהקריה..
נערך לאחרונה על ידי Yoske; 05-01-2010 בשעה 07:22.